5 bedste hårmasker – fremstilling af metoder og anvendelser

Ligesom kroppen skal vores hår fodres med en sund dosis ingredienser for at bevare sin naturlige skønhed og glans. Den bedste mad til dit hår kommer i form af hårmaske. Disse hårmasker nærer håret fra rødderne til spidsen og får dem til at se sunde og skinnende ud.

Bedste hårmasker til fremstilling af metoder og anvendelser

Der findes et væld af naturlige ingredienser lige på dine køkkenhylder, der gør en effektiv hårmaske. Desuden er disse muligheder ikke dyre som en salonbehandling, men virkningerne er mere eller mindre de samme. Tjek denne liste over bedste hårmasker og flaunt skinnende vellystig manke.

Forbered hårmaske derhjemme og anvendelser:

Her er nogle af de bedste naturlige hårmasker, der kan bruges på hår til fremragende resultater.

1. Kokos- og flødemaske:

Kokos og fløde maske

Dette er den bedste hårmaske til kruset og tørt hår. Det fugtgivende element er denne kokos- og cremehårsmaske, der gør dit hår skinnende og blødt. For at forberede denne maske skal du bruge.

  • Kokosmælk: 2 dele.
  • Olivenolie: 1 del.

Bland begge disse ingredienser og påfør det i hele dit hår. Hold dækket og lad det stå i cirka 30 minutter. Vask håret senere med en urteshampoo og balsam. Udover at give naturlig glans, vil denne hårmaske også tilføje bounce til dine lokker.

2. Havregryn Hårmaske:

Hjemmelavet hårmaske-havre

Hvis du lider af problemet med fedtet hovedbund, betændelse, irritation i hovedbunden og skæl, er denne havregrynhårsmaske bedst egnet til dig. Denne maske nærer hovedbunden ved at fjerne overdreven olie. For at forberede denne maske derhjemme skal du bruge.

  • Havregryn: 1 spsk.
  • Mandelolie: 1 spsk.
  • Frisk mælk: 1 spsk.

Bland alle ovenstående ingredienser til en glat pasta. Påfør denne maske forsigtigt på dit hår. Lad denne pasta stå i 20 minutter og skyl senere af med lunkent vand. For bedre resultater kan du bruge fortyndet citronsaft med vand til at skylle masken af.

3. Banan Creme Mask:

Banana Creme Mask til hår

Banan creme masken er fremragende til at genoplive svagt og beskadiget hår. Banan giver styrke til de svage hårrødder og forhindrer yderligere skader. De grundlæggende ingredienser er.

  • Moden banan: 1
  • Honning: 1 spsk.

Blend bananen i en kværn og tilsæt honning. Påfør denne maske på håret fra rod til spids. Lad virke i 15-20 minutter og vask af med varmt vand. Denne specielle banan creme maske vil berige dit hår indefra.

4. Karryblade maske:

Karryblade til hårmaske

Problemet med for tidlig gråning og hårfald er blevet meget almindeligt i dagens livsstil. Denne særlige karryblade maske er et glimrende middel til at imødegå disse to hårproblemer. Udover brug af denne naturlige hårmaske forbedrer den også ny hårvækst. De nødvendige ingredienser er.

  • Karryblade: cirka 20.
  • Kokosolie: ¼ kop.
  • Ratanjot: 1 pind.

Læg alle karryblade i blød i en kop vand, og ratanjot -pinden i ¼ kop kokosolie, og lad den stå natten over. Kokosolien bliver rød næste morgen, mal denne røde olie med de gennemblødte karryblade for at få en glat pasta. Påfør denne maske på dit hår, især rødderne. Lad det være tildækket i 1-2 timer og vask det ordentligt af med koldt vand ved hjælp af en mild shampoo og hårbalsam.

5. Hibiscus hårmaske:

Hibiscus hårmaske

Hibiscus hårmaske er en naturlig behandling af porøst og svagt hår. De naturlige ingredienser i denne maske behandler tilstoppede porer og styrker rødderne ved at øge blodcirkulationen til hovedbunden. Det tilskynder også til ny hårvækst. For at forberede denne maske skal du bruge.

Hibiscus kronblade: 6 eller 7.

Ekstra jomfru olivenolie: ¼ kop.

Råmælk: 2 spsk.

Sug hibiscusblade i 1 kop vand natten over. Bland det derefter med rå mælk og olivenolie. Påfør denne maske på dit hår og lad det stå i 20-30 minutter. Skyl senere med koldt vand.

Disse fremragende hjemmelavede hårmasker er effektive til at bekæmpe alle slags hårproblemer lige fra hårfald og skader på skæl og grånende. Desuden har de slet ingen bivirkninger.

5 bedste hårmasker - fremstilling af metoder og anvendelser