50 bedste hjemmelavede hårplejetips til kvinder

Der er forskellige måder at vedligeholde godt hår. Nogle teknikker er allerede kendt for os, da der er masser af andre tips, som du måske ikke kender til nu. Men i dag bringer vi en samlet liste over de 50 bedste tips til dit hår til dig. Du kan følge disse tips, og det vil give dig stærkt og silkeagtigt hår. Nogle af disse tips og teknikker er meget lette at følge. Du kan investere lidt tid og få godt hår. Så lad os tjekke disse top 50 hårplejetips.

Hjemmelavede hårplejetips til kvinder

Hjemmelavede tips til hårpleje:

Her er en liste over 50 hårplejetips derhjemme til piger som følger.

1. Avocado til glat hår:

Dette er en fantastisk frugt, som du kan bruge til at tæmme dine krusede lokker. Kombiner avocadomasse, der er moden og ikke for rå. Brug en kværn og pisk et eller to æg heri. Brug denne blanding i hele din manke, og det hjælper dig med at få glat hår. Dette kan bruges så ofte du vil. Du kan også tilføje olivenolie til denne blanding. Dette er en kruset hårpakke, men selvom du har silkeblødt hår, kan du også bruge denne hårpakke.

Dette vil hjælpe dig med at få skinnende hår, der ikke er flokerende. Hvis du har langt hår, skal du øge mængden af ​​denne pakke. Langt hår har også et andet problem. Det er, mens du børster det ud. Du har meget tid til at bekæmpe virvar. Langt hår har en tendens til let at blive sammenfiltret. Hvis du bruger denne pakke, kan du opretholde et virvarfrit hår. Det bliver lettere at kamme håret efter påføring af denne hårpakke.

2. Kokosmælk til glat hår:

Dette er en anden god ting, du kan gøre for at forkæle dine lokker. Du tilføjer ofte kokosmælk til mad og andre opskrifter. Du kan dog bruge kokosmælk til at vaske dit hår efter en shampoo, og dette vil konditionere dit hår og give dig glat, flokfrit hår. Dette er især godt, hvis du har tørt og glansløst hår. Hvis du bor i et kystområde, hvor du let får kokosnødder, så burde det ikke være noget problem at rive den friske kokosnød og presse mælken ud. Dette er en meget god balsam, og du skal ikke tøve med at bruge den.

3. Sardiner hjælper med at vokse hår hurtigere:

Dette er muligvis ikke din kop te, hvis du ikke kan lide fisk. Men at spise sardiner kan øge din hårvækst. Disse er rige på omega 3 -fedtsyrer, som hjælper dig med at vokse hår hurtigere. En sund kost kombineret med sardiner kan være passende for dit hår.

4. Fugt Manken:

Dette er vigtigt, fordi dit hår i visse vejrforhold mister sin fugt. Du vil måske fugte det med naturlige produkter som saften af ​​frisk Aloe Vera. Påfør slagnet Aloe Vera pasta/juice på dit hår og lad det sidde så længe du kan. Dette er som halvflydende vand og meget slimet, men det tørres meget hurtigt, når det efterlades på håret. Du kan skylle det af efter en time eller mere.

5. Gelatine til bekæmpelse af frizz:

Du kan bruge 1 spsk gelatine blandet i 1 kop eddike og lidt vand og bruge det som en after shampoo -balsam. Dette hjælper med at bekæmpe kruset. Dette er godt, selvom du ikke har kruset hår, men dit hår har en tendens til let at blive sammenfiltret.

6. Håndklædetørt hår:

Du kan få glattere hår, hvis du ikke forsøger at føntørre håret fuldstændigt, men vikler et håndklæde om hovedet efter vask af dit hår. Langsomt absorberer håndklædet al den overskydende fugt fra håret, hvilket gør det glat. Men hvis du har tendens til let at blive forkølet, bør du undgå dette.

