Sådan får du skinnende hår naturligt derhjemme?- Bedste tricks

Hvem elsker ikke at prale med silkeagtigt og glat hår? Uanset om dit hår er kort, langt, glat eller krøllet, får en skinnende man altid et andet blik. Denne drøm undviger imidlertid i virkeligheden. Der er mange faktorer såsom ernæringsmæssige mangler; miljøforurening og brug af kemisk baserede hårprodukter, der skader dit hår og får det til at se kedeligt ud. For at få skinnende og glat hår skal du passe ekstra godt på dit hår. Vil du vide, hvordan du får skinnende hår? Hvis ja, tag et kig på disse gavnlige hjemmemediciner og tips til skinnende hår.

Sådan får du skinnende hår naturligt derhjemme

Der er ingen løgn om, at kvinder føler sig mere trygge ved sig selv, når de har smukt hår. Faktisk føler de sig ude af synkronisering og går i stykker, når deres hår ser uoverskueligt eller tørt ud. Skinnende hår vil helt sikkert tilføre din skønhedskvotient. Men for at få dine lokker til at se glatte og skinnende ud hele tiden, skal du følge et ordentligt hårplejeregime. Dette indebærer brug af hårplejeprodukter af god kvalitet og også foretage nogle livsstilsændringer.

Enkle tips og hjemmemedicin til skinnende hår:

Men der er bestemt ingen grund til at bekymre dig mere om det, fordi vi er kommet med denne geniale artikel, der vil give dig de grundlæggende tips og hjemmemediciner, du skal gøre for at holde dit hår skinnende.

Enkle tips til at få skinnende hår:

1. Børst dit hår korrekt:

Børst dit hår for at blive skinnende

Børst ikke dit hår, når det er vådt. Vent til det tørrer, før du kan lægge din kam på det. Dette forhindrer, at der kommer spaltede spidser og reducerer alt sammenfiltret eller revet hår. Riv ikke dit hår, når det hele er bundet. Brug en lille smule hårspray og påfør balsam for at få det til at fungere bedre. Børst ikke håret for meget, og prøv at sove i en bolle eller fletning. Dette gør håret lettere og bedre.

2. Køb et godt hårserum:

Hårserum for at få skinnende hår naturligt

Det første skridt til at få skinnende hår er at skaffe dig et godt serum. De vil forvandle dit krusede og uregerlige hår til noget, der er slank, slank og meget sexet! Start fra bunden af ​​dit hår og gå helt op. Gør det ved at gnide dit våde hår med dine hænder. Overdriv ikke det, da det kan veje dit hår ned og give det et meget fedtet og uinteressant look. Du kan gå til din nærmeste kosmetiske butik og vælge noget fint ud af en lang række muligheder. Sørg for, at den passer til din hårtype.

3. Brug koldt vand:

skyl dit hår med koldt vand

Hvis du vil have skinnende hår, skal du holde dig væk fra varmt vand. De er dit hårs største fjende. Da vi alle ved, at for meget varme fører til ødelæggende hårkvalitet, vil dette vand gøre præcis, hvad der er blevet fortalt. Skyl derfor dit hår med koldt vand, efter at du har gjort din shampoo og konditionering. Også før du forlader badeværelset, skal du tage et godt stænk koldt vand. Dette vil gøre din glat, strålende og meget skinnende.

4. Gå til spaen for at få silkeagtigt og skinnende hår:

Silkeagtigt og skinnende hår

At få en professionel glansbehandling i spaen en gang om måneden vil gøre underværker for dit hår. Dette vil give dit hår og en naturlig glød, der holder hele tiden. Du behøver ikke engang bekymre dig om at bruge for meget geler eller hårspray. Dit hår bliver også rigere, og der vil være meget glam og dybde i det. En glansbehandling tager normalt fire til seks shampooer og fås også hos nogle kosmetik- og apoteker. Men vi foreslår spa, fordi de altid ved, hvordan de gør det bedst.

Læs mere: Hårspabehandlinger derhjemme

5. Hydrer og spis godt:

Hydrer og spis godt til skinnende hår

Drikke 12 glas vand hver dag vil sikre, at dit hår har modtaget ordentlig næring. Så når du træder ud, skal du have en flaske vand med i tasken og nippe ofte. En anden ting du skal gøre er at spise sundt. Med dette mener vi, at du skal tilføje æg, grønne bladgrøntsager, citrusfrugter og nødder til din kost for at gøre dit hår glamourøst og smukt. En daglig tilførsel af vitaminer vil gøre underværker for dit hår.

6. Undgå hårde kemikalier:

Undgå hårde kemikalier

Skinnende hår handler om at have sundt hår; så du ikke behøver misbruge det. Hold dig væk fra hårde kemikalier og hårstylingsprodukter. Kloren i svømningsprodukter er også ret farlig. Du skal også stoppe med at bruge produkter, der indeholder alkohol. De vil tørre håret ud og forhindre det i at skinne.

7. Prøv nogle hårpakker for at få skinnende hår:

Hårpakker for at få skinnende hår

Du kan få skinnende og smukt hår ved at prøve nogle naturlige og hjemmelavede hårpakker. Tag et æg, lidt yoghurt og citronsaft. Lav en pasta og påfør den på dit hår. Lad det blive i 30 minutter, og derefter kan du vaske det af med koldt vand. Du kan også prøve en anden mulighed. Tag lidt olivenolie, aloe vera gel og citronsaft. Bland det i kokosolie og påfør på hår og hovedbund. Vask det af efter 40 minutter. Dette vil give dit hår et strålende og smukt udseende.

