15 bedste hjemmemedicin mod beskadiget hår

Lider du af beskadiget hårproblem? Ved du ikke, hvordan du løser dit problem? Bare rolig, vi er her for dig, i denne artikel fandt vi frem til de bedste hjemmemediciner til beskadiget hår, der kan klare og støtte sundt og stærkt hår.

Hjemmemedicin mod beskadiget hår

Hvad er årsagerne til beskadiget hår:

Vores hår går meget igennem hver dag, forestil dig det! Her er et par ting, som vi torturerer vores hår med:

1. Opvarm.

2. Stylingsværktøjer.

3. Hårde kemiske produkter.

4. Soleksponering.

5. Stress og mere.

Når det er sagt, er det ikke overraskende, at vi kvinder og mænd lider af hår, der ser dødt, kedeligt og beskadiget ud. Den lokale stue kan hjælpe med dyre og kemisk fremkaldte behandlinger, men ville det hjælpe? Faktisk ville vores hår på længere sigt lide mere af skaderne ved sådanne behandlinger. Plus, tænk også på de involverede omkostninger og vedligeholdelsen efter sådanne behandlinger. Dette kan være en udgift, der ville rive dine tegnebøger fra hinanden og ikke også bringe dig de ønskede resultater.

Enkle hjemmemedicin mod beskadiget hår

Det bedste ville være at overholde bedstemors hjemmemedicin mod beskadiget hår og tørt hår i form af hårmasker. Der er ingredienser i dine køkkener, som ville gøre underværker for håret, bringe det tilbage til livet og også øge dit selvværd.

1. Bananer og avocado til beskadiget hår:

Bananer og avocado til beskadiget hår

Pastaen med bananer og avocado ville være fantastisk at bruge på dødt og beskadiget hår, siger eksperter. Begge frugter skal moses godt og derefter skummes på håret. Hold mosen på dit hår i omkring en time, og vask det derefter med koldt vand. Gør dette to gange om ugen, hvis det er muligt, og om en måneds tid vil du se forskellen.

2. Flad øl:

Flad øl til beskadiget hår

Flad øl ville også være en fantastisk måde at bringe håret styrke og vitalitet tilbage. Brug et krus af drikkevaren til at vaske eller skylle håret, efter shampooing og under masser af koldt rindende vand, så du ikke lugter af øl senere. En gang om ugen er nok til at hoppe og skinne komme tilbage til dit hår

3. Æg og honning til beskadiget hår:

Æg og honning til beskadiget hår

Du kan endda bruge et æg blandet med honning og et par dråber vand for at bringe liv i beskadiget hår tilbage. Bland ingredienserne godt og påfør det på håret. Skyl håret efter en halv time og se hvor blødt håret bliver. Gør dette tre gange om ugen, og se hvad der sker om en måned, overrask!!

4. Olivenolie og eddike:

Olivenolie og eddike

Olivenolie og eddike, 2: 1, når de blandes, vil gøre hårsækkene konditionerede, pleje hovedbunden fugtgivende og også lindre hovedbunden fra tør kløende tilstand. Blødgør hår og hovedbund i denne magiske potion i en halv time og tre gange om ugen. Vask det af med varmt vand, og nyd bounce og fnug senere.

5. Mayonnaise til beskadiget hår:

Mayonnaise til beskadiget hår

Mayonnaise gør også underværker for beskadiget og tørt hår. Påfør generøst blandingen på dit hår og lad det stå i en time. Vask det af med en mild urteshampoo, der ikke vil bruge balsam senere. Dette vil rense hovedbunden, fugte rødderne og fodre folliklerne, bringe glansen tilbage og hoppe også. Gør dette tre gange om ugen for bedre resultater.

6. Curd:

Curd For Beskadiget Hår

Almindelig ostemasse på håret ville være fint at bruge, og hvis du vil, kan du også bruge honning og et æg for ekstra fordele. Hold det på håret i en halv time, og se hvordan dit hår vender tilbage til livet, hvilket gør håret glat og skinnende om en måned. De fleste af de professionelle sagde, at ostemasse er en af ​​de effektive og bedste hjemmemediciner mod beskadiget hår.

7. Råtne æg:

Råtne æg til beskadiget hår

Smid ikke de rådne æg væk, brug dem til hårterapi. Brug to rådne æg i en skål med frisk fløde og påfør det på din hovedbund og hår. Dæk hovedet med en badehætte i en time og vask det med lunkent vand. Masser forsigtigt med en hårolie senere og vask det derefter af efter en time. Denne proces skal udføres to gange om ugen, da det tager tid. Det ville også bringe liv og glans til håret, der er dødt, og vil også gøre dig glad med de bløde lokker, der kysser din hals.

8. Kalk til beskadiget hår:

Kalk til beskadiget hår til beskadiget hår

Kalk er et antiseptisk middel, hvorfor saften af ​​en lime, når den blandes med en kop vand og bruges som en sidste skylning, ville gøre godt for dit hår og hovedbunden. Det fjerner også svampe og bakterier, ophobning og snavs eller snavs. Flager og kløe ville forsvinde, og håret vender tilbage til livet, da folliklerne nu kan vokse og trække vejret. Vi vil bede dig om at bruge denne formel tre gange om ugen i femten minutter før dit brusebad. Se hvordan håret vender tilbage til livet om en måneds tid

9. Mandel- og sesamolie:

Mandel- og sesamolie til beskadiget hår

Olivenolie, når den blandes med mandel og sesamolie i 1: 1: 1, ville være fantastisk. Varm blandingen og massér forsigtigt ind i dit hår hver nat. Gem det til næste morgen, og damp derefter dit hår med en varm turbanterapi i ti minutter. Vask det kun af med en mild urteshampoo. Gør dette tre gange om ugen for gode resultater. Olivenolie er en af ​​de bedste hjemmemediciner mod beskadiget hår, der kan skubbe din hårstyrke og også bringe liv tilbage.

