Hvordan får man naturligt glat hår derhjemme?

At få glat hår er en meget let sag og kræver meget begrænset tid. Det hjælper dog, hvis du har naturligt glat hår. Mange kvinder rundt om i verden er født med naturligt glat hår, hvilket er et meget elegant træk. Hvis du ikke er en af ​​disse kvinder, er der intet at bekymre dig om, fordi det er meget let at få glat hår.

Sådan får du glat hår naturligt derhjemme

Der er masser af enheder og kosmetiske produkter til rådighed i dag, der hjælper dig med hurtigt at få glat hår. Disse produkter er blevet en nødvendig del af enhver husstand på grund af deres funktion. Lige hår ser godt ud med næsten enhver påklædning og hjælper dig med at få et forbløffende look til enhver begivenhed, og derfor er populariteten af ​​glat hår langsomt vokset i en alarmerende hastighed.

Sådan får du glat hår naturligt derhjemme?

Nedenfor er et par hurtige og lette trin til at få glat hår, uanset om det er langt eller kort. Disse enkle og naturlige trin vil helt sikkert hjælpe dig med hurtigt at få glat hår.

1. Kamning:

Selvom det ikke er en meget langvarig proces, kan kæmning være praktisk, når du vil have hurtigt, glat hår. For at få de bedste resultater, prøv at shampoo og derefter anvende hårcreme til dit hår for at opnå et meget højt niveau af glathed, der gør det muligt for kammen hurtigt at bevæge sig gennem dit hår og dermed give dig mulighed for at opnå hurtigt glat hår. Brug af et hår glattere hjælper altid med at gøre dette til en meget naturlig måde at opnå glat hår hurtigt.

hvordan man får glat hår naturligt

2. Opretningsprodukter:

Glatte shampoo og balsam er en fantastisk måde at opnå glat hår uden brug af strygejern. Dette vaske- og tørreprogram giver dig mulighed for at løsne de irriterende krøller, der holder dig væk fra rent tørt hår. Glatteprodukterne er meget dygtige til at give dig det bedste glatte hår i branchen. Der er masser af glatteprodukter at vælge imellem, og du kan være sikker på, at de vil give dig de resultater, du har brug for, hvis de bruges korrekt. Selvom de fleste af produkterne er gode, er det altid nødvendigt at kontrollere mærkeets popularitet, før du køber produktet.

For fuldt ud at opnå de fulde virkninger af disse produkter, lad først balsamen eller shampooen ligge i dit hår i en periode på 15-45 minutter. Jo længere du beholder den, jo mere langvarig vil virkningerne være. Selvom en hurtig 15 minutters vask er perfekt til at opnå langt hår så længe som en hel dag, hvis den vedligeholdes korrekt.

3. Varmebeskyttende serum:

Fønning af dit hår gør det tørt og ru, hvilket er ganske skadeligt, når du vil beholde glat hår. Efter at have vasket dit hår med produkter til hårjustering, påfør serummet i stor udstrækning på dit hår og kam derefter for at fordele produktet jævnt. Efter denne proces er føntørring sikker og hjælper dig med at få de resultater, du har brug for.

Efter at have gjort dette føntørring vil dit hår ikke skade, men i stedet hjælpe dig med at bane vejen til mere håndterbart glat hår. Del først dit hår i håndterbare sektioner, og føntør derefter hvert afsnit separat med en børste til at kamme håret, mens du tørrer det. Hvis du ikke er fortrolig med at give så meget tid til dit hår, er det meget fordelagtigt at bruge et varmegenererende glattejern ved hjælp af et udglattemiddel.

4. Styling:

Efter effektivt føntørring eller brug af en glattejern på dit hår påfør nu et stylingmiddel, såsom en mousse til dit hår for at holde det effektivt på plads. Stylingmidlet hjælper dig med at holde dit hår glat i en længere periode. Gør disse trin effektivt for at få hurtigt og let glat hår.

