9 enkle tips til permet hår

Hårpleje er lige så vigtig som hud- og kropspleje. Dette gælder især for kvinder, der får deres hår behandlet eller stylet på en eller anden måde. Blandt de mange almindelige hårtyper er der permet hår, der har brug for ordentlig opmærksomhed og pleje til vedligeholdelse. Man skal følge en liste med tips og forslag, hvad angår permet hår. Denne vejledning kan også tilpasses hårpermier til kort hår. Det har nogle af de bedste og de mest effektive tips til permed hår af eksperter. Følg dem regelmæssigt for at få de ønskede resultater.

9 enkle tips til permet hår

Typer af godkendt hår:

Inden du planlægger at få dit hår permanent, anbefales det at forstå de forskellige typer perms og vælge den, der passer bedst til dig:

 • Blide bølger: Skaber et blødt og naturligt udseende bølget hår
 • Delvis perm: Kun enderne er permet for naturlige krøllede lokker og passer til langt hår
 • Spot Perm: Det fokuserer på et bestemt hårsnit som kronen, midtsektionen eller lokkerne. Det bruges hovedsageligt til at løfte håret og give det et dejligt bounce.
 • Spiral Curls: Leder du efter en nisse-lignende krøller? Vælg Spiral Curls kan give dig de hoppende, stramme krøller, der ligner fjedre.
 • Pin Curls: Denne perm er den bedste for folk, der elsker retro -looket. Pin curls oprettes ved hjælp af pins, og størrelsen på bølgen kan justeres, som du vil.
 • Root Perm: Fantastisk til mennesker med kort og tyndt hår for at tilføre mere volumen og give det et hopp.

Enkle tips til permet hår:

Her er en liste over tips til permanent hårpleje.

Shampoo -tiden:

Når permeringen er udført med succes, uanset hvilken type perming du vælger, bør shampooen kun bruges efter 1-2 dage. Dette skyldes udelukkende, at håret har været under behandling og derfor er skrøbeligt. Derfor skal man ældes fra at vaske hår i mindst 2 dage.

Specialiserede shampooer:

I dag er der specialiserede shampooer til rådighed på markedet for hår i håret. De blide og naturlige ingredienser i disse produkter er perfekte til dit hår lige nu. Andre normale shampooer er fulde af kemikalier og hårde for håret og bør undgås.

Brug ikke varme:

Varme er et nej-nej, når det kommer til permanent hår. Brug ikke føntørre til at tørre håret. Brug i stedet den naturlige måde og lufttør dem.

hvad er permet hår

Touch -ups kun når det er påkrævet:

De sektioner, der er uregerlige, er dem, hvor du bør få touch-ups og kun når det er nødvendigt. Der bør ikke udføres fuld perm hver gang. Det bruger mange kemikalier og skal spares så meget som muligt. Regelmæssige perms vil kun permanent skade håret.

Rids håret:

For at skabe bløde bølger og nye stilarter er det bedste, du kan gøre for håret, at skrubbe dem. Denne skønhed grundlæggende er noget, der stærkt kan anbefales.

Konditionering er vigtig:

Permed hårpleje bør helt sikkert omfatte hårkonditionering. Bryd stereotypen om, at brug af en balsam vil ødelægge krøllerne. Prøv og brug en specialiseret balsam, der er lavet med det formål at holde krøllerne i den rigtige tilstand. Der findes forskellige balsam på markedet, der er skabt til kemisk behandlet hår.

Må ikke kamme:

Håret må ikke kæmmes i mindst 24 timer efter at behandlingen er udført. Fingre kan i stedet bruges til at fjerne håret i løbet af denne tid. En bredtandet kam er også et godt eksempel her.

hårpleje til permed hår

Bind ikke:

At lave hestehaler og boller er en streng ikke mindst i 24 timer efter, at perm er blevet udført. Hvis du lader det stå åbent i de første 1-2 dage efter behandlingen, sikres det, at der ikke er deformation i håret. Krøllerne bevarer også den korrekte form og blødhed.

Beskæring er påkrævet:

Få foretaget en trimning i en periode på 4-5 uger. Dette bør følges rutinemæssigt. Sammen med at bevare hårets sundhed, vil dette sikre, at krøllerne springer op og giver dig et fantastisk bounce, som du kommer til at elske.

Svømmehætter:

Hvis du elsker at svømme, er svømmehætter et must. Permet hår skal holde sig væk for chloreret vand, og at vælge en god badehætte er den bedste måde at beskytte dine lokker og nyde en god tid i vandet.

Undgå håndklæde gnidning:

Håndklæde Gnidende hår kan tørre håret og gøre det kruset. Det anbefales at bruge en bomuldst-shirt til at opsuge det overskydende vand og hjælpe med bedre tørring af hår.

Sådan permer du dit naturligt lige hår derhjemme:

Leder du efter en salonfri væk til at permere dit naturligt glatte hår? Denne afprøvede proces er fantastisk til at give dig de smukke ringlets, du altid har drømt om, minus de dyre behandlinger.

Ting du har brug for:

 • Shampoo og balsam i god kvalitet
 • Curling Kitt eller Scrunch Cream
 • Diffuser

Start med at vaske dit hår med en shampoo og condition det med en cremet balsam. Vådt hår er det bedste til at skabe bølger, der varer længe. Opdel dit hår i sektioner, og rynk dit hår ved at anvende curling kit. Indstil din blæser til høj varme, og fastgør diffusoren. Placer dit hår så tæt som muligt på diffusoren og føntør. Voila! Du er klar til at prale af de smukke bølger.

Sådan vælges Perm hårplejeprodukter:

Permet hår har brug for en grundig pleje, så dine bølger holder længe. Det er vigtigt at forstå, at dit hår ikke længere er naturligt og er fyldt med kemikalier. Så før du vælger et hårplejeprodukt, skal du være meget forsigtig for at undgå skader.

 • Undgå hårplejeprodukter med alkohol og silikoner. Alkohol kan stærkt dehydrere dit hår og gøre det kruset og tørt, mens silikoner kan gøre det fedtet og tynger dit hår.
 • Gå efter fugtforbedrende shampooer og balsam for at bevare blødheden i dine krøller.
 • Prøv dybderensende hårprodukter for forsigtigt at fjerne overskydende produktopbygning i hovedbunden, hvilket kan resultere i hårtab.
 • Kig efter proteinrige masker til at nære dit hår, og sørg for at bruge det mindst en gang godt til skinnende, blanke lokker

Top 5 hårplejeprodukter til permet hår:

Her er de fem bedste hårplejeprodukter på markedet, der kan passe dine lækre krøller:

 • OGX Moroccan Curling Perfection Defining Cream
 • Cantu Shea Butter Moisturizing Curl Activator Cream
 • BBLUNT High Definition Curl, Curl Defining Leave-in Cream
 • Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Enhancing smoothie
 • Kinky-Curly Knot Today Leave in Conditioner/Detangler

Disse er nogle af de vigtigste tips, der skal holdes ved hånden, når det kommer til permet hår. Man skal følge er flittigt for de bedste resultater. Sørg også for at passe ordentligt på, når det er gjort, med en masse nærende forstærkere til dit hår, der er let tilgængelige på markedet. Vælg altid det bedste til dit hår!