15 bedste hårserum til rådighed i Indien

Hårserum kan beskytte håret mod skader, flækkede spidser og andre hårproblemer. Hvilken serum til hår bruger du? Hvad er det bedste hårserum at prøve? I dag bliver hårserum en vigtig del af listen over hårpleje. Klimaforhold, forurening i luften samt usund livsstil spiller kaos på håret. Et hårserum har intens vådhed, er let på lokkerne og tilbyder dit hår alle de næringsstoffer, det ønsker at polere igennem. Det er blevet vigtigt at udnytte hårserum for at fortsætte håret praktisk, silkeagtigt, uden krus og skinnende, fremme derudover hydreret.

Hår Serum

Fremragende hårserum i Indien:

Der er flere hårserum tilgængelige på det indiske marked. Her vil denne artikel guide dig til omkring 15 bedste hårserum, der er tilgængelige i Indien.

1. Vindruekerne -Olie:

Formuler dette organiske hårserum ved at tilføje 4 oz. af kokosolie med 8 dråber rosenolie i en skål. Opfyld fyldet i en lille flaske og påfør på låsene efter rystende det hver gang. Dette naturlige serum burde påføres i vådt hår og lad det tørre naturligt for fantastiske resultater.

2. L’Oreal Professional Hair Mix Sublime Shine Serum:

Dette hårserum letter at forfine dit krusede hår og giver dig en let og ikke synligt blændende glans. Du kan bruge produktet til hårkonditionering, før du styler dit hår. Dræn noget produkt og sæt det op fra hårets gennemsnitlige længde til spidserne. Holdes væk fra hovedbunden. Børste til vidunderligt udseende hår. Dette er et af de bedste og perfekte serum til alle hårtyper.

3. Jojobaolie og pebermyntehårsserum:

Husk, at skinnende hår er et tegn på en sund organisme, som dette serum kan opnå. Dette naturlige serum kan fremstilles ved at blande 4 oz. af jojobaolie i selskab med 6 dråber pebermynteolie og opbevares i en flaske. Det skal påføres fugtigt hår.

4. Matrix Biolage Deep Smoothing Serum:

Matrix Biolage deep smoothing serum til hår er det ideelle og bedste hårserum i Indien. Dette Smoothing Serum giver frizz -kontrol uden at føje vægt til dit hår. På den måde vrider dit hår ikke til at halte en dag eller to efter brug af serummet. Det hjælper med at organisere krus og efterlader dit hår virkelig glat.

5. Garnier Fructis Silky Straight Hair Serum:

Det hjælper med at løsne hår og undgår hårbrud plus spaltede spidser. Ved serum ofte hjælpe med at opbygge dit hår stærk uden at bringe med det enhver sammenhængende tyngde. Serumet kommer beriget med avocado sammen med vindruekerneolie og hjælper desuden med at fremme dit hår, da det styrer kruset.

6. Habibs hårserum:

Dette er forberedt til tørt såvel som kemisk behandlet hår. Det nærer håret og bygger det flokerfrit. Dette er en halvflydende løsning, der simpelthen breder sig på håret. Det antages at behandle spaltede spidser plus at holde håret glat og bekvemt.

7. Hår & Pleje silke og glans:

Det er meget gavnligt, da det tilføjer håret blødhed plus silke og yderligere skubber mine neglebånd ned, hvilket gør synligheden af ​​splittede ender slankere, stadig hvis du ikke relaterer balsam til dit hår. Blot en lille dråbe af produktet er alt for at sammensætte dit look smukt plus bølget. Dette hårserum har en frugtagtig duft.

8. Kerastase Elixir Ultime Oleo Complex:

Det er alsidige serum, der kan bruges til hovedmassage ud over varmebeskyttelsesmidler, før du bruger varmeprodukter. Det kan også bruges som et resultat efter hårvask til at styre krus og give håret glans. Det er et klassisk produkt; men det kan ses som en af ​​de vigtigste fordele.

9. Dove Nourishing Oil Care Serum:

Det er et af de bedste hårserum i Indien. Dove er et produkt, der er meget tillid til flere af os. Det nærende olieplejeserum er et af de bedste hårserum til fedtet hår. Med en vidunderlig duft plus et billigt mærke reducerer dette serum kruset og plejer tørt hår. Det minimerer også flyve væk. Det er simpelthen tilgængeligt på apoteker sammen med dagligvarer det samme.

10. Khadi Smooth And Silk Hair Serum:

Et af de mest usædvanlige endnu et af de mest elskede hårserum i Indien, Khadi Smooth and Silk Hair Serum er beriget med jojoba- og mandelolie, som giver håret en glans og også gør håret hoppende. Dette er ikke den eneste grund til, at det er det bedste serum til hår, Dette serum beskytter også dit hår mod de skadelige UV -stråler og forhindrer også spaltede spidser og hårfald.

11. TIGI Bed Head Control Freak Serum Frizz:

Da online shopping er blevet en trend, er TIGI Bed Head Control Freak Serum Frizz det mest populære hårserumærke online. Dette hårserum kan meget vel betragtes som et af de bedste hårserum i Indien. Det har et unikt træk ved at få lokkerne til at opføre sig og gætte, hvad der tilføjes; du får din helt egen stylist på flaske. Så hvis du ønsker at købe dette serum online, gør det hurtigt, fordi TIGI Bed Head Control Freak Serum Frizz er meget efterspurgt, og lageret kommer over ganske hurtigt.

12. John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Shock Perfecting Glosser:

John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Shock Perfecting Glosser er et af de bedste hårserumærker, der er specielt designet til brunetter. Dette serum giver en fantastisk glans til håret, og det nærer også håret dybt og forhindrer brud. Serumet låser de spaltede ender og får lokkerne til at hoppe. Når du begynder at bruge dette produkt, begynder du hvert år at fejre Valentinsdag med dit hår.

13. Streax PRO Frizz-fri & Satin-glat hår:

Streax Pro frizz-fri & Satin-Smooth Hair serum er for mennesker, der skifter hårfarve hurtigere, end en kamæleon ændrer farve, og også for folk, der elsker at tatovere deres hår. Dette hårserum er et af de bedste hårserumærker på markedet. Serumet indeholder E -vitamin, der tager sig af det krusede og utæmmede hår. Ved regelmæssig brug af dette hårserum bliver håret meget silkeagtigt og næret.

14. Wella High Hair Gloss Serum:

Serumet til alle hårtyper og stilarter, Wella High Hair Gloss Serum er nok det bedste serum til hår, da det får hårfarven frem og også giver det en naturlig glans. I modsætning til andre serum er dette serum let som vand og lugter som en mild shampoo. Wella High Hair Gloss Serum kan betragtes som det bedste hårserum i Indien

15. Giovanni Frizz Be Gone Hair Serum:

Navnet er ganske berømt blandt forskellige frisører. Giovanni Frizz Be Gone Hair Serum, som er et af de bedste hårserumærker, er helt naturligt og indeholder ikke parabener. Ideelt til hvert hår, dette serum bruges mest af damer, og resultaterne er også meget tilfredsstillende. Ikke underligt, hvorfor det bliver bedømt som et af de bedste hårserum i Indien

I dag, hvor hårserum bliver mere og mere populært, har folk svært ved at vælge dem, så ovenstående er de bedste hårserumærker. Hvis du har problemer med splittede ender og krusning, så er disse serummærker ideelle til dig, og du vil ikke være utilfreds med resultaterne.