10. Mælk og kokos til beskadiget hår:

mælk af en kokos til beskadiget hår

Kokosmælken kan bruges til at bringe dit hår liv igen. Frys mælken i en time og lad den tykne. Påfør derefter den tykke mælk over hele dit hår og hovedbund, og behold den i tyve minutter eller mere. Vask håret af med koldt vand, og tør derefter håret. Håret vil lugte fantastisk, og livet bliver også genoprettet til kronen. Denne hårmaske er en af ​​de bedste og perfekte hjemmemediciner mod beskadiget hår, som giver silkeagtigt og glat hår.

11. Brændenælde te:

Brændenælde te til beskadiget hår

Hjemmemedicin mod beskadiget hår inkluderer urten ” Brændenælde ”, der hjælper med regenerering og velvære, der giver næring til alle hårtyper. Brugt i alderen over hele kloden, er den let tilgængelig online. Denne urt har potentiale til at gøre dit hår sundt indefra og ud. Brændenælde-teblade, der fås i butikken, kan let købes, og at drikke 2-3 kopper te vil helt sikkert reparere dit beskadigede hår. Du kan også anvende en kop friskbrygget brændenælde -te til den sidste skylning af dit hår under dine daglige vasketimer. Efter at have blødlagt dit hår med den bryggede brændenælde -te vask dit beskadigede hår af med koldt vand. Dit hår vil have stor gavn af dette vaskeritual.

12. Hibiscus:

Hibiscus for beskadiget hår

Beskadigede hårhjælpemidler bliver ikke bedre end Hibiscus. At finde Hibiscus er ikke en kedelig opgave at udføre. Let tilgængelig i blomsterbutikker køb et par mængder af de tilgængelige blomster. Tag nu 5-6 af dine hibiscusblomster og kog dem godt op i ½ kop kokosolie, så blomsten nedbrydes godt og opløses. Efter afkøling af olien i nogen tid skal du bruge den resulterende olie til din beskadigede hårbehandling. Masser dit hår godt i blide cirkulære strøg med olien hver anden dag og behandl det kedelige og beskadigede hår med succes.

13. Massage til beskadiget hår:

Massage til beskadiget hår

Hjemmemedicin til tørt hår ved at børste og give blid massage til din hovedbund er en god idé og lige så let at implementere. Alt hvad du behøver er en børste. Proceduren sikrer, at alle de nærende materialer, du anvender til konditionering af din luft, sætter sig dybt inde i hårsækkene. Børstning er en god måde at fremme dit hårs sundhed. Rydning af det sammenfiltrede hår med slaget på din børste sikrer, at dit beskadigede hår ikke har plads til yderligere buler. Massere din hovedbund efter at have smurt dit hår eller efter en varm oliesession vil lade fugtigheden sprede sig og nå de dybere dele af dit hår og dermed give næring hele tiden.

14. Æblecidereddike:

Æblecidereddike til beskadiget hår

Æblecidereddike er en af ​​de mest effektive hjemmelavede hårbehandlinger mod beskadiget hår. ACV (æblecidereddike) er kendt for sine gavnlige egenskaber, som blandt andet tillader genoplivning af dit flade og beskadigede hår og dermed bringe det tilbage til livet igen. Til behandling af dit beskadigede hår med æblecidereddike skal du blande en lille spiseske æblecidereddike i en kop fyldt med vand og drikke dette cirka 30 minutter før en af ​​din hovedret. Indtagelse af en lille mængde ACV vil resultere i forebyggelse af hårtab og også give næring til håret, hvilket resulterer i længere, tykkere og ubeskadiget hår.

15. Græsk yoghurt til beskadiget hår:

Græsk yoghurt til beskadiget hår

Hvor mange gange har du haft yoghurt derhjemme, men alligevel brugt det som et marineringshjælpemiddel? Glem de dage. Her kommer en ny anvendelse. Skadede hårhjælpemidler inkluderer at påføre en pasta med græsk yoghurt med fuld fedt på dit hår. De giver stor lettelse til dit stærkt beskadigede hår. Til behandling af dit hår påføres den købte yoghurt på dit hår og fortsæt med at massere din brønd fra rødderne til spidserne. Lad denne pakke sætte sig lidt længere et par timer er ideel for yoghurten til at fungere bedst. Skyl derefter pakken af ​​med koldt vand og shampoo dit hår. Gør dette en gang imellem for de bedste resultater.

Her var 15 af de bedste hjemmemediciner mod beskadiget hår, som dit køkken ville have på et givet tidspunkt. Sørg for, at du ikke skynder dig til kemiske behandlinger, som kun giver dig midlertidig lindring, du har brug for hjælp på lang sigt, og derfor anbefales det at gå som naturligt. Sørg for, at du passer godt på ved altid at spise frisk frugt og grøntsager, kom også en vitamin E -tablet i og vask også dit hår med aspirin, hvis det er muligt..