15 Liste over rimelige klinikker til hårtransplantation i hele Indien

Indien er en økonomi i udvikling. Det er kendt for sin kultur, stil, religion og tradition. Selvom det ikke er det mest avancerede land at være i, er niveauet steget meget sent. Hvert år har dette sted tusindvis af turister, og alle er så begejstrede og begejstrede, når de hører navnet på Indien. Dette sted er virkelig en skønhed. Men vidste du, at Indien også har gode hårtransplantationscentre? Ja, dette sted har udviklet sig så meget, at vi næsten topper hitlisterne. De ti bedste transplantationscentre er blevet delt i denne artikel til din viden og fordel. Så læs dem og tag det bedste valg for dig selv.

Klinikker til hårtransplantation i hele Indien

Bedste klinikker til hårtransplantation i Indien:

Nedenfor er en liste over de mest populære hårtransplantationscentre til rådighed i alle større byer i indiske stater, som er meget samarbejdsvillige for kunder med særlige fordele.

1. Adhi- Over hele Indien filialer:

Et godt transplantationscenter i Indien er Adhi India i Delhi. Med en stor og omfattende baggrund er dette sted helt fantastisk, når det kommer til kosmetik, kirurgi og hårbehandlinger. Eksperterne her er velkendte over hele landet, og dette sted har vundet stor popularitet sent. Hvis du gerne vil lære mere om det, kan du henvise til det officielle websted. Dette er helt sikkert det bedste sted, du kan få en hårtransplantation. Selvom den er lidt dyr, er denne bestemt det værd.

2. Perfekt hårtransplantation- Over hele Indien filialer:

Det er en anden stor klinik til hårtransplantation i indien, som ligger i den dejlige og kolde by Chandigarh. Det er temmelig godt udstyret og har forretninger over hele landet. Eksperterne her er alle veteraner inden for alle former for hårtransplantation, og de ved alle, hvad de skal gøre for at få dig tykt, langt hår af god kvalitet. Dette sted er effektivt, sikkert og absolut pålideligt. Du kan komme her når som helst på året med en forespørgsel, og dit problem vil blive løst.

Hårtransplantationsklinikker over hele filialer i Indien

3. Skin City- over hele Indien filialer:

Skin City er den største og bedste hårtransplantation i Indien. Det blev grundlagt af doktor Niteen Dhope. Det ligger i 16 distrikter i Maharashtra og har over 12 års solid erfaring. Den ved alt, hvad der vedrører hudkirurgi og skønheds- og hårbehandlinger. Dette sted har tiltrukket stor opmærksomhed og vundet stor popularitet i løbet af årtiet. De er helt sikkert en succes på dette område og er blevet foreslået af forskellige læger og eksperter.

4. DHI- filialer i hele Indien:

Med alle de større byer i Indien er DHI et andet bedste hårtransplantationscenter i Indien, der er blevet en ganske stor succes. Det er en af ​​de bedste klinikker relateret til hår- og hudbehandlinger. Det har opnået stor succes siden åbningen og har tusindvis af kunder og besøgende hvert år. Dette sted er helt genialt. Folk her er professionelle, og standarderne er store. Det vil helt sikkert give dig et nyt look.

Hårtransplantationscentre over hele indiens filialer

5. Vasan Hair Care- Over hele Indien filialer:

Beliggende i den varme og smukke by Chennai, finder du Vasan Hair Care. Det er en strålende klinik til hårtransplantation i Indien og er kendt for kirurgiske og ikke-kirurgiske operationer. Det hjælper med restaurering af håret og giver håret et nyt og sundt udseende. Dr. MMT. Vasan, der er herre over dette hårtransplantationscenter, har designet dette sted omhyggeligt, der vil forbedre og stimulere hårvækst uden sting, ar af tab af blod.

6. Huden og formen- i hele filialer i Indien:

Kom til den glamourøse og rige by Mumbai og oplev den magi, The Skin and Shape Clinic har at tilbyde. Det er den bedste klinik til hårtransplantation i Indien og består af nogle af de bedste kirurger, såsom Dr. Bijoy Methil og Dr. Anju Methil. Dette er det ultimative sted at få dig en fantastisk hårtransplantation, selvom du kan besøge flere andre steder, før du træffer din ultimative beslutning.

7. AK Hair Transplant Clinics- Over hele Indien filialer:

AK -klinikker findes begge i Ludhiana og Chandigarh. Det har specialiseret sig i kosmetiske operationer og har en lang række forretninger over hele landet. Arbejdet her er meget professionelt og er en stor succes. Hvis du gerne vil have en sikker og effektiv hårtransplantation, kan du henvende dig til din læge, inden du træffer det endelige valg. Dette sted er baseret på fortjeneste og ydeevne; derfor kan du forvente det bedste ud af det.

hårtransplantation i indien

8. Center for transplantation af olivenhår og kosmetisk kirurgi- over hele filialer i Indien:

I den dejlige perleby og Nawabs finder du Indiens mest prestigefyldte center for transplantation af olivenhår og kosmetisk kirurgi. Det er placeret i Jubilee Hills i Hyderabad, og telefonnummeret er 040 4475 7575. Det har tilfredsstillet mere end 40.000 kunder og fortsætter med at tage sig af flere andre. Det har fremragende infrastruktur og har et stort antal operationsteatre. De kommer stadig med bedre og omfattende behandlinger til deres kunder. Dette er en af ​​de bedste klinikker til hårtransplantation i indien.

