15 bedste klinikker til hårtransplantation i Mumbai

Hårtransplantation er en metode, hvorved det tabte hår genoprettes ved en kirurgisk metode. I denne metode hår fra ‘donorstedet’ (et område, hvor hårvæksten er bedre end det berørte område) og plantes i det skaldede eller skaldede område. Denne metode bruges til ikke kun at genoprette hår i hovedbunden, men også på andre dele af kroppen, såsom øjenbryn, kønshår, øjenvipper, brysthår, skæghår og til at udfylde ar, der blev forårsaget på grund af ulykker eller operationer. De to måder, hvorpå donorhåret kan høstes, er follikel -ekstraktion (FUE) og strimmelekstraktion.

Bedste klinikker til hårtransplantation i Mumbai

Proceduren for hårtransplantation er ikke så kompliceret og vanskelig, som den lyder. De fire trin, der hjælper med at gennemføre hårtransplantationen, er som følger –

• Pr-operativ vurdering og planlægning:

Dette er den første og sandsynligvis en af ​​de vigtigste faser af hårtransplantation. Det er sådan, fordi patienten i dette trin skal konsultere en læge, der vil analysere hovedbunden og foreslå de metoder, der kan vælges til hårtransplantation. I denne metode skal patienten også følge en streng rutine fra lægen, som omfatter forbrug af alkohol, undgåelse af nogle lægemidler, der kan påvirke podningen.

• Kirurgi:

Håret kan høstes på forskellige måder, men uanset hvilken metode der følges, skal hårsækkene først ekstraheres og behandles korrekt afhængigt af forskellige faktorer. Der er to måder, der følges ved ekstraktion af donortransplantater – ekstraktion af follikulær enhed eller FUE og strimmelekstraktion.

• Striphøst:

Dette er den mest almindeligt anvendte teknik til fjernelse af hår og follikler fra et donorsted.

• Follikulær enhedens ekstraktion (FUE):

Ved ekstraktion af follikulær enhed fjernes de enkelte follikulære enheder, der indeholder 1 til 4 hårsække under lokalbedøvelse til podning.

• Postoperativ pleje:

Den postoperative pleje er afgørende for at forebygge eventuelle bivirkninger.

Bedste hårtransplantationscentre i Mumbai:

Nu kan hårtransplantation lyde som en let opgave, men det er altid tilrådeligt at få det udført af fagfolk, der kun har ekspertise på dette område, ellers kan transplantationen mislykkes, hvilket resulterer i meget smerte og smerte. Her er en liste over 15 bedste af de autentiske hårtransplantationssteder i Mumbai, Indiens finansielle hovedstad.

1. Hair Revive Center til hårgenopretning og hudforyngelse:

De er forpligtet til at uddanne og behandle dem, der har lidt meget på grund af hårtab, og giver også bevisbaserede behandlingsmuligheder. Dette er den bedste og berømte hårtransplantation i Mumbai

Kontaktoplysninger:

Håroplivningscenter for hårgenopretning og hudforyngelse

 • 103, Options Commercial Center, Dr. Vasant Awsare Marg,
 • Milano Subway Road, Santacruz West, Mumbai-400054.
 • Telefon: +91-22 26136575 /65385432.

2. Dr. Viral Desia:

Dette er et populært hårtransplantationscenter i Mumbai, der lover den bedste kur mod hårtab.

Kontaktoplysninger:

 • 3. sal, sarla hospital og ICU,
 • Dattatray road, Santacruz (W),
 • Mumbai – 400054,
 • Tlf – 022 6117 8888 /6117 8880
 • E -mail – [email protected]

3. Dr, Nigam Good Health PVT. LTD:

De fleste af eksperterne sagde, at det er en af ​​de bedste hårtransplantationer i Mumbai med 100% garanti. Hårtransplantationen her udføres med 3 forskellige hårfordoblingsteknikker.

 1. De-novo hår fordobling.
 2. In-vitro hår fordobling.
 3. In-vivo hår fordobling.

hårtransplantation-i-mumbai

Kontaktoplysninger:

 • Dr. Nigam godt helbred PVT. LTD
 • Mumbai – 92222222604 /92222222703
 • E -mail – [email protected]

4. Harley Street Cosmetic Clinic:

Et autentisk sted at gå til hårtransplantation i mumbai er Harley street cosmetic clinic.

Kontaktoplysninger:

A – 201, sunshine apartment, near food inn, 1st cross lane, Lokhandwala, Andheri West, Mumbai, Maharashtra – 400053.

5. Dr. Batra’s:

Dr. Batra’s er en velkendt klinik for hår- og hudpleje. Det er placeret over hele landet. Dette er den fremtrædende hårtransplantationsklinik i Mumbai med de bedste behandlinger.

Kontaktoplysninger:

 • Butik nr. – 15 & 16, stueetage, Sumer Nagar,
 • Nr. 3, nær pizzahytte, SV Road, Borivali (W),
 • Vartegn Korakendra busstoppesteder, tæt på at flyve over,
 • Mumbai – 400092, Maharashtra, Indien.
 • Tlf – 022 6754 4900

6. Kasturi Clinic til hårtransplantationsbehandlinger:

Dette er en anden klinik for hårtransplantation i Mumbai, der lover de bedste tjenester til sine kunder.

Kontaktoplysninger:

 • Lokhandwala, Andheri vest, Mumbai, Mahashtra.