7. Naturlige krøller:

Du kan droppe føntørreren og få naturlige glatte krøller ved hjælp af velcrokrøller på dit våde hår og ved at lade det tørre i det fri, men ikke bruge tørretumbleren. Naturlige krøller er en god måde at undgå varme og stylingprodukterne.

hjemmelavede tips til hårpleje

8. Kaktus til hår:

Dette ligner Aloe Vera på mange måder. Kaktusblade indeholder masser af gel som fugt og olie, som hjælper med at fugte dit hår. Bliv ikke såret af dens stikkende. Du kan også få fat i nogle kaktusolier eller geler fra markedet og anvende på dit shampooede hår for at gøre det glattere.

9. Skyl med koldt vand:

Dette fungerer som en balsam og forsegler hårets neglebånd og giver dem et glansboost. I stedet for varmt vand, brug koldt vand til at skylle hår. Du vil måske undgå dette, hvis du har en chance for at blive forkølet. Dette er godt i tropiske lande tænkt, hvor vejret næsten altid er varmt og fugtigt.

10. Gå efter lag:

Lagdelt haircut kan få dit hår til at se friere flydende og flirtende ud. Du kan smigre de skarpe træk i dit ansigt ved at bære korrekt lagdelt haircut. Lag kan også hjælpe med at få dit hår til at se mere fyldigt ud. Det giver en illusion om fyldigere manke og hjælper dig med at camouflere tyndheden af ​​hår.

11. Få naturlige bølger:

Sæt vådt hår i fletninger. Når hårene er helt lufttørrede, kan du lade fletningerne løsne og børste håret ud. Dette vil give dig naturlige bølger.

12. Få korrekt farve:

Du kan få ordentlig farve på dit hår fra en god salon. Du bør ikke farve dit hår med en farve efter eget valg. Den rigtige farve skal matche din teint.

13. Shine Serum:

Dette er en af ​​de bedste opfindelser i moderne tid. Du kan påføre bare en lille mængde på dit lidt våde hår og derefter børste det ud. Du får et godt glansboost.

14. Sideskæring for at bekæmpe kruset hår:

Hvis du har uoverskueligt og kruset hår, kan du prøve sideklipningsteknik for at gøre håret mere håndterbart og få lokkerne til at se tæmmet ud i et vist omfang.

15. Kamille for at holde håret lyst:

Kamilleblomster kan koges i vand og derefter sigtes og bruges på lokker for at få hårets farve til at blive. Dette er en god metode til at forhindre farven i at falme, hvis du for nylig har farvet dit hår.

Kamille til at holde håret lyst

16. Grøn te for at bevare farven:

Dette er en anden behandling, som du kan prøve på samme måde som kamille for at vedligeholde og holde din hårfarve genoprettet.

17. Anti-Frizz hårspray:

Du bør prøve på markedet tilgængelige hårspray til at bevare glat hår i stuen.

18. Hårspray mod fugtighed:

Dette er en anden god ting, der kan hjælpe dig med at bevare godt hår. Invester i et godt mærke.

19. Påfør Sheasmør for mere fugt:

Du kan smøre sheasmør på hårene, når du skal sove. Dette vil give dig et bedre fugtet hår.

20. Rygning forbudt:

Rygning vil påvirke dit hår. Slip rygningen for at beholde godt hår

21. Lufttørret hår:

Tør hår naturligt og brug ikke føntørrer. Føn tørrer håret af fugt.

22. Produkter til termisk styling:

I stedet for at bruge varme kan du prøve termiske stylingprodukter, der varmer hårene op og holder stilen låst.

23. Ølskylning:

Dette er en meget kendt kendsgerning nu, hvor en ølskylning kan give dig skinnende hår. Du kan prøve dette.

24. Brug volumiserende spray:

Disse er specielle sprayer, der kan øge lydstyrken, selvom du ikke har shampooet dit hår eller har opbygget et produkt. Dette kan være godt, når du straks har brug for et volumenforøgelse.

25. Salonbesøg er et must:

Dette er et must, når du vil bevare stilen.

26. Olivenolie til godt hår:

Hår har brug for skinnende og genoprettelse af styrke. Du kan give håret noget hårpakke i olivenolie eller blot massere håret med olivenolie. Du kan også varme dette op og bruge.

27. Løgskylning:

Dette kan give dig let farvet hår. Det giver en rødlig farvetone.

28. Henna til hår:

Henna giver dit hår en naturlig farve. Slip de kemiske farver og gå til henna.

