Sådan laver du en bananhårmaske og dens fordele

Hårpleje er et af de vigtigste aspekter, der skal undersøges. Med stigende faktorer som forurening, dårlige spisevaner og stress står flere og flere mennesker over for problemer med tørt og beskadiget hår samt hårfald. Men naturen har givet os mange gaver og sådan noget, der kan hjælpe dig på en 100 procent sikker måde med at få sundt og blødt hår fri for alle slags problemer.

Sådan laver du en bananhårmaske og dens fordele

Der er mange naturlige produkter, som man kan bruge til at skabe enkle hårmasker derhjemme, der kan tilføre næring påkrævet. Et af de bedste sådanne produkter er banan, der er fyldt med fordele for krop, hud og hår.

Typer af bananhårmasker og dens fordele:

For at vide mere tjekliste over disse bananhårmasker herunder og de vedhæftede fordele:

1. Banan og honning (næring):

ingredienser-

  • Banan
  • Honning

Banan og honning til hårmaske

Metode:

Tag en godt moset banan på en måde, så der ikke er flere stykker tilbage. Tilsæt nu lidt varm honning og bland godt. Dette skal påføres jævnt på håret og efterlades dækket med en plastfolie. Sørg for at anvende fra rødderne til spidsen, og håret er lidt fugtigt under påføring. Dette skal opbevares i 20 minutter. Dette vil hjælpe håret til at absorbere fordelene ved masken. Skyl og vask med mild shampoo.

Fordele:

Begge ingredienser i denne maske er nærende og tilføjer dyb kondition til håret. For dem, der har problemer med tørhed og sløvhed, er dette en perfekt bananhårmaske at vælge. Det tilføjer blødhed og glans til trådene og gør dem sunde, hvis de bruges en gang om ugen.

2. Banan og olivenolie (beskadiget hår):

ingredienser-

  • Banan
  • Olivenolie

Banan og olivenolie beskadiget hår

Metode:

Bland en moset banan med en spiseskefuld olivenolie. Dette skal påføres jævnt på hårstråene ved at opdele håret i sektioner. Pastaen skal efterlades på håret i 30 minutter, hvorefter håret kan shampooes og konditioneres som normalt.

Fordele:

Det er en perfekt bananhårsmaske til behandling af beskadiget hår, især dem der skyldes varme og styling. Dette gælder for glat hår, krøllet hår og endda hårfarvning. Mineraler og aminosyrer hjælper også med at opnå en sund hovedbund og afbalanceret PH.

3. Go Bananas Hair Mask (blødgøring):

ingredienser-

  • 1 moset banan

moset bananhårsmaske

Metode:

Mos en banan godt, så der ikke er stykker tilbage, og det skaber en blød og glat blanding. Dette skal påføres i hårstråene, så det påføres jævnt fra rod til spids. Dette skal dækkes med en badehætte og stå i 20-25 minutter, før det skylles med vand efterfulgt af en shampoo-rens.

Fordele:

Moset bananhårsmaske hjælper med at blødgøre håret og fjerner tørheden. Det nærer hovedbunden og trådene godt med de høje niveauer af mineraler i frugten. Det er et perfekt hjemmelavet produkt til håret, der kan bruges til at forberede en simpel maske til de bedste resultater.

4. Banan Avocado Maske:

ingredienser-

  • Avocadomasse
  • Banan
  • Æggeblomme
  • Olivenolie

Banan Avocado hårmaske

Metode:

Tag alle ingredienserne og blend det hele sammen i en blender. Nu på rent og shampooed men tørret hår, påfør denne hårmaske jævnt fra rødder til spids. Sørg også for at anvende det på hovedbunden. Hold håret dækket med en badehætte i de næste 15 minutter efter påføring. Vask håret godt af efter det.

Fordele:

Håret efterlades blødt og silkeagtigt med denne hårmaske. Det tilføjer næring og renser håret også dybt. Der er en glans og glans i hårstråene, når du bruger denne hårmaske en gang om ugen.