15 bedste ayurvediske hårolier til behandling af hårtab

Der er forskellige naturlige olier, der er kendt fra oldtiden, som er effektive til at forhindre alopeci og skaldethed. Generelt kan rødderne blive svage med forkert rutine og en skødesløs kost. Disse kan også skyldes, at hovedet ikke holdes sundt og fri for snavs. Bortset fra disse, hvis en person står over for problemer, kan de bruge nogle af disse til at forbedre rødderne.

ayurvedisk hårolie

Bedste ayurvediske hårolier til hårvækstbehandling:

Nedenfor er en liste over de 15 populære ayurvediske hårolier, der har været kendt for at forhindre hårtab og fremmer hårvæksten korrekt. og den er tilgængelig på indiske markeder.

1. Kokosolie:

Kokosolie til hårfald

Dette er gammel ayurvedisk hårolie, der hjælper med hårvækst og forhindrer også hårfald. Dette har vist sig ganske effektivt til massage og er også blevet brugt som et afslappende middel med andre vigtige aromaterapimidler eller ekstrakter. Dette bruges ofte til foryngelse i kurbade. Dette er en af ​​de ayurvediske hårolier til hårvækstbehandlinger.

2. Lavendelolie:

Lavendelolie til hårfald

Denne ayurvediske hårolie er ret populær og har også en meget beroligende effekt på sindet og kroppen. Dette bruges ofte i aromaterapi og bruges også af mennesker i deres badevand. Dette har egenskaber til at berolige sindet, og det kan også bruges til massage for at give en mere afslappende cirkulation, som kan hjælpe med korrekt strøm af ilt og blod til rødderne, hvilket kan øge væksthastigheden.

3. Ricinusolie:

Ricinusolie til hårfald

Blandt de mange bedste hårolie til kontrol af hårfald er ricinusolie. Ricinusolie er kendt for at forbedre hårfarven og reparere spaltede spidser, mens den effektivt behandler skæl. Tre spiseskefuld ricinusolie, 1 spsk jojobaolie, med 3 dråber æterisk olie som rosmarin er alt hvad du behøver for at lave hårpakken. Påfør jævnt på hovedbunden og lad det stå i tyve minutter. Vask det rent.

4. Mandelolie:

Mandelolie mod hårtab

Denne ayurvediske hårolie rig på fedt og proteiner, som er meget afgørende for røddernes korrekte sundhed og også for at styrke hårene. Disse kan ofte bruges sammen med andre midler til at skabe en mere effektiv pakke. Mandelolie er en af ​​de bedste ayurvediske hårolier til hårtabsproblem.

5. Olivenolie:

Olivenolie til hårpleje

Dette er kendt for at være et meget godt udglattemiddel. Dette er meget nyttigt for at udjævne tørheden, og det hjælper også med at gøre rødderne sundere og stærkere. Dette kan varmes op for at gøre dette mere egnet til påføring. Denne er perfekt ayurvedisk hårolie til hårvækst.

6. Neem olie:

neem-olie-til-hår-fald-kontrol

Denne ayurvediske hårolie forhindrer håret i at tynde ud ved at reducere enhver form for hovedbundinfektioner og også andre dermale tilstande. Disse bruges ofte i flere masker og andre typer produkter, der hævder at gøre disse fordele. Disse kan bruges med andre typer ekstrakter, som også er nyttige til at kontrollere hårfald og hårvækst.

7. Amla Oil:

amla-olie-til-hårtab-kontrol

KØB DET HER

Den indiske stikkelsbær er berømt for sin effektivitet på de forskellige former for skinnende og sorte effekter på trådene. Hvis en person har grålig farve, og trådene mister deres glans, så er det, hvad en person kan bruge. Denne olie indtager den fremtrædende plads på listen over de bedste ayurvediske hårolier til hårtab.

8. Rosmarinolie:

rosmarinolie til hårvækst

Denne ayurvediske hårolie er meget velkendt behandling af hårtab. Dette bruges ofte i aromaterapi til ikke kun at glatte sindet på grund af dets essens, men det er også kendt for at forbedre hårvæksten og også hjælpe med at regenerere rødderne. Dette kan bruges til massering.

