19 forskellige typer hårnåle og klip

Hårnåle har vist sig at være et vigtigt tilbehør for pigerne for at holde deres frisure på en smuk måde. De giver et unikt udseende til din hårstil og hjælper også med, at den ikke bliver rodet snart. Mens du holder dit hår på plads, giver hårnåle også ekstra støtte til ethvert tilbehør, du har på dit hår. De findes også i en række farver, der adskiller sig fra de valgte mærker. Nogle af de bedste mærker tilbyder dem til en relativt højere pris, men alligevel står de vidnesbyrd om deres pris og holder længere. Fra små børn til de ældre kvinder kan hårnåle ikke gøres op med. Nogle af hårnålene og clipsene er angivet nedenfor. Tag et kig på sorterne, og hvordan hver enkelt tjener sit formål.

typer-af-hår-pins-typer-af-hår-pins

Hair Pin Styles til kvinder:

Der findes forskellige typer hårnåle og clips, som tilføjer et stilfuldt look til din hårstil. Lad os se på nogle af de trendy hårnåle, der for det meste er grebet.

1. Bobby hårnåle:

typer-af-hår-pins-bobby-hår

Bobby hårnåle er de almindelige og enkle hårnåle, der findes på det indiske marked. Disse bruges meget til at lave enhver frisure, hvor mange lag skal dannes og vedligeholdes. De er de ældste stifter, der bruges til at dekorere dit hår. De kommer også godt med, når du skal fikse en paryk eller forlængelse til dit hår. Let at bruge disse pins er bredt tilgængelige til en meget minimal pris.

2. Hair Barrettes Pins:

typer-af-hår-pins-barrettes-pins

Disse smukke hårnåle og klip er de mest plukkede hårnåle, mens du køber hårtilbehør. De fås i forskellige attraktive designs og stilarter. De har et bredt design, der hjælper med at binde så mange hårlag, som du ønsker. Blomsterdesignet i sådanne stifter er det mest attraktive.

3. Claw Clips til hår:

typer-af-hår-pins-klo-klip

Kløerne har været det første valg, siden de kom på markedet. De er faste og giver håret et hårdt greb for at holde din hårstil fast. Kloemmerne er lavet af fiber og fås i forskellige farver og designs. De har et travlt marked, da du vil se dem let tilgængelige og lette at bruge. Denne type hårklip kommer i en række størrelser, der passer til hårets volumen. Nogle er små, mens andre er virkelig store til at holde hele håret oppe, som en bolle.

4. Bananklip til hår:

typer-af-hår-pins-bananklip

Disse typer hårnåle kom på markedet før klo -klippene, og siden den tid har hersket over. De giver et enkelt udseende af en lille kam, som giver dem et ordentligt greb. Disse pigede hårnåle bruges til dette hår med lille eller mellemlang længde. Det er den bedste mulighed for at binde alt dit hår uden at lade dem gå i stykker.

5. Bumpit hårnåle:

typer-af-hår-pins-bumpit-hår-pins

Denne anden type hårnål falder ind under de trendy hårnåleformater beregnet til hårtilbehør. De er ikke let tilgængelige, da de er nyindført på markedet. En dejlig puff, en klodset hestehale og en halvt bundet pony er de frisurer du bærer med sådanne bumpits. Stifterne er velegnede til alle hårtyper. De bruges mest af de kvinder, der skal have et pust i lang tid. De er ikke for dyre og tjener formålet lige rigtigt.

6. Snap -klippet:

typer-af-hår-pins-snap-klippet

Disse pige -model hårnåle er meget populære til at holde tråde på håret. Metalhårspænderne bruges generelt af børnene, men i dag bruger også voksne det. Disse fås i forskellige designs, størrelser og varianter. De holder de små hårstrenge fra at falde i ansigtet og bruges til at stramme de puffer, der bæres regelmæssigt. De ser søde ud på børn, og de findes i forskellige former for dem.

7. Tiaras hårnåle:

typer-af-hår-pins-tiaras-hår-pins

Disse damer hårnåle bruges i vid udstrækning af damerne til at holde attraktive frisurer i ægteskaber. Sådanne stifter findes i en række forskellige mønstre, såsom sølv, guld, diamantbesatte, forskellige former osv. De giver et kroneudseende til din frisure, og derfor er de også kendt som kronhårnåle. Tiara hårnåle er sandsynligvis det almindelige valg for de mange kvinder, for det sparer fra at købe en tiara, men alligevel have en!

8. Hair Stick Pins:

typer-af-hår-pins-hår-stick-pins

Nogle mennesker, der mangler tid, undgår at bruge bånd eller stifter. De bærer simpelthen hårpindene for at udgøre deres hår. Sådanne pinde bruges til at give dit hår en fast bolle. Alt du skal gøre er bare at samle dit hår og rulle eller sno dem til en bolle og fikse stængerne fra modsatte sider for at låse det. De fås også i forskellige dekorative former.

