Sådan får du permanent hårglatning – fordele og tilhørende bivirkninger!

Næsten alle kvinder kan lide udseendet af glat og glansfuldt hår. Det kan være meget problematisk at bruge glattejernet dagligt. Det tager tid, og varmen kan også beskadige akslerne. Du kan gå efter permanent glattehår, som er dyrt, men kan vare over et par måneder. Det kan koste dig fra 4000/- INR til 6000/- INR. De normale saloner kan gøre dette for dig til billigere priser. Hvis du vælger professionelle stuer som L’Oreal Professionals eller The Habibs, kan det sandsynligvis brænde din lomme.

Markederne var også hurtige til at introducere nogle permanente hårglatningscremer, der er nødvendige for at holde dit hår perfekt efter glatning.

Sådan får du permanent hårglatning

Den permanente hårretningsproces er normal. For det første nedbrydes keratinstrukturen ved hjælp af et natriumbaseret kemikalie. Det gør akslerne håndterbare for den anden proces. Den anden proces er brugen af ​​en oxidant, der neutraliserer keratinet og gør håret glat.

Permanente håropretning behandlinger:

Der er imidlertid forskellige processer til at gøre dette. Nogle processer kan have flere kemikalier og varme end andre. Det afhænger af hvilken type behandling du vælger. Der er dybest set 3 kendte typer af permanente hårglattebehandlinger. Her har vi også en behandlingsmetode til, hvordan man laver permanent hårglatning.

 • Keratin -behandlingen.
 • Den japanske termiske behandling.
 • Den kemiske behandling.

1. Keratinbehandling også kendt som den brasilianske teknik:

Den brasilianske teknik er en meget populær teknik. Dette er langt den mest berømte af alle andre teknikker til at glatte dit hår. I denne proces infunderes normalt et keratinlag med den allerede eksisterende keratinstruktur af trådene, og dette sidder perfekt sammen med fibrene for at få deres naturlige tekstur til at blive blødgjort og rettet ud. Dette giver dig et silkeagtigt lige look, og låsene bliver meget skinnende.

Hvis du vælger at få det gjort fra en dyr stue som L’Oreal, kan det koste dig omkring 4000/- INR til 6000/-INR. Det kan være noget dyrt, men resultaterne varer i et par måneder. Ingen af ​​disse behandlinger er permanente, selvom de omtales som permanente, fordi du ikke behøver at tage almindeligt udstyr som glattejern og anden børste eller føntørring for at gøre håret glat permanent.

Fordele:

Det hjælper dig også med at slippe af med svimmelheden, og skaftene bliver meget glatte. Dit hår får sin glans og glans tilbage. Sammen med det følger behandlingsomkostningerne. Det kan være dyrt afhængigt af hvilket mærke keratin du vælger og også salonens ry.

Dette giver dig problemfri opretning. Resultaterne med korrekt pleje kan vare op til 6 til 8 måneder. Men det afhænger også af hastigheden på din hårvækst. Efterhånden som hår vokser ud, får det sin normale tekstur tilbage, og hvis dit hår var kruset før, vil det blive det igen efter 6 måneder. Disse er ikke livstidsbehandling, som du kan stole på. Men der er imidlertid ingen sådanne livslange behandlinger. Et hår får altid sin oprindelige struktur tilbage som bølget eller krøllet eller tørt, som du blev født med.

Denne teknik er langt den mest anvendte og er sikker for dit hår. Der er ingen konklusion om, hvorfor dette betegnes som den brasilianske behandling, men det giver dig lige låse i et par måneder. Dette er også en naturlig permanent håropretningsløsning. Desuden er den velegnet til både mænd og kvinder.

2. Japansk termisk rekonditionering og fordele:

Dette er ikke en meget fuldt bevis metode. Dette giver ikke også bedre resultater end proceduren nævnt ovenfor. Dette kan dog have gode resultater, der holder, men forudsat at du går til regelmæssige touch-ups. Dette er billigere end den ovennævnte procedure og kan udføres på udvalgte saloner. I denne metode behandles akslerne først omfattende med kemikalier. Det giver en kemisk binding over de originale aksler.