29. Hårreparationsmasker:

Disse gør underværker, når det kommer til genopretning af hårets styrke og glans. Du kan prøve disse.

30. Kaffe skylning:

Kaffe giver dit hår en rødlig farve. Du kan bruge dette i dine henna -pakker

tips til hårpleje

31. Citron til skæl:

Citron giver kan bruges i hårpakker til naturligt at bekæmpe skæl.

32. Naturlige højdepunkter:

Citronsaft, når den påføres håret, og du sidder under solen i et par minutter, så kan du få bløde naturlige højdepunkter i dit hår.

33. Yoghurt til hår:

Sur ostemasse eller yoghurt kan være meget godt for dit hår. Det bekæmper ikke kun skæl, men giver også dit hår et konditionerende boost.

34. Lag og bølger til sort hår:

Du kan bruge en god teknik til klipning og farve, som du synes passer til din ansigtsform og få dit sorte hår til at se blødt ud.

35. Kinesisk mad og urter:

Det lyder måske mærkeligt, men kinesisk mad er faktisk godt for dit hår. Kinesisk mad tilberedes ofte med en masse friske grøntsager og urter. Dette giver et næringsstof boost til dit hår.

36. Anvendelse af kokosolie fremstillet naturligt:

Du kan lave tyk kokosolie, som du kan bruge som hårpakke eller massageolie. Pres mælken fra friskrevet kokos og varm den ved indirekte varme. Olien skiller sig om et stykke tid, og du kan stamme blandingen og massere videre til hovedbunden. Hvor kokosmælk på den ene side kan bruges som balsam, kan dette bruges som olie.

tips til hårpleje

37. Lotus Conditioner:

Du kan male lotusblomster og lave en naturlig lotusbalsam ud af det. Opbevar hårlårene og skyl med normalt vand.

38. Exfolierer hovedbunden:

Dette fremmer naturlig olievækst. Japanske kvinder bruger ofte produkter, der virker direkte på hovedbunden og eksfolierer den. Du kan gøre det samme med hår -eksfolierende behandlinger eller produkter, der er tilgængelige på markedet i disse dage.

39. Eucalyptusolie:

Dette er en meget god olie, der fremmer hårvækst, og du kan bruge dette til at massere hovedbunden.

40. Kost:

God og sund kost med passende vitaminer, proteiner og næringsstoffer er afgørende for god hårvækst.

41. Brug honning:

Honning hjælper dit hår med at forblive skinnende og skinnende. Du kan bruge 1 spsk honning til din yndlingsbalsam til hår og bruge det.

42. Statisk frit hår:

Du kan bruge trækamme til at børste hår uden statisk.

43. Solbeskyttelse:

Du kan købe UV -beskyttelse forbedrede balsam og shampoo, som du kan bruge på dit hår. Disse vil give et skjold til bekæmpelse af UV -stråler, der skader dit hår.

44. Neem olie til skælbehandling:

Neem olie er meget god til at bekæmpe skæl og holde den væk fra din hovedbund. Du kan massere dette på dit hår dagligt eller to gange om ugen for at få sundt hår.

45. Regelmæssig trimning:

Dette holder dit hår fri for spaltede spidser. Dette er vigtigt, hvis du leder efter sundt hår uden brud.

46. ​​Ponyhale:

At bære hår i en ponyhale hjælper med at holde dit hårs olie låst og hjælper også dit hår med at holde sig væk fra vindbrud.

47. Masser af søvn:

Søvn er afgørende, og det hjælper dit hår til at forblive afslappet og roligt. Det øger også hårvækst.

48. Drikker nok vand:

Dette er meget vigtigt for en korrekt funktion af din krop og hjælper også med at holde din krop hydreret. Dette hjælper igen dit hår.

49. Æg til hår:

Æg er en vigtig proteinkilde. Vores krop kræver proteiner og det samme gør hårrødder. Æg er ildelugtende, men når du bruger hårpakker, som hjælper dit hår med at få et proteinboost.

50. Prøv Sock Bun Curling:

Sock bolle curling er en varmekurling, der fungerer meget godt for mange kvinder. På denne måde kan du få bløde krøller uden påføring af varme.