15 bedste tips til skinnende og skinnende hår

En kvinders smukkeste aktiv er hendes hår. Hver kvinde ønsker at have lækkert, blødt og skinnende hår. Ligesom huden kræver håret også særlig opmærksomhed. Vi kender alle det gamle ordsprog: “sund indeni, gør ydersiden smuk”. Ideen bag at have et skinnende hår er at have et sundt hår. Resultatet af usundt hår er kedeligt udseende hår, der mangler glans.

Årstider, hvad enten det er forår, sommer, vinter eller efterår, ser ud til at have effekt på håret i stor stil. Det er yderst vigtigt også at passe på håret i henhold til de forskellige årstider.

Bedste tips til skinnende og skinnende hår

Tips til, hvordan du får glansfulde hårlåse:

Her er et par tips til, hvordan du håndterer dit hår, så det ser skinnende ud i enhver sæson.

1. Vask dit hår er meget vigtigt. Vask holder håret fri for støv og snavs. Det er ideelt at vaske håret mindst 3 gange om ugen, dvs. normalt på alternative dage. Mens vask ikke vaske det for meget, ellers kan det resultere i overdreven talgdannelse, hvilket gør håret fedtet.

2. Vælg en shampoo, der passer bedst til dit hår. Ikke alle shampooer er velegnede til alle slags hår. Afhængigt af hårtype du har tørt eller vådt, krøllet eller lige, skal du vælge en shampoo, der hjælper med at fugte og blødgøre dit hår.

3. Undgå at vaske hår med sæbe, da dette skader og tørrer håret. Sæber er kun velegnede til huden. Hår består af meget lettere væv og er derfor let tilbøjelige til at beskadige, hvis der bruges sæbe.

Glansfulde hårlåse

4. Mens du shampooer dit hår, skal du følge anvisningerne om “påfør, skyl og gentag”. Dette hjælper med at fjerne alt snavs fra håret tydeligt. Oparbejd altid shampoen, indtil den skummer, og rengør derefter hovedbunden og gentag den igen. Skum shampoo hele vejen fra spidserne til rødderne og hovedbunden. Brug ikke din søm på hovedbunden, da dette kan ødelægge håret eller beskadige hovedbunden. Brug fingerspidserne, mens du bruger en shampoo. Overdriv ikke en shampoo, da dette kan fjerne de naturlige olier, der findes i håret.

5. Efter hver hårvask er det nødvendigt at følge op med en balsam. De fleste shampooer kommer med en balsam af samme type. Brug derfor en balsam, der er af samme type som shampoo. Eller du kan også bruge en balsam, der passer bedst til dit hår. Balsam udglatter håret, lindrer hovedbunden, reparerer beskadiget hår og holder det flokerfrit. Det tilføjer også skinnende og skinnende lokker til håret. Mens du bruger en balsam, skal du sørge for, at balsamen har fugtighedsfunktioner, der kan hjælpe med at holde håret hydreret og sundt. Hvis du ikke vil tilføje en fugtighedscreme, skal du massere en sund mængde ostemasse eller yoghurt til dit hår, fra hovedbund til spidser. Lad det tørre i 20 minutter. Vask og rengør som normalt.

6. Mens du vælger hårprodukter, skal du vælge dem, der har meget lave kemiske produkter. Dette ville skade hårets naturlige skønhed. Det er også tilrådeligt at finde urte- eller naturlige shampooer, da de har lavet af milde ingredienser. Produkter, der indeholder ayurvediske urter, kan hjælpe meget med at få håret til at se skinnende ud.

7. Det er yderst vigtigt at stimulere cirkulation af blodgennemstrømning til hovedet. Dette fjerner de døde hudceller, forhindrer skæl og hjælper også hårvækst. Massering af hovedbunden hver dag i et par minutter kan forbedre stimuleringen.

8. Olieindhold i håret er af største betydning. Vaskning af håret kan reducere olieindholdet. Derfor er det nødvendigt at genoprette olieindholdet ved at massere varm olie på håret. Dette kan gøres en gang om ugen. Det forhindrer hårbrud. Lad olien ligge på håret i mindst to timer før vask. Det er at foretrække at bruge mandel- eller olivenolie. Kokosolie virker bedre for mennesker med langt hår.