9. Nye hårtransplantationsklinikker- over hele filialer i Indien:

New You Clinic Bangalore har en god uddannelsesbaggrund i Indien, Korea, USA og Storbritannien. Det ligger i Krystal Prestige, som ligger lige over Hyderabad -huset. Telefonnummeret er 080 40992418. Du kan ringe til dem når som helst i løbet af dagen og ordne dig selv en aftale. De udfører fremragende hårtransplantationskirurgi og er blevet værdsat af de fleste. Denne klinik sikrer kun de bedste resultater inden for en kort periode. Kom her, og du vil aldrig fortryde.

10. Dr. Manoj Khannas klinik for kosmetisk kirurgi- filialer over hele Indien:

Kolkata er ikke afslapningsbyen længere. Det er gået langt mere end i går. Og dette kan forstås ud fra dets udvikling. Det store hårtransplantationscenter ved navn Dr. Manoj Khannas kosmetiske kirurgi er et sådant eksempel. Dette sted har med succes behandlet omkring 2500 sager i alt og er en ganske effektiv institution i Indien såvel som i udlandet. Læge Manoj er helt sikkert det bedste, du kan støde på, da han er absolut professionel, når det kommer til hårtransplantationer.

11. Dr. Madhu’s Advanced Hair Transplant Center- Over hele Indien filialer:

Dette er en af ​​de bedste hårtransplantationsdestinationer i amtet. Det har fået tusindvis af gode anmeldelser, og du bliver ikke skuffet. Fra alle de relative aspekter er det en af ​​de fineste destinationer, der vil give dig et helt nyt og helt autentisk sæt hår. Teknikkerne og processen, der anvendes i denne særlige klinik/center, er ganske imponerende, og alt betjenes med det nyeste edb -system. Det ligger i Delhi og er opkaldt efter læge Madhu, som har massiv erfaring på dette område og har fungeret og leveret strålende resultater i mange år nu.

hårtransplantation i indien

Dr. Madhu har hårtransplantationsfaciliteter i mange andre større byer såsom Mumbai, Bangalore, Kolkata osv. Navnet på Dr. Madhu er ret populært i branchen, og folk, der har besøgt hans klinikker i forskellige byer, kunne ændre måden de kiggede. Hans fremragende sæt hårtransplantation sætter ham i stand til at åbne et ultramoderne center med alt det nyeste udstyr inden for dette arbejdsområde. Hvis du leder efter en pragmatisk hårtransplantationsekspert, så er denne Dr. Madhu her for at hjælpe dig med at give dig overkommelige gebyrer, og hans klinikker er altid til din tjeneste. Besøg ham for enhver form for problemer vedrørende hårtransplantation.

12. Akruti Hair Transplant Clinic- Over hele Indien filialer:

Leder du efter en ideel klinik til hårtransplantation på indisk, der vil hjælpe dig med alle slags problemer vedrørende hårtransplantation, så er dette stedet du bør besøge. Det giver en bred vifte af tjenester inden for hårtransplantation og er også ganske overkommelig. Der er naturligvis mange andre hårtransplantationsdestinationer derude, og nogle kan også være lidt bedre. Men en ting skal huskes på, at ingen nogensinde kommer tæt på kundeservicen fra Akruti Hair transplant klinik. Gennem mange års hårdt arbejde har denne klinik opnået et respektabelt ry, og patienterne finder passende og effektive resultater fra disse steder.

13. Radiance Hair Transplant Clinic- Over hele Indien filialer:

Hvis du leder efter en god hårtransplantationsklinik, der kommer med fagfolk på dette område og god kundeservice, så bør du helt sikkert tjekke dette sted. Den leveres med et unikt sæt pakker, der alle er overkommelige for almindelige mennesker, der lider af hårproblemer og kræver øjeblikkelig hårtransplantation. Det har en række velpraktiserede og uddannede mandlige og kvindelige kirurger, der leverer deres bedste på dette område i mange år nu.

hårtransplantation i indien

Det har alle former for faciliteter til behandling af skaldethed, lav hårvækst, problemer med hårkvalitet osv. Og mange andre tjenester, der er skræddersyet til at forbedre den måde, du føler om dit hår. Du vil bestemt ikke blive skuffet over den måde, professionelle i denne klinik tilbyder deres fremragende tjenester. Selvom dine hårproblemer skyldes arvelighed, og der ikke er noget, klinikkerne kan gøre ved det, giver Radiance hårklinik dig permanente løsninger.

14. Harleys hårtransplantationsklinik- filialer i hele Indien:

Her har vi endnu en fantastisk hårtransplantationsklinik, som drives af nogle af de mest erfarne fagfolk på dette område. Folk, der har besøgt her, har en ting at sige: “Altid tilfreds med mine resultater”. Det er placeret i Lokhandwala, Andheri West, Mumbai.

15. Prime Hair Studio- Over hele Indien filialer:

De fleste klienter har det samme at sige om dette hårtransplantationscenter, “En meget flot plejepakke”. Pakkerne, de giver kunderne, er helt overkommelige og rimelige.

Det er klinikkerne til hårtransplantation i Indien, som du helt kan stole på. Med perfekte anmeldelser og resultater topper de listen, når det kommer til hårtransplantationsmetoden.