Dette bryder igen de oprindelige keratinbindinger. Når bindingerne derefter brydes, for at få det nye lag keratin til at sidde fast på det, behandles det med høj varme. Det kan være meget skadeligt, og normalt går folk i dag ikke til denne behandling, før og medmindre du vil bruge et par kroner mindre og ikke gå til en brasiliansk behandling.

Efter at skaftets bindinger er nedbrudt, og keratinet er sat til at sidde ordentligt, sættes hårene igen under alvorlig kemisk behandling. Dette andet lag kemikalier gør keratinet endnu fastere. Så det er i denne proces, at akslerne gennemgår mange kemikalier og også en stor mængde varme. Dette kan være meget skadeligt, og akslerne kan miste deres vitalitet. Du bør og skal konsultere en trikolog eller en ordentlig ekspert, før du overvejer at tage denne behandling op. Du skal også bruge regelmæssige touch-ups for at bevare det lige udseende.

De bruger også nogle permanente hårglatningsprodukter for at få det rigtigt, hvilket betyder, at det ikke er kemikaliefrit. Håret kan miste sin naturlige vitalitet, og du skal muligvis planlægge regelmæssige aftaler i stuen.

3. Den kemiske behandling og fordele:

Dette er en anden permanent hårudretningsteknik. I denne nedbrydes et bestemt antal keratinbindinger ved hjælp af kemikalier, og det gør akselens tekstur glat. Hvis færre bindinger brydes, bliver håret ikke glat. Hvis flere bindinger brydes, kan det forårsage skørt og svagt hår. Det afhænger af den professionelle, der udfører denne teknik. Denne person burde have mestret den kemiske dygtighed ellers kan det føre til dårlige resultater. Denne oprettelsesproces er fyldt med kemikalier, men en påføring af varme er ikke meget i denne proces.

Den kemiske behandling til permanent hårglatning

Bivirkninger af permanent håropretning:

Er permanent hårglatning godt til tyndt eller tykt hår? Der er visse mulige bivirkninger ved at glatte håret. Tag et kig på nogle.

 • Når skaftet vokser ud, kan du møde en blandet tekstur. Toppen af ​​din måske krusede og krøllede, som er din originale hårtekstur, mens de nederste dele forbliver lige. Dette kan give dig et underligt udseende.
 • Nogle gange bliver brug af et glattejern derhjemme godt en nødvendighed.
 • Regelmæssig touch-up er nødvendig for at bevare det lige look.
 • Regelmæssige besøg i stuen kan medføre mange udgifter.
 • Det kan føre til over krus og tørhed.
 • Det kan gøre skaftene sprøde.
 • Hvis håret bliver for tørt eller er for kemisk behandlet, kan du opleve kløende hovedbundsproblemer, skæl eller andre problemer.
 • Der kan være alvorlige allergier, der også kan forårsage alvorlige skader på hovedbunden og roden af ​​hårets vækst. Hvis du er villig til at rette op på de skader, der er forårsaget af den permanente udlejningsprocedure på dette tidspunkt, vil en professionel læge være påkrævet.
 • Det kan forårsage permanent skade på din originale skaftstruktur. Dette får også håret til at se dårligt ud, og dette kan også være en hindring for fremtidig hårvækst.
 • Desuden skal du muligvis vælge disse teknikker, hvis du vil have lige låse, fordi tilgængelige markedssæt ikke hjælper meget.
 • Du vil ikke være i stand til at vælge en anden frisure som en krøllet. Du bliver nødt til at holde fast i dit glatte hår resten af ​​dit liv, medmindre du klipper hele håret og lader det vokse af sig selv fra starten. Nogle gange kan en hårretningsprocedure gå galt, og det kan føre til alvorlig skade på hovedbunden. Sådanne sager er kommet til folks opmærksomhed for nylig, og det er en af ​​hovedårsagerne til den massive benægtelse af den permanente hårretningsproces.

Som diskuteret tidligere er det en dyr proces at vedligeholde håret. Et af de største problemer, der ofte negligeres af kvinder, er problemet med hårfald. Mange kvinder, der har benyttet den permanente hårretningsproces, har ofte stået over for.

Permanente hårplejecentre i Indien:

I Indien er der visse permanente hårglattecentre, der tilbyder den bedste service nogensinde. De er som følger. De følgende 5 er indtil videre nogle af de bedste hårglatningcentre i Indien.

