Fakta at vide, før du vælger behandling med Keratin Hair Straightening

Keratin Hair Straightening -systemer som Brazilian Blowout eller Coppola Keratin System har været de seneste til at komme på markedet, og denne artikel vil informere dig om detaljerne i dette system, og om du skal vælge det.

Hvad er keratinhårbehandling?

Keratin er et protein, der naturligt findes i håret, der kan fylde hårets porer. Fravær af Keratin kan føre til sammenfiltret, krøllet hår. Keratinbehandlinger bruger et kemikalie kaldet formaldehyd, som låser keratin ind i håret og afslører glat, glansfuldt hår.

Keratin hårbehandlinger bruges ikke til behandling af kruset hår. De kan ikke tæmme krus og kan kun bruges til at udglatte hårets struktur.

keratin glattejern

Er keratinbehandling sikker for hår?

Som med enhver kemisk-baseret behandling kommer Keratin-behandlinger også med en grim side af mønten. De indeholder meget store mængder kemikalier, der kan få dit hår til at se smukt ud et stykke tid, men kan alvorligt beskadige det fra roden. De fleste mennesker har oplevet skørt hår, tyndere hår og endda hårtab efter behandlingerne.

Gør keratinbehandling håret lige?

Keratinbehandlinger hjælper med at slappe af krøllet hår og gøre det glat. De bryder hårets bindinger permanent, hvilket fører til glat hår. Virkningerne varer i et par måneder, eller indtil nyt hår vokser.

Keratin håropretning behandling:

Behandlingsperioden:

Forbrugerne får ofte at vide, at dette system til glatning af hår er bundet til at vare i 12 uger eller længere med glat glat hår. Men sandheden er, at denne periode afhænger af den person, der får det gjort, og hendes tilstand af hår. Hårets tekstur spiller sammen med dets porøsitet og tæthed en stor rolle i bestemmelsen af ​​varigheden af ​​behandlingen på håret. Hårets kvalitet, og hvor ofte de shampooer, skal også tages i betragtning.

Hvad den indeholder:

Nogle af disse hårbehandlinger er formaldehydfrie, men de indeholder et derivat deraf kendt som Vanillin eller Aldehyd osv. Koncentrationen af ​​disse kemikalier i behandlingerne afgør, om systemet er skadeligt for dit hår eller ej. Stort set alle større behandlinger indeholder ca. 1,8% til 2% formaldehyd, selv i parfumer og dåser og konserves på dåse. De fleste af de populære behandlinger på markedet er keratinbaserede.

Hvordan det virker:

Keratin er et specielt protein, der findes i håret. Det hjælper med at fylde hullerne op i hårets neglebånd, der kan være tørre, revnede eller beskadigede på grund af dagligdagen. Keratin håropretningscreme blandes med forskellige mængder formaldehyd, det påføres derefter på håret og låses inde med varmen fra et fladjern. De dampe, der frigives under denne behandling, er giftige og skal frigives. Det anvendte formaldehyd hjælper med at binde keratinpartiklerne og retter det ydre udseende af dit hår, hvilket giver det et glat og blankt udseende.

Disse keratinbehandlinger varer generelt i to måneder. Disse behandlinger tager 90 minutter eller længere for at blive afsluttet, afhængigt af hårets længde. Prisen på behandlingen varierer i overensstemmelse hermed.

Pleje af håret:

Højdepunkter eller hårfarver er tilladt på hår, der har haft keratinbaserede behandlinger for at rette det op. Nogle eksperter anbefaler, at hårfarvningen udføres efter keratinbehandlingen, da denne låser farven meget godt.

Ny midlertidig behandling

Shampoo til shampoo behandlinger, der kun forbliver i et kort stykke tid og koster mindre, er også effektive. Deres omkostninger afhænger af holdbarheden af ​​det glatte hår og kvaliteten af ​​håret.

Keratin håropretning behandling

Top 5 produkter til keratinhårglatning

1. Keratin Research Brazilian Keratin Hair Treatment

Denne behandling er designet til at gøre dit hår glat og smukt. Det hævder at styrke håret og efterlade det voluminøst. Det forbedrer også dit hårs elasticitet. Men ligesom enhver keratinbehandling efterlader kraftfulde og farlige dampe, så der skal udvises forsigtighed, mens den påføres.

2. Guldmærke Professionel keratinbehandling

Hvis du har krøllet, tørt og groft hår, er denne behandling den bedste for dig. Det er en enorm lettelse for folk, der ønsker at holde deres hår glat og håndterbart uden at skulle bruge meget tid på styling. Det hævder at fjerne krus og holde krøller ude af vejen. Dette produkt indeholder imidlertid ekstremt høje niveauer af formaldehyd og kan beskadige dit hår.

3. Lanza Keratin Healing Oil Treatment

Denne olie er den mest enkle, men effektive Keratin Oil -behandling. Du behøver ikke mange mennesker, der arbejder på dit hår. Alt du behøver er at påføre olien på fugtigt hår og se magien. Denne olie kan dog være ret tyk og gøre dit hår fedtet. Det fungerer heller ikke særlig godt for tykt, krøllet hår.

4. Marokkansk keratin mest effektive brasilianske keratin

Denne Keratin -behandling efterlader en permanent glatteeffekt på dit hår, der kan vare i 3 til 6 måneder, afhængigt af hårtype og vedligeholdelse. Proceduren for denne behandling er ret besværlig, men resultaterne er det værd.

5. Keratinbehandlingssæt – Økologisk – Formaldehydfrit

Denne behandling er relativt sikker for dit hår, da den er formaldehydfri. Det lugter ikke stærkt og kan levere gode resultater. Effekterne varer dog muligvis ikke mere end en uge, og du skal muligvis skynde dig til salonen igen.

6. Keune Keratin Hair Straightening Cream

Dette er en af ​​de bedste og effektive Keratin glattejern til hår. Hvis du har ekstremt krøllet, utæmmet hår og ønsker at få et poleret look, er dette din go-to-creme. Det er let at anvende og bruge til et glat hår. Det hævder at skabe en varig effekt i cirka 5 måneder. Den bedste del af denne creme er, at den er 100% formaldehydfri!

Bivirkninger af keratinbehandling

  • Gravide eller ammende kvinder anbefales ikke at få denne behandling udført eller komme i kontakt med den, da den er giftig for barnet.
  • Dem, der har astma, har været kendt for at have alvorlige reaktioner på denne behandling.
  • Nogle af de nye formler har været kendt for at gøre formaldehyd til Vanillin eller aldehyd, når det opvarmes med jernet, og det er meget giftigt.
  • FDA advarede hårvirksomhederne i 2011 om, at formaldehydindholdet var “farligt højt” og endda gik op til 10%.
  • FDA har derved bedt virksomhederne om at reducere dette beløb, eller de vil trække alle produkterne fra markedet.

Disse keratinbehandlinger reducerer den tid, du bruger på at føntørre dit hår, med 40% til 60% og slipper også for al den krusning. Klimaet har en tendens til at regere dit hår mindre efter denne behandling, og dit hår er upåvirket af regn eller fugtighed. Det skal også bemærkes, at denne behandling ikke affri hår, den udglatter det kun for at undgå besværet og får det til at se glat ud. Termiske glattejern er en sikrere løsning til denne keratinbaserede behandling.