Glansfulde hårlåse 2

9. Hvis du er en, der går i fitnesscentret eller udfører en stor mængde fysisk arbejde, foreslås det at vaske håret hver dag med en mild shampoo og balsam for at genopbygge de naturlige olier, der tabes af håret.

10. Bredtandet kam med bløde børster er bedst egnet til enhver type hår. Dette ville forhindre håret i at gå i stykker og hjælper også med at løsne knuder i håret uden at forårsage meget smerte eller irritation. Kamm ikke dit hår efter shampooing, da dette kan beskadige håret og kan også gøre det kruset.

11. Personer med fedtet hår kan kontrollere olieindholdet ved at skylle håret med fortyndet citronsaft eller cidereddike. Dette ville fjerne hårets fedtede tekstur og give det en glans. Det er også nødvendigt, at de ikke bruger mere balsam.

Glansfulde hårlåse 3

12. Hårmasker er gode til håret, hvis de bruges i store mængder. Dette bruges til at forhindre tørre og kedelige lokker af hår.

13. Håret udsættes for maksimal skade, når man er ude under solen. Så det er at foretrække normalt at dække håret. Dette forhindrer sollys i at tørre håret ud og hjælper også med at holde støv og snavs væk, mens du er ude.

14. Brug ikke hårtørrer til at tørre dit hår. Varmen fra hårtørrer ville gøre håret modtageligt for let beskadigelse. Så det er altid bedre at lade håret tørre naturligt. Mens du bruger et håndklæde, skal du altid huske at forsigtigt gnide håret. Kraftig friktion kan også føre til hårtab.

15. Som sagt tidligere resulterer en sund inderside i smuk udvendig, det er nødvendigt at indtage en velafbalanceret kost, få nok søvn og drikke masser af vand. Da hår er lavet af proteiner. Det er nødvendigt at indtage en masse proteinbaseret kost, som kød, fisk, bælgfrugter osv. Det er også nødvendigt at have et godt jernindhold i kroppen for at have sundt hår.

Retsmidler til langt glansfuldt hår:

Hvad med nogle lette midler til langt skinnende hår? Disse enkle er maskerne, den type olie du bruger eller endda hvordan du binder dit hår. Sørg for at få dem alle i orden. Alle disse har en rolle at spille for at få et skinnende hår. Tag et kig herunder.

Ricinusolie:

Ricinusolie er en attesteret olie til et skinnende hår. Selvom det er ekstremt fedtet og klistret, gør det ikke desto mindre et godt stykke arbejde. Ricinusolie har høj blødgørende egenskaber, en der bevarer fugt og hjælper med at låse den i dit hår. Oliens klæbrige karakter hjælper med at låse proteinerne i håret. Brug den i kombination med kokosolie. Bland en ske ricinusolie til to skeer kokosolie. Massér på dit hår natten over Dæk dit hår med et varmt håndklæde og vask det om morgenen.

Bananpakke:

Brug bananpakke til et skinnende hår. Smad bare tilstrækkelig banan på en skål og påfør på dit hår. For dyb konditionering kan du også tilføje mandel- eller kokosoliedråber til pakken. Banan indeholder A. B-, C- og E -vitaminer. Disse vitaminer hjælper med at reparere beskadiget hår. De nærer også dit hår udover at holde det skinnende.

Bukkehorn:

Den færdige ingrediens i køkkenet kan nu nære og tilføre dit hår glans. Slib bare nogle bukkehorn eller methi frø til et fint pulver. Brug dette pulver i mælk og påfør blandingen på dit hår. Lad det stå i 20 minutter og vask det af med koldt vand. Antioxidanterne i fenegreek har fugtgivende egenskaber og er yderst nyttige til at tilføre håret glans.

Det sidste tip, der er nævnt, er af største betydning for at holde dit hår sundt. Sund kost holder alle systemerne i kroppen til at fungere perfekt. Dette ville resultere i god hårvækst og glans. Det er også nødvendigt at reducere stress og angst, da den indre skade også ville vise på ydersiden, det er ved at beskadige håret. Forurening er også ansvarlig for, at dit hår mister glans. Beskyt dit hår og hold det dækket, når du er ude.