7. NU Cosmetic Clinic Mumbai:

Kontaktoplysninger:

 • På bjælker hospitaler, plot no – 67, 1st a road, Mumbai, 400052.

8. Center for kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi:

Denne klinik er ikke kun nyttig til behandling af hårtransplantation, men også meget omsorgsfuld over for sine kunder.

Kontaktoplysninger:

 • Soham haver nordøstlige fløj, tikuji-ni wadi road, thane (W) Mahashtra-400607.

9. Ellie Cosmetic Clinic:

Udover hårtransplantation udføres plastikkirurgi også i dette hårtransplantationscenter her. Denne klinik indtager førstepladsen på listen over bedste center for hårtransplantationer i Mumbai.

Kontaktoplysninger:

 • 203 palmefjeder, 3. krydsbane, Lokhandwala, Andheri vest, Mumbai, Maharashtra -400053.

10. Prime Hair Studio:

Ved at gætte ud fra det smarte navn kan enhver let finde ud af, at dette hårtransplantationscenter er et anstændigt. De tilbyder en række forskellige hårgendannelses-, hårgrænsjusteringsmetoder osv. Og alle deres tjenester er udelukkende dedikeret til at tilbyde dig den bedste hårtransplantationsterapi i klassen.

Hårtransplantationscentret huser noget af det bedste udstyr på dette område, som yderligere drives af nogle af de bedste kirurger derude, der har arbejdet inden for hårtransplantation i mange år nu. Det er et af de bedste steder, hvor du kan tage alle dine ønsker om hårtransplantation, og uden tvivl får du den bedste kundebehandling.

Kontaktoplysninger:

 • 14, Anden sal, Sant Kutir, nær KFC, ved siden af ​​Vijay Sales, Linking Road, Bandra, Khar West, Mumbai, 400052.

hårtransplantation-klinik-i-mumbai

11. Hårvidenskab:

Her er en af ​​de fineste destinationer for at få alle dine hårtransplantationstjenester opfyldt. Denne særlige klinik har nogle af de bedste professionelle kirurger, der arbejder på dette område i mange år nu og har massiv erfaring, når det kommer til at løse hårproblemer.

Med professionelt personale har dette sted et meget venligt og behageligt miljø, der er velegnet til de fleste mennesker, og det er det, kunderne efterspørger i første omgang, det er en, der lytter til dem og forstår deres problemer klart og fungerer i overensstemmelse hermed. Du kan få foretaget hårtransplantationer med overkommelige pakker, der starter fra 35.000 INR.

Kontaktoplysninger:

 • 104, First floor, Samartha Vaibhav, Lokhandwala Complex, Oshiwara, Andheri West, Mumbai – 400053.

Telefonnummer – Ikke relevant.

12. Dr. Manoj Khanna:

Dr. Manoj Khanna er en af ​​de mest professionelle kirurger, når det kommer til hårtransplantation. Han er en berømt kosmetisk kirurg og har et massivt ry. Han ved sikkert, hvad han laver, og du kan føle dig helt sikker og komfortabel, når han tager sig af dine hårtransplantationskrav. Den måde, han driver Enhance Clinic på, er bare utroligt, og folk besøger ham mest i området for at give ham mulighed for fagligt at løse deres hårproblemer.

Kontaktoplysninger:

 • Forbedre klinikker, 1. sal, Sadguru Sadan, Opp. Babulnath Temple, lige over Soam restaurant, Gamdevi, Mumbai – 700007.

13. Skin and Sense Clinic:

Her har vi en af ​​de bedste klinikker, du nogensinde kan benytte i Andheri West, Mumbai. Kirurgerne, der opererer i denne klinik, skræddersyr deres tjenester til at opfylde alle dine ønsker vedrørende hårtransplantation. De har nogle af de bedste kirurger i Mumbai, og de er alle ret ekspert i hvad de laver.

Kontaktoplysninger:

 • Gwalior House, Lala Lajpatrai Road, near Police Chowki, Versova, Anderi West, Mumbai.
 • telefonnummer: 9867725677

14. ADHI:

ADHI står for Advanced Development in Hair Implantation. Kvaliteten og velviljen i deres tjenester ligger i deres navn. Det er en af ​​de fineste klinikker i Mumbai og vil være velegnet til alle de mennesker, der står over for forlegenhed på grund af deres hårproblemer og ønsker hurtige og effektive løsninger. Deres pakker er ganske effektive og også velegnede til almindelige mennesker.

Kontaktoplysninger:

 • 2. sal, Atria Mall, ved siden af ​​Nehru Planetarium, Worli, Mumbai.
 • Telefonnummer: 91-20-32407692

15. Dr. Rajesh Rajput Hair Restore:

Når det kommer til hårtransplantation og hårgenopretning, kan du stole på Dr. Rajesh med lukkede øjne. Han er total professionel og er medlem af det prestigefyldte International Society of Hair Restoration Surgeon (ISHRS). Han er en af ​​de mest berømte kirurger i dette land og i byen også.

Kontaktoplysninger:

 • 201, A Wing, Gasper Enclave, Pali Market, Ambedkar Rd, Bandra West, Mumbai – 400 050, Indien
 • telefonnummer: 91-22-26415298.

Så hvis du bor i Mumbai og har alvorlige hårproblemer, ved du nu faktisk, hvilke hårtransplantationscentre der rent faktisk kan hjælpe dig på en effektiv måde. Disse er de bedste på markedet og godt undersøgt for alle slags tilfredsstillende resultater i hårproblemer.