Permanente hårplejecentre i Indien

1. Naturals:

Dette er det bedste hårjusteringscenter i Banaswadi, Bangalore og er et af de mest bedømte hårlettecentre i landet. Hvis du leder efter den bedste service på dette område, kan dette siges at være en af ​​de bedste i denne branche. Deres arbejde er helt ekstraordinært. Enhver, der går ind i disse hårglatte destinationer, har altid givet feedback -søgerne et godt ord og har værdsat deres avancerede teknikker og også beundret den måde, dette center bruger deres mekaniserede system til at tilbyde den bedste kundeservice i klassen.

2. Naturals Hair And Beauty Salon:

Dette er et af de fineste permanente hårjusteringscentre i Indien og ligger i Visakhapatnam. Det tilbyder kun den bedste service i klassen til kunderne, der kun har gode ting at tilbyde vedrørende deres service. Stedet tilbyder nogle af de mest professionelle mennesker på dette område og vil være helt egnet til dig, hvis du leder efter overkommelige pakker. De bruger permanente håropretningscremer af god kvalitet og giver en løsning til dit tynde hår.

3. VLCC slankning, skønhed og fitness:

Dette er endnu et permanent hårjusteringscenter, der ligger i Visakhapatnam, Indien. Det tilbyder nogle af de mest overkommelige og brugervenlige tilbud til alle sine kunder. De moderne teknikker, der bruges til at få permanent glat hår på dette sted, er en af ​​de bedste i denne branche.

4. Fremhæv skønhedssalon:

Nogle af de bedste permanente hårjusteringscentre i Indian er placeret i byen Bangalore. Dette særlige håropretningscenter er placeret i Bannerghatta Rd. Bangalore og tilbyder nogle af de bedste servicepakker til kunder. Det giver dem de bedste maskiner i sin klasse. Det er en unisex salon.

5. Venus Beauty Care:

Det er placeret i Manjalpur, Vadodara og er et af de bedste steder at glatte hår permanent. De leverer permanente såvel som midlertidige hårglatningstjenester og er en af ​​de bedste inden for dette område. Hvis du lider af problemer med hårglatning, kan det siges at være et af de bedste steder at besøge.

Sådan gør du permanent hårglatning derhjemme?

Sådan gør du permanent hårglatning derhjemme

Har du spekuleret på, om du kan få permanent hårglatning derhjemme uden kemikalier? Altså ja! Du kan! Prøv disse naturlige tips til permanent hårglatning derhjemme uden at skulle gennemgå en kemisk rebounding i en salon. Sådan kan du gøre det.

Hvad du har brug for:

 • 3 spsk majsmel.
 • 250 ml kokosmælk.
 • 3 spsk citronsaft.
 • 3 spsk mandelolie.

Trin til permanent håropretning:

 1. Hæld citronsaften i en lille skål og tilsæt gradvist majsmel i den, mens du blender den.
 2. Rør rundt i blandingen og sørg for, at der ikke er klumper.
 3. Hæld derefter kokosmælken i en gryde og lad den varme. Mens det opvarmes, tilsættes citronsaft og majsmelblanding i det. Bliv ved med at røre, mens du tilføjer dem.
 4. I dette sidste trin tilsættes mandelhårolien til kokosmælkspastaen.
 5. Bliv ved med at røre og lad cremen simre. Sørg for, at der ikke er klumper.
 6. Når pastaen tykner, fjernes den fra gassen.

Mandelolie er meget vigtig for denne maske, fordi den tilføjer håret en silkeagtig tekstur, da den er rig på Omega-3 fedtsyrer, fosfolipider, magnesium og E-vitamin.

Lad blandingen afkøle. Når det er afkølet, påføres det på dit hår fra rødder. Når det er gjort, kam dit hår lige ned. Påfør en anden belægning på den, og lad den stege i 30-40 minutter. Vask af med en mild shampoo. Du kan se resultaterne!

Endelige tanker:

Permanent glatning af hår kan virke som en let mulighed at vælge. Sørg dog for at notere de bivirkninger, der er forbundet med hver af dem. Nogle af dem arbejder på bekostning af dit hår. Selvom der findes en række mulige hårglatningscremer på markedet, skal du sikre dig, at det fungerer bedst og passer til dit hår for et godt udseende. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, eller det kan have langsigtede konsekvenser for dit hårs vækst.