Sådan bleges hår derhjemme i 4 enkle trin

Blegning af hår er en populær trend i disse dage. Mode stylister og modellerne sport forskellige former for farver, og dette skaber en kendt trend for at gøre lignende trendy farve for de almindelige teenagere og også folk, der kan lide at holde det i trend. Forskellige celebs har forskellige former for burgunder, lilla eller endda røde nuancer, som kan være midlertidige eller permanente.

Normalt får folk, der ønsker disse til en bestemt fest eller til et midlertidigt formål, normalt sprayflasker, der har midlertidige nuancer. Disse kan sprøjtes på rensede og korrekt tørrede sektioner, og disse varer indtil en næste rensning. Dette er også en ting, der kan være sport til flere fester og til enhver form for familiebegivenheder.

Sådan bleges hår derhjemme i 4 enkle trin

Disse kan let udføres uden professionel hjælp. Disse er også billigere end dem med de permanente pakker. Det skal gøres fra saloner. Men hvis en person ikke har til hensigt at bruge overskydende kontanter på salonerne, kan de prøve dem derhjemme, men udstyret og de nødvendige ting til dette skal købes fra anerkendte virksomheder. Det er også ganske almindeligt at bruge handsker under proceduren.

Hvis en person imidlertid har gennemgået nogen form for medicinsk behandling, eller har foretaget andre former for farvning derhjemme eller har oplevet skader, bør de ikke forsøge at gøre det derhjemme. De bør bruge pengene på en salon og også fortælle de professionelle der, hvilken type effekter personen tidligere har stået over for med disse produkter, og også hvis andre forholdsregler i henhold til læge bør følges eller overholdes, så det ikke gør yderligere skade.

Grundlæggende værktøjer nødvendige til proceduren

  • Bleach -aktivatorpulveret og udvikleren [Begge disse følger med pakken, en person kan vælge styrken ved at diskutere med sælgeren]
  • Plastikskål, plastspatel og plasthandsker
  • En toner [Denne leveres normalt med pakken, eller en person skal købe denne separat]
  • Conditioner [Dem, der er til behandlet hår. Normale balsam hjælper ikke]
  • Gamle håndklæder og personen bør også bære gammelt tøj, når denne procedure udføres, så nyt tøj ikke bliver beskadiget

Sådan bleges hår derhjemme:

Trin 1:

Det første trin er at blande pulveraktivatoren og udvikleren. Disse følger med pakken, og alle virksomheder tilbyder lignende typer ingredienser. Styrkerne skal tages i henhold til hårets tekstur. Imidlertid er 40 og 50 kvaliteter ret høje og bør ikke påføres, medmindre håret er meget tørt og tykt og ikke let bliver farvet med de 20 eller 30 kvaliteter. Disse skal blandes godt, og en person skal bruge plastikskålen til det og også bære handsker.

Trin 2:

Ansøgningen skal udføres fra de nederste sektioner og derefter udføres på rødderne. Giv mere tid til halv længde fra spidserne og påfør derefter resten af ​​sektionerne til rødderne. Vent i 12 minutter før det andet afsnit, og vent derefter igen i 30 minutter. Den samlede tid vil derefter være 42 minutter. Overskrid ikke dette, da sektionerne bliver beskadiget.

Trin 3:

Vask hele hovedet under bruser, indtil hele blandingen er renset.

Trin 4:

Når vasken er blevet ordentligt udført, skal toneren påføres. Dette kan følges med en balsam. Hvis en person ikke er tilfreds med resultatet, skal de næste gang booke en salonsession. Dette vil hjælpe blegemiddeleffekten til at se mere skinnende ud