9. Citronolie:

Olivenolie og citronsaft

Dette er endnu en ideel ayurvedisk hårolie til hår, som er populær for sin antimikrobielle effektivitet. Dette bruges til behandling af hovedbundinfektioner og andre svampeproblemer. Dette kan bruges, hvis en person har nogen form for kløe. Dette kan også bruges, hvis en person bruger sennep eller andre som kokosekstrakter til massage, og disse kan forstærkes med et par dråber af dette.

10. Timianolie:

timian-olie-til-hår-los

Dette er meget populært til massering i hovedbunden for at slippe af med tørre flager og også for at slippe af med infektioner. Dette er meget foryngende, og det hjælper også med at forbedre cirkulationen, hvis dette opvarmes og derefter bruges til varm terapi. Denne ayurvediske hårolie kan tilsættes kokosolier eller sennepsolie for at forbedre deres fordele mod hårvækst og reducere hårfald.

11. Arganolie:

Ayurvediske olier til at forhindre hårfald - Arganolie

Arganolie er den seneste opdagelse i skønhedens verden på grund af dets gavnlige egenskaber for hår. Det er en fremragende ayurvedisk olie til sundt hår. Arganolie fugter og fugter naturligt dit hår, da det trænger dybt ind i hårskaftene. Det er også en ekstremt god kilde til antioxidantegenskaber og hjælper med at reparere kedeligt og beskadiget hår. Det har også været effektivt til behandling af problemet med spaltede ender. Arganolie har også et højt indhold af essentielle vitaminer som E -vitamin og F og kaldes passende ‘flydende guld’ for dets helbredende egenskaber. Brug denne ayurvediske hårolie til hårvækst og få dine lokker til at se skinnende ud.

12. Jojobaolie:

Ayurvediske olier til at forhindre hårfald - Jojobaolie

Du har hidtil hørt om jojobaoliens godhed for din hud, men vidste du, at det også er en af ​​de bedste ayurvediske hårolier til hårtab. Det er fyldt med flere helende og fugtgivende egenskaber. Når du bruger jojobaolie regelmæssigt på dit hår, gør det det skinnende og fri for krus. Det fremmer også hårvækst ved at starte væksten af ​​nye hårceller. Jojobaolie er også et naturligt middel, der reducerer hårfald og forhindrer problemet med skæl.

13. Sesamolie:

Ayurvediske olier til at forhindre hårfald - Sesamolie

Sesamolie har altid været i brug i flere ayurvediske hårpræparater for dets godhed og finder derfor med rette sin plads i denne ayurvediske hårolieliste til at stoppe hårfald. E -vitaminindholdet i sesamolie hjælper med at fremme hårvækst. Det vides at have antimikrobielle egenskaber og er nyttigt til at helbrede svampe- og hovedbundsinfektioner. Sesamolie giver maksimale fordele, når du bruger den i form af varm oliebehandling. Det nærer hovedbunden dybt, plejer hår og helbreder endda skæl.

14. Salvieolie:

Ayurvediske olier til at forhindre hårfald - salvieolie

Salvieolie er en af ​​de bedste ayurvediske hårolier til hårvækst. Det betragtes også som en naturlig og effektiv hårudviklingsbooster. Salvieolie er fyldt med hårvækstegenskaber og er fordelagtigt for dit helheds gode sundhed. Brug denne ekstraordinære olie til at forhindre hårtab, skaldethed og fremme hårudvikling. Salvieolie styrker ikke kun dit hår, men får det også til at se skinnende og blankt ud.

15. Bhringraj olie:

Ayurvediske olier for at forhindre hårfald - Bhringraj olie

Bhringraj olie er en af ​​de bedste ayurvediske hårolier, der fremstilles ved at kombinere godheden ved False Daisy eller Eclipta alba med sesamolie. Det har været meget gavnligt til at reducere problemet med hårfald og for tidlig gråning. Desuden fremmer det også hurtigere hårvækst. Du skal bruge Bhringraj olie regelmæssigt for at få langt og sundt hår. Bhringraj olie anbefales faktisk ayurvedisk olie til hårtab, der er let tilgængeligt i ayurvediske butikker.

Opbevar altid denne liste over ayurvediske hårolier til hårvækst, og tag farvel med problemet med hårfald. Udover brug af disse urteolier indtager du også en afbalanceret og sund kost for at få en god dosis essentielle vitaminer og mineraler. At holde sig væk fra stress vil også sikre et generelt godt helbred!