Sådan børstes dit hår korrekt og dets fordele

Børster du hårene ordentligt? For at få bløde og silkeagtige hår spiller børstning af hår en vigtig rolle. Du skal vide, at børstning af dit hår ofte er en vigtig del af vedligeholdelse og foryngelse af dit hår, især når denne proces er forbundet med en hovedbundsmassage. Børstning af hår er lige så vigtigt som at indtage en sund og nærende kost samt at bruge holistiske shampooer.

Sådan børstes dit hår korrekt og dets fordele

Metoder til at børste dit hår korrekt:

A.Vælg en korrekt børste:

1. Husk, at ornebørster udjævner neglebåndet plus tilføjer polish til håret. Disse børstehår er størst til at glatte håret, og de vil ikke indeholde en enorm mængde krølle eller krop til glat hår. De er en førsteklasses mulighed for at børste råhår, da de vil gribe håret godt under styling.

2. Børster, der er klar fra nylon, er mere velegnede til hår, der bliver afklippet. Mens de er fleksible, gør det dem enkle at glide lige igennem det knyttede hår for at minimere ømt hårtræk.

3. For mennesker med langt hår, der ønsker at få tilstrækkelig krølle i enderne, anbefaler stylist ved hjælp af en børste med et større hoved til hoveddelen af ​​udblæsningen plus derefter at skifte til en børste med mindre hoved til enderne. I denne tilstand vil en mere udtalt krølle blive formet i enderne.

B. trin i børstning af hår:

1. Rengør dit hår i varmt vand med en shampoo, der passer til din slags hår. Brug balsam, stop et par minutter, og vask det helt af. Vask dit hår med koldt vand for at få en glans, der ser flot ud. Håndklædet tørrer ved at pakke dit hår ind i en aftørring. Tousling hår ved et håndklæde vil kun skabe virvar.

2. Lad håret lufttørre, før du børster det, for at undgå skader. Dette kan tage et stykke tid, men det er bedre for håret end føntørring. Kører fingrene fra side til side det lejlighedsvis plus fluffing rødderne en lille vil vurdere processen.

3. I første omgang stå oprejst, efter at du vrider din krop fra taljen og nedad, så nedad som du kan gå, vil dette øge blodgennemstrømningen til din hovedbund. Denne forbedrede blodcirkulation hjælper med at motivere og nærer hele din hovedbund plus hårsække og fremmer dermed stigning i nyt hår.

4. Tag fat i håndtaget på din hårbørste stramt og flyt det i hele områderne af nakken, siden og derefter kronen plus bringe det hele frem til den forreste ansigtshårgrænse. Børst dit hår i trægne lette strøg i mindst 3 til 5 minutter.

5. Derefter skal du igen stå oprejst og udføre processen i omvendt rækkefølge. Dette vil sikre, at dit hår er grundigt dækket af talg, den ‘naturlige eliksir’, der hjælper med at pleje dit hår plus tilføjer glans med krop til dem.

6. Sæt et hårbånd omkring alle tre sektioner af hår senere end børstning. Snooze på det for en nat. I solopgangen skal du fjerne sektionerne, plus du skal have smukt, sundt hår og skinnende!

hvordan du børster dit hår

Fordele ved at børste hår:

  •  Ved at børste dit hår ordentligt tilføjer du liv, glans og volumen til dit hår.
  •  Det fjerner affaldsmaterialer fra dit hår, herunder urinsyre krystalaflejringer, katarr plus andre syrer og anden urenhed, der samler sig med klæbe til hovedbunden.
  •  Det hjælper med at stimulere forskellige olie- og hormonproducerende kirtler. Dette hjælper med at holde hårets og hovedbundens porer åbne og derved aktivere vejrtrækning. Det letter også håret i at beholde deres naturlige olier.
  •  Det hjælper med at motivere blodkapillærerne og øger dermed blodcirkulationen plus transport af næringsstoffer samt ilt til stilken, hårpæren og roden.