8. Brug gode shampooer og balsam:

Shampoo og balsam til skinnende hår

Selvom du måske har hørt dette tip flere gange, skal du tage det meget alvorligt. Brug af en god shampoo og balsam vil gøre dit hår tykkere og skinnende. Næste gang du går i indkøbscenteret, skal du sørge for at købe mærkevarer og gode produkter, der passer til din hårtype. L’Oreal, Dove, Lotus og oriflame er nogle af de bedste virksomheder, der sælger gode produkter til både håret og huden. Så brug det godt.

9. Shampoo sjældnere:

Shampoo sjældnere til skinnende hår

At vaske dit hår ofte kan fjerne alt talg fra dit hår. Talg er naturlig olie, der ikke holder dit hår sundt, men også beskytter det mod tørhed og skader. Hvis dit hår er blottet for talg, vil det let knække og også se kedeligere ud. Derfor skal du shampoo en eller to gange på syv dage.

10. Få mousserende hårbehandling:

Mousserende hårbehandling for at få skinnende hår naturligt

Et andet simpelt svar på, hvordan man gør håret skinnende, er at få en mousserende hårbehandling. Disse hårbehandlinger fås i saloner eller saloner. Det indebærer brug af organiske farvestoffer, der ikke skader dit hår og får det til at se skinnende ud. Du kan også købe og bruge hårglansesæt og gøre det lige derhjemme. Disse behandlinger giver imidlertid midlertidig virkning og varer i ikke mere end en måned.

11. Style With Care:

Style With Care til skinnende hår

Et andet godt tip til skinnende hår er omhyggelig styling. Hvis du har tørt hår, vil en god leave-in balsam forhindre, at dine lokker tørrer yderligere og får det til at se skinnende ud. Efter shampoo, lad dit hår tørre alene uden brug af opvarmede stylingværktøjer. Et udblæsningsmærke ser ud til at få dit hår til at se slankt og skinnende ud, men effekten er kun midlertidig og vil også skade strukturen på dit over tid. Men hvis du nogle gange har brug for at få dit hår lufttørret, skal du anvende en god efterbehandlingsolie som f.eks. Olivenolie eller arganolie til sidst. Husk også at holde dig væk fra frizz. For at undgå en glorie af krus skal du altid vaske dit hår med koldt vand og tørre det forsigtigt med et håndklæde.

Hjemmemedicin til skinnende hår:

1. Gør en Mayonnaise -behandling:

Mayonnaise -behandling for at få skinnende hår naturligt

En anden ting, du kan prøve, er mayonnaise -behandlingen. Tag lidt god og organisk mayonnaise og kør det gennem dit hår. Gnid det ikke på din hovedbund eller for tæt på dine hårrødder. Dit hovedmål er at konditionere enderne af dit hår, hvor de fleste af de naturlige olier er. Den mængde du skal bruge på dit hår afhænger af hårets længde og tykkelse. Så målingen er helt op til dig. Vask dine hænder og dæk derefter dit hår med en badehætte. Lad det blive i cirka en time, og derefter kan du vaske det af med en god shampoo. Du kan style det, uanset hvad du vil.

2. Eddike -behandlingen til skinnende hår:

eddike behandling til skinnende hår

Tag din sædvanlige shampoo og vask dit hår først. Skyl det med koldt vand for at fjerne eventuelle rester, der er samlet på håret. Mål nu to kopper æblecidereddike og skyl det omhyggeligt på håret. Lad det blive i de næste 15 minutter. Skyl derefter med lidt rent og lunkent vand, indtil lugten forsvinder. Vent nu på, at dit hår tørrer ud, og kam det derefter for at give det et sundt og overskueligt udseende.

3. Ægbehandling:

Ved du, hvordan du får skinnende hår ved hjælp af et æg? her er processen for dig. Æg er de mest effektive hjemmemediciner til skinnende hår. De er let tilgængelige på dine køkkenhylder og giver øjeblikkelig glans og næring til dine lokker. Æg er et kraftcenter for protein, lecithin og fedtsyrer, der hjælper med at reparere kedeligt og beskadiget hår. Udover dette æg hjælper det også med at gøre dit hår tykt og stærkt. For at lave dine æghårpakker til skinnende hår, tag den hvide portion af et æg ud og bland det med en spiseskefuld hver af honning og olivenolie. Bland sammen til en glat pasta.

Ægbehandling til skinnende hår

Påfør denne hårpakke på dit let våde hår og hovedbund. Dæk det derefter med en badehætte i næsten en halv time. Efter den fastsatte tid vaskes dit hår af med en mild shampoo. Når du bruger en ægmaske, skal du undgå at bruge varmt vand til vask. Varmt vand kan størkne æggene, hvilket gør det svært at slippe af med.

4. Brug kokosolie:

Brug kokosolie til skinnende hår

Har du ofte spørgsmålstegn ved, hvordan man har skinnende hår? Nå, det enkle svar er brug af kokosolie. Kokosolie er fyldt med næringsstoffer, der nærer dit hår og får det til at se skinnende ud. Det hjælper også med at genoprette fugt og beskytter dermed dine lokker mod tørhed og skader. Lav let din egen kokoshårsmaske til skinnende hår. Bare massér dit hår med lidt varm kokosolie fra rødderne til spidserne. Masser beroligende i nogle minutter, og vikl derefter dit hår ind i et håndklæde eller en badehætte i mindst 30 minutter. Skyl senere med vand og vask normalt med en god shampoo og balsam.

Disse var de bedste og nyttige tips til skinnende hår, der kan bruges af både mænd og kvinder. Nogle af disse er effektive naturlige hjemmemediciner til skinnende hår, mens andre indebærer at passe godt på dit hår. Hårpleje er en løbende opgave, der vil gøre dine lokker stærke og skinnende. Glem ikke at dele dine oplevelser med os.