5. Behandlinger med varm olie til glat hår:

Næste gang du undrer dig over, hvordan du får glat hår derhjemme naturligt, skal du ikke. En af de bedste og nemmeste måder at få dit hår glat og godt hydreret på er ved regelmæssige behandlinger med varm olie. Varmen og mætningen afslapper hårets lette, bølgede og krøllede mønster. Fordel olien jævnt på dit hår. Tør og vask af med en mild shampoo.

6. Prøv Overnight Pin Method:

Stress ikke over, hvordan du får naturligt glat hår derhjemme. Prøv i stedet metoden med indpakning på en gang. For at gøre dette skal du dele dit hår i 4 lige store dele. Du kan øge antallet af dele, hvis dit hår er tykt. Tag en sektion og børst den nedad, mens du holder dit hår lige med børsten. Du kan også bruge hårnåle til at holde dit hår på plads, hvis du ikke er god til at styre længden af ​​dine lokker. Gentag dette, indtil alle dine hårdele er fastgjort. Og om morgenen fjernes bobby pins, og du har dit glatte hår.

hvordan man får glat hår derhjemme

7. Twist Hair Into A Bun:

Hvis dit hår allerede er bølget til at begynde med, ikke det højeste krøllede niveau, vil denne metode helt sikkert virke magisk på dig. Det varer måske ikke længe, ​​men det får dig igennem dagen. For at starte, fugt dit hår. Lav en hestehale og vrid den rundt. Lav en bolle ud af den og fastgør den på plads med stifter og et gummibånd. Må ikke føntørres. Lad håret tørre naturligt, og når det gør det, børst det ud som en professionel, og der har du det- dit helt nye glatte hår.

8. Mælk og honningmaske til lige hår:

Mælk og honning gør underværker for at få naturligt glat hår.

  • Til denne DIY -maske skal du bruge 1 kop mælk, lidt citronsaft og olivenolie.
  • Rør rundt og påfør dit hår.
  • På grund af dets udglattende egenskaber vil masken helt sikkert gøre dit hår mærkbart mere stramt end før.

9. Hjemmelavet Straightening Hørfrø Gel:

Selvom navnet ikke er så fascinerende ved første gang, er Hørfrø gel en udpræget og afprøvet behandling for at få krusfrit, glat hår. Du kan lave din egen DIY gel ved at bruge 2 tsk frøene og koge det på lav flamme med 2 kopper vand. Når konsistensen er tæt på en gel, fjern varmen og brug den på dit hår, når den er afkølet. Lad stå i cirka 15 minutter, og vask derefter af med en

10. Olivenolie & Rosmarin blade:

Sådan får du glat hår naturligt ved at bruge olivenolie og rosmarinblade. Til at begynde med disse hårplejeregimer for lige hår på ingen tid, tag cirka en kop olivenolie og tilsæt tørrede ½ kopper rosmarinblade til det, når du får olien opvarmet. Lad blandingen afkøle Sæt et varmt håndklæde rundt om dit hår og lad blandingen tørre naturligt. Du kan vaske dit hår bagefter med en mild shampoo.

11. Undgå at undervurdere kraften i keratin og ricinusolie:

Krøllet hår behøver ikke andet end meget fugt for at løsne sig selv og fremstå ret glat. Keratin gør tricket bedre end noget andet naturprodukt. Aloe Vera, æggeblomme og ricinusolie er alle rige på keratin, og derfor ville en pakke af dem velsigne dig med en fin smuk straight manke til at flagre. Bland dem alle og påfør to gange på håret hver uge før et brusebad for at se en forskel.

Der kan ikke benægtes, at produkterne ude på markedet på kort tid kunne give dig bedre glatte hårresultater. Men at prøve at redde dit hår fra yderligere skader er det mindste, du kan gøre, og det vil være det værd at tage den naturlige vej med en ekstra indsats.