Hvordan beskytter man hår mod hårdt vand?

Hårtab er et sørgende problem. Især for mennesker, der bor i lokaliteter, der har hårdt vand, er det bestemt en stor bekymring. Hårdt vand har et højt mineralindhold som calcium, magnesium, hvilket kan få hårsækkene til at skille sig ud. Disse mineraler gør hårstråene meget tørre og ru. Dette resulterer i sammenfiltring af hår, hvilket kan være svært at tæmme. Det gør dit hår, hø-kablet. Shampoo bliver også ineffektiv til behandling af tilstandene, fordi hårdt vand gør det svært at skumme og rense hovedbunden. Uanset hvor meget produkt du bruger, kan du ikke få det til at virke på dit hår. Tjek denne artikel for at kende virkningerne af hårdt vand på hår og hvordan du håndterer problemet.

Virkninger ved at bruge hårdt vand på hår

Konsekvenser af hårdt vand på hår:

Er hårdt vand dårligt for hår? Ja. Hårdt vand er ekstremt skadeligt for både hud og hår. Se tegn på hårdt vand på håret:

 • Alvorligt hårtab
 • Tørring og beskadigelse af hårsækkene
 • Skalering af mineraler på håret
 • Blokering af porer
 • Sprødt hår forårsaget på grund af tyndere hår
 • Floket, hårdt hår
 • Shampoo skummer ikke godt

Virkninger af hårdt vand på hår:

Giver hårdt vand hårtab? Hårdt vand kan være meget hårdt for hårsækkene og kan ødelægge hårets kvalitet. Nedenfor er et par effekter af, hvor hårdt vand forårsager skade på håret.

1. Hår er negativt ladet, og vandet, der indeholder kemikalier som oxidationsmidler, er meget positivt ladet. Dette er en hovedfaktor, hvorfor dette har en negativ effekt på rødderne, og folliklerne bliver svage.

hårdt vand-hårtab

2. Der er også mineraler til stede i disse, som frigives fra de stationer, hvorfra vi får den regelmæssige forsyning, og disse er ligesom calcium, magnesium, jern og andre, som er meget skadelige. Det får disse til at blive krusede, og derfor kan vi, selv med dyre balsam og andre kosttilskud, ikke modstå dette problem meget. Dette er en af ​​hovedfaktorerne bag. Mange virksomheder hævder, at deres produkter kan hjælpe med at bekæmpe dette. Dette er imidlertid næppe sandt. Selv da kan produkter købes ordentligt fra butikker, der er mere naturlige og kan medføre, at skaden mindskes. En person kan også bruge nogle naturlige balsam til at hjælpe med at bekæmpe kruset.

3. En person kan også prøve en hårdhedstest ved at prøve at skumme sæbe. Hvis der er nok skum, så er det ikke særlig hårdt, og hvis der ikke er nok skum, så har det mineraler i det, som ikke er godt for kroppen. Det river også huden og teksturen og gør dem sprøde. Dette kan dog ikke være meget kontrol, men en person kan prøve at bruge anti-frizz-serum til at bekæmpe dette problem. Naturlige lotioner er en anden ting, der kan bruges.

hårtab på grund af hårdt vand

Tips til vask af hår i hårdt vand:

Der kan være forskellige metoder, hvorved det vand, som en person bruger til at bade, kan glattes, så det passer til kroppen og også for at slippe af med kemikalier. Disse kan gøres på en række måder. Hvis forsyningsstationen er der, hvor dette problem er helbredt, falder modgangen betydeligt, før den når husstanden. Men når disse normalt ikke gøres, kan en person individuelt gøre disse i deres egne huse, så de passer til deres behov. Disse dage på grund af byerne får disse leveret fra centrale stationer, står mange mennesker over for forskellige former for dermatitisproblemer.

beskytte-hår-mod-hårdt-vand

 • En person kan købe shampoo, som kan sænke bivirkningerne. En person kan også købe nogle beroligende og udglattende midler indeholdende balsam, der vides at være nyttige i denne henseende.
 • En person kan gå til butikker og få vandblødgørere, som kan hjælpe med at reducere kemikalierne. Disse sælges populært i dag, og næsten enhver person kan købe disse for et par penge. Disse er også ret billige og populært solgt i byerne og byerne.
 • Oliemassage kan udføres for at forhindre yderligere skader, og en person kan regelmæssigt gøre dette. Der er forskellige ayurvediske olier, der kan bruges til dette.

Sådan beskyttes hår mod hårdt vand:

Tjek disse enkle hårplejemetoder til hårdt vand:

Eddike Skyl:

En person kan bruge en eddike skylning efter shampoo, da dette også hjælper i denne henseende. Dette kan beskytte håret og også gøre vandet brugbart til en ordentlig vask. Disse kan gøres ved at blande 1 spsk eddike til et krus eller 2 krus vand. Dette kan bruges hver dag efter shampooing. Dette kan være meget nyttigt, hvis det følges regelmæssigt. Dette får også en person til at slippe af med flakhed, som kan opstå på grund af mineraler og oxidationsmidler.

Flaskevand:

Flaskevand er bedst til vask af hår. Da det er dyrt, anbefales det at bruge dette vand til endelig skylning af hår. Det kan gøre dit hår blødt i forhold til din brug af hårdt vand.

Naturlige shampooer:

Brug af naturlige shampooer som Shikakai er bedre at rense din hovedbund end at bruge dyre shampooer. Disse skummer godt selv i hårdt vand og tilføjer volumen, hopper til håret.

Blødgøringsmiddel til vand:

Blødgøringsmiddel er vigtigt for at rense hårdt vand. Det er en enkel enhed, der kan fastgøres til dit brusebad, som kan filtrere mineralerne fra. Disse enheder har omkring 10 filtre til at udtrække alle de barske mineraler ud af vandet.

Forholdsregler og kontraindikationer:

Hvis du bor i lokaliteter med hårdt vand, skal du følge visse forholdsregler:

 • Undgå at bruge hårfarvebehandlinger for at forhindre skader
 • Varme- og stylingudstyr skal helt undgås
 • Brug specielt fremstillede hårde vandbalsam til let vedligeholdelse
 • Når du bruger filtre med hårdt vand, skal du sørge for at skifte filtrene mindst en gang i 6 måneder.
 • Undgå at vaske dit hår for meget, da det forårsager alvorlig tørhed
 • Hold din hovedbund ren og sørg for, at den er fri for flager

Mere end 70% af befolkningen i byerne er ramt af hårdt vand. Sammen med forurening og livsstilsforstyrrelser er hårdt vand årsagen til hårtab og skader. Du vil også bemærke hårets misfarvning og tørhed. Det er bedre at vaske dit hår mindst en gang om ugen med høstet regnvand eller flaskevand for at vende skaden til en vis grad. Selvom plejen af ​​hårdt vand hår er høj, er resultaterne det værd. Langvarig vask med hårdt vand kan forringe dit hårs kvalitet, hvilket kan være umuligt, at det kan blive normalt igen. Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå de negative virkninger af hårdt vand på hår og hvordan du forhindrer skader.