9. Feather Hat Clip:

typer-af-hår-pins-fjer-hat-klip

Sådanne pigede hårnåle giver dig et kongeligt udseende, når de bæres på bestemte grevinkjoler. De fås i forskellige designs med en lille eller en hat og flere dejlige fjer og net. Det eneste du skal bruge er bare at tage en lille hårstreng og rive stiften/klippet til den. Dette tilbehør til hårnål bruges mest til børn og ser sødt ud. De findes i en række farver, der kan vælges, så de matcher deres påklædning.

10. Floral Design Golden Hair Pins:

typer-af-hår-pins-gyldne-blomster-hår-pin

Prøv disse guld hårnåle og giv et brude look til din frisure. Sådanne vintage hårnåle bruges generelt til at give et fantastisk look til din frisure, og de holder også dit hår i en lang periode, så de ikke ødelægger. Sådanne nåle fås i forskellige blomster, påfugle, sommerfugle osv., At det ville være svært for dig at vælge den bedste.

11. Sølvkammestifter:

typer-af-hår-pins-sølv-kam-pins

Dette kan siges en anden type hårnåle, der er gunstige til at have et brudeudseende, eller endda til frisure ved nogle særlige lejligheder. Sådanne sølv smukke hårnåle bruges til at dekorere dine puffer eller andre frisurer. De fås som kamnåle og giver dermed hårdt fat i hårstilene. De holder håret på plads og forhindrer håret i at forstyrre ved at falde på et sted. Disse hårnåle kommer i perlehvid eller pink.

12. Dekorative perlepinde:

Typer-af-hår-pins-dekorative-perle-pins.

Frisurerne ville se bleg ud, hvis du ikke bruger sådanne dekorative hårnåle til at holde dem stramt og designe dem. Sådanne perlehårnåle er meget tilgængelige på markedet for at give dit designede hår et glamourøst look. Sådanne perlenåle fås i forskellige attraktive designs og mønstre. De giver også noget look til dit hår, og det bobby pin -inspirerede design vil holde dit hår et sted. Mange flotte butikker vil have denne dekorative hårnål.

13. Tribal Bead Hair Pins:

stamme-perle-hår-pins

Disse nye hårnåle er inspireret af tribal bead designs. De findes meget slidt i de afrikanske lande. Let at bære denne pin giver et attraktivt look til dit rullede hår. De bæres også af de indfødte, mens de svømmer for at pakke håret. Perlerne tilføjer et specielt look til hårtilbehøret og er ideelle, når du beslutter dig for at have et løst hår.

14. Spin pins:

typer-af-hår-pins-spin-pin

At have krøllet hår, som er umuligt at styre gennem simple Bobby pins! De spin sorte hårnåle ligner spiralerne. De hjælper bolle af lavet af krøllet hår til at vare længe uden at blive rodet. Sådanne stifter er lette at have på og er næsten usynlige for mennesker, da de har den farve og tekstur, der ligner det krøllede hår.

15. Buehårnål:

typer-af-hår-pins-sløjfe-hår-pin

Her er et dekorativt hårnål design, der vil hjælpe din frisure samt give dig et moderigtigt look. Disse stifter fås i Bow -designs og er gemt under din bolle, så den ikke glider nedad. De er stærkt foretrukne til silkeagtigt hår, da de let glider og gør din hårstil rodet. De er yderst nyttige til at holde dit hår på plads og vil undgå at løsne knolden.

16. Crocodile Hair Clip:

Krokodillehårspænder hjælper med at sætte dit hår i form af en bolle. Når du har bundet håret, skal du bare klippe dem med dette. Det bruges også i stuer til at klippe et stykke hår op før frisuren. De er ofte et foretrukket valg af kvinder at binde dem inden bad. Det er let tilgængeligt på markedet.

17. Træhårnåle:

Denne hårnålstil er ret unik og findes i forskellige størrelser. Det er lavet af træ og er derfor velegnet til et langt løb. Nogle af dem kan bruges til at bolle håret op, mens den anden kan bruges til at binde en ponyhale. De ser også attraktive ud, men kan være lidt svære at finde i butikkerne.

18. sorte hårklip:

Denne hårnålestil er populært kendt som sommerfugleclipsen. Klippet bruges normalt til at binde håret bagfra og placere det moderat over. Det er den mest almindelige form for hårklip, der er tilgængelig på markedet og kan let stå inde for.

19. Coraline Hair Clip:

Denne smarte hårspænde er en smuk dekorativ hårnål, der er besat med farverige sten og er et godt tilbehør til hår. Det bruges hovedsageligt til kort hår, normalt til at holde pandehår på stedet eller også som dekorative smykker til hår.

Hårnåle og klip er altid efterspurgte, og derfor skal producenterne løbende give nye attraktive designs i det. Ingen frisure er sådan, som ikke kræver en hårnål. Nogle nye hårnåle på markedet er fjernåle, hårbåndsnåle, diamantsommerfugle osv. Nogle af disse er et must, når du prøver frisurer, mens andre er vigtige i kraft af deres brug. Vælg dit valg!