Sådan beskytter du hår mod sol

Sommeren er den sæson, hvor vi kan have de bedste øjeblikke i vores liv. Det er den tid, hvor vi går ud, leger, hygger os i solen. Men på samme tid forårsager solstrålerne store skader på vores hår, som forårsager nedbrydning af hår. Sommervarmen begrænser os fra at nyde sundt og hoppende hår året rundt, da det svækker hårene i løbet af sommeren. Håret bliver livløst, og på grund af en sådan udsættelse for solen elimineres den hoppende og blanke effekt. Sammen med det står vi over for andre hårproblemer som skæl, hårfald osv. Varmen forårsager også skader på hovedbunden. Solbrændte mærker afsløres efter lang tids udsættelse for solen.

Sådan beskyttes hår mod sol 1

Disse skader er uundgåelige, medmindre vi kontrollerer dem i tide. Vi bliver nødt til at vedtage nogle enkle trin, der sikrer vores hårs sikkerhed, selv om somrene.

Tips til beskyttelse af hår mod solen:

Følgende er nogle af de bedste måder til, hvordan du beskytter håret mod solen.

1. Undgåelse af kosmetik:

Solcreme flasker

Hårprodukter får dog vores hår til at se blankt og smukt ud, forårsager meget skade på rødderne og hovedbunden. Brug af for mange kosmetik såsom farvning eller hårbehandlinger på spa’er, svækk håret og gør det tørt. Dit hår er allerede tørt, mens du nyder sommeren. Derfor vil overdreven tørhed ikke være godt for dit hår. Du kan dog bruge kosmetik på dit hår inden sommeren starter efter sæsonen er gået.

2. Undgåelse af citronbaserede produkter:

Undgå citronbaserede produkter til beskyttelse af hår mod solen

Citronbaserede produkter gør hårstråene tørre, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til nedbrydning af hår. Forbrug af drikkevarer eller fødevarer eller brug af produkter, der har citronen som grundingrediens, vil tørre håret ud med en meget hurtigere hastighed end det sædvanlige. Derfor er undgåelse af sådanne produkter et must i løbet af somrene.

3. Brug af en hat:

brug hat og beskyt hår

En hat beskytter håret mod direkte udsættelse for solen. Det vil fungere som en paraply for håret og beskytte det mod de skadelige UV-stråler. Plus, hatte er en trend i disse dage. Så køb dig en og rock den, samtidig med at du beskytter dit hår på samme tid.

4. Brug af en balsam:

Brug af en balsam og beskyt hår fra solen

Brug en passende balsam på dit hår efter shampoo for at holde håret fugtet. Nu har sommervarmen gjort dit hår tørt. Derfor bør du prøve at genoprette denne tørhed ved at bruge den bedste fugtgivende løsning på dit hår. Dette trin vil sikre, at håret er godt næret og reducerer graden af ​​skader fra solen.

5. UV -beskyttelse:

UV -beskyttende creme til hår

Du kan bruge UV -beskyttelse ansigtscreme på dine hårstrå. Bland det med en passende mængde vand, og brug det på dit hår for at beskytte det mod de skadelige solstråler. Bortset fra at beskytte ansigtet, holder SPF -cremer også hovedbunden tilbage fra direkte udsættelse for solen.

6. Undgå varme:

Undgå varme for at beskytte håret mod solen

Prøv ikke at bruge glattejern eller hårtørrere om sommeren. Sommeren er en varm årstid, der primært forårsager skade på dit hår, og du vil ikke have nogen anden ekstern faktor for at skade dit hår. Udover at bruge sådanne ting, skal du holde håret hydreret og fugtet.

7. Binding af håret:

Beskytter håret mod solen 7

Om somrene bliver dit hår kruset naturligt. Lad ikke håret blive tørt og kruset. Bind det ordentligt op og vedtag stilarter som fletninger, hestehaler osv.