9 bedste hårtransplantationscentre i Lucknow

Følelsen af ​​Lucknow er synonym med sin gamle kultur. Der har imidlertid været en hurtig stigning i udviklingen af ​​moderne og ultratekniske medicinske ressourcer i byen. Lucknow giver sine beboere det bedste af medicinske faciliteter og behandlinger. Hvis du leder efter sikre og effektive hårtransplantationsklinikker til behandling af skaldethed, har byen masser af muligheder at tilbyde dig. For nemheds skyld er her en kort liste over nogle af de bedste hårtransplantationscentre i Lucknow.

Hårtransplantation i Lucknow:

Her er en liste over 9 bedste hårtransplantationstjenester i lucknow med adresser, du kan vælge.

hårtransplantationscentre i lucknow

1. Reviva Advanced Hair Grafting Clinic:

Reviva Hair Grafting Clinic tilbyder alle former for skønhed og hårkirurgiske behandlinger for at forbedre din skønhed. Klinikken opererer under tilsyn af Dr. M M Gupta, en kendt plastik-, kosmetisk- og hårtransplantationskirurg. Han er yderst kvalificeret og afsluttede sin uddannelse fra det bedste og ældste institut for plastikkirurgi. Besøg webstedet for at booke din tid nu. Internet side: www.gangahairgrafting.com

2. Sparsh Klinic Lucknow:

Anført af en ekspert Dermatosurgeon, Dr. Ankit Kapoor, har Sparsh Klinic i Lucknow infrastruktur i verdensklasse og innovative teknikker til at garantere 100% vellykkede resultater. Book en tid og få en frodig hårvækst tilbage ved brug af deres FUE- og FUT -podningsteknikker.

Adresse: 4/491, Vivek Khand, Near Patrakar, Puram Croassing, Gomti Nagar, Lucknow – 226010

3. Diva Clinic:

Diva Clinic er et super specialiseret hårtransplantation og kosmetisk kirurgi center. Klinikken opererer under Dr. Vivek Kumar Saxena og hans team af internationalt uddannede kvalificerede hårkirurger med en erfaring på over 500 tilfælde. På Diva Clinic får du dit naturligt udseende tætte hår tilbage på bare et enkelt møde. Dr. Vivek Kumar Saxena er også et kendt medlem af Asian Association of hair restauration kirurger.

Internet side: www.divahairlko.com

4. Derma Clinic:

Derma Clinic bliver stadig mere populær i Lucknow for at levere kvalitetstransplantation og restaureringstjenester til overkommelige priser. Alle deres teknikker er på niveau med internationale standarder. Hos Derma Klinic har hårtransplantationskirurger specialiseret sig i direkte hårimplantat eller DHI -metode for at give dig synlige resultater på bare en session.

Internet side: www.dermaklinic.com

5. Perfekt hårtransplantation:

Perfect Hair Transplant er et banebrydende hårtransplantationscenter i Lucknow. Her bruger de de mest innovative og overlegne hårgenopretningsteknikker, der er ar-mindre og mindre smerter. Deres gruppe kirurger er internationalt uddannede og er specialister inden for kosmetisk og plastisk kirurgi.

Internet side: www.perfecthairtransplant.com

6. Dr. Sumit Malhotra:

Dr. Sumit Malhotra er en af ​​de bedste hår- og kosmetiske transplantationskirurger i hele Nordindien. Han er også en guldmedalje -liste i M Ch. og har leveret kvalitetstransplantationstjenester i over 10 år. Dr. Sumit har specialiseret sig i både FUT og FUE hårgenoprettelsesmetoder. Gå på webstedet for at få en hurtig aftale med denne ekspert hårtransplantationskirurg.

Internet side: www.indiancosmeticsurgeon.com

Hårtransplantation i Lucknow

7. Dr. Rajat Kumar Srivastava:

Dr. Rajat Kumar Srivastava er en veteran inden for hår og kosmetisk kirurgi. Han har en erfaring med at udføre utallige transplantationsoperationer i over 10 år. Dr. Rajat har også stillingen som konsulentkirurg ved Apollo Gleneagles i Lucknow. Han tilbyder de bedste FUT- og FUE -hårgenoprettelsesbehandlinger på sin specialklinik. På hans klinik bliver du passet fuldt ud på, og deres succesrater er meget høje.

Internet side: www.timespiders.co.in/rks

8. Evolve Clinic:

Evolve Clinic er et specialiseret, æstetisk hår- og kosmetisk transplantationscenter, der ligger godt i Lucknow. De har et team af ekspert og kvalificerede kirurger, der konsekvent har leveret gode resultater. Evolve clinic stræber efter at levere deres klienter behandlinger i verdensklasse til den mest rimelige pris.

internet side: www.evolveclinic.in

9. Dr. Batra:

Dr. Batra’s er en velkendt hår- og kosmetisk transplantationsklinik ikke kun i Lucknow, men har etableret centre i forskellige byer over hele Indien. Alle deres ekspertkirurger er internationalt uddannet i både konventionelle og innovative hårgenoprettelsesmetoder. Besøg webstedet for at lære mere om deres tjenester.

Disse bedste hårtransplantationsklinikker i Lucknow vil virkelig hjælpe dig med at se 10 år yngre ud. Få din aftale gennem en af ​​dem nu!