10 bedste fødevarer med næringsstoffer til hårvækst

Hvad er næringsstofferne til hjælp til hårvækst. Der er seks essentielle næringsstoffer, der fremmer hårvækst og kontrollerer, at hår falder sikkert. Næringsstofferne er kulhydrater, mineraler, vitaminer, proteiner, fedt og vand.

Bedste fødevarer med næringsstoffer til hårvækst

Hårvækst er subjektiv for dine måltider og den slags næringsstoffer, du indtager. Denne artikel viser de ti bedste fødevarer, der skal medtages i din kost for de vigtige næringsstoffer til hårvækst og forhindrer hårfald og skaldethed:

Næringsstoffer til hårvækst

Bedste næringsstoffer til hårvækst:

Her har vi givet en liste over 10 bedste fødevarer med masser af næringsstoffer til hårvækst, der kan kontrollere hårfald sikkert.

Bedste næringsstoffer til hårvækst

1. Laks- vitamin D., protein og omega 3 fedtsyrer:

Laks til hårvækst

Laks er rig på D -vitamin og protein. Den indeholder også omega-3 fedtsyrer. Disse syrer kan ikke produceres naturligt af kroppen- og de er afgørende for hårets vækst. Disse fedtsyrer er afgørende og danner cirka 3% af den faktiske håraksel. Disse Omega-3 syrer er nyttige til at skabe de naturlige olier, der er nødvendige for at holde hovedbunden hydreret. De lurer i hovedbundens cellemembraner. Disse essentielle fedtsyrer kan også fås ud af andre fisk som ørreder, sardiner, sild og makrel. De findes også i valnødder, græskarkerner og avocado. Dette er et af de bedste næringsstoffer til hårvækst.

2. Valnødder- Biotin, E-vitamin, kobber og omega 3 fedtsyrer:

Valnødder til hårvækst

Valnødder er rige på biotin og omega 3 fedtsyrer. De er også rige på vitamin E. E -vitamin hjælper med at beskytte kroppens celler mod DNA -skader. Da vores hår ikke får meget skygge fra solen, tærer solstrålerne håret væk, og det forhindrer det. Mangel på biotin i kosten kan forårsage hårtab. Valnødder har også kobber, der hjælper dig med at holde hårfarven rig. Dette er et af de bedste næringsstoffer til hårvækst.

3. Østers- Zink og protein:

Dette er den fremragende proteinføde til hårvækst. Østers er ekstremt rige på zink. Manglende zink giver dig en tør og skællet hovedbund. Dette fører igen til hårtab. Tre ounce zink, når det indtages, indeholder 493% af den daglige værdi, der er nødvendig i din kost. Zinkindholdet er højt i berigede kornprodukter og fuldkornsbrød. Østers indeholder imidlertid også et højt indhold af protein. Østers har 97% protein. Protein er nødvendig for kroppen for at erstatte de hår, der naturligt fældes af kroppen hver dag. Mangel på protein gør håret svagt og tørt og skørt. Nødder, æg og oksekød er også rige på zink.

4. Søde kartofler- A-vitamin (Betakaroten):

Søde kartofler til hårvækst

Antioxidanten beta -caroten er høj i søde kartofler. Disse forvandles af kroppen til vitamin A. Vitamin A hjælper med at producere og beskytte de essentielle naturlige olier, der fugter hovedbunden. Hvis din krop mangler A -vitamin, vil det forårsage kløende irriterende skæl. Dette er en af ​​de bedste fødevarer til hårvækst.

5. Æg- Protein, Zink, Jern, Svovl og Selen:

Æg- Protein til hår

Æg er fulde af næringsstoffer, der hjælper med at øge hårvæksten. Og æg er også en rig proteinkilde. De er også fyldt med de fire grundlæggende og centrale mineraler, som kroppen har brug for: jern, zink, selen og svovl. Disse bedste essentielle mineraler og proteiner til hårvækst. Jern er nødvendig for at beskytte hårsækkene og hjælpe håret med at vokse sundt.

6. spinat- folat, jern, C-vitamin og betakaroten:

Spinat til hårvækst

Spinat er rig på betacaroten, jern, C -vitamin og folat, som hjælper med at holde hårsækkene sunde og hjælper med at cirkulere de essentielle hovedbundolier. Spinat er den bedste mad, der er fuld af mineraler og vitaminer, der er gode til hårvækst og stopper hårfald.

7. Linser- Biotin, zink, jern og protein:

Linser er en anden stor næringsstof til hårvækst. Linser er små i størrelse, men rige på næringsstoffer. De er rige på biotin, zink, jern og protein. Derfor er de et godt hæfteklammer til måltidet.

8. græsk yoghurt- vitamin B5, protein og D-vitamin:

Græsk yoghurt mod hårtab

Græsk yoghurt er rig på protein og vitamin B5. Dette er den bedste vitamin B -mad til hårvækst. Det indeholder også vitamin D. De hjælper med follikelvækst i håret. Yoghurt er en anden fantastisk mad med masser af næringsstoffer som fedt, vitaminer og kulhydrater, som også understøtter hårvæksten.

9. Blåbær- C-vitamin:

Blåbær- C-vitamin

Blåbær er en super mad. De indeholder det højeste indhold af C -vitamin, som er det næringsstof, der er mest nødvendigt for dit hårs vækst. c -vitamin er også meget vigtigt næringsstof for hårets styrke, det kan føre til hårdt fald. Dette er en af ​​de bedste næringsstoffer til hårvækst.

10. Fjerkræ- Zink, Protein, Jern, B-vitamin:

Fjerkræ er ekstremt rig på zink. Manglende zink giver dig en tør og skællet hovedbund. Dette fører igen til hårtab. Zinkindholdet er højt i berigede kornprodukter og fuldkornsbrød. Tre ounce zink, når det indtages, indeholder 493% af den daglige værdi, der er nødvendig i din kost. Fjerkræ indeholder naturligt et højt indhold af protein.

Du bør tilføje disse fremragende fødevarer, der er rige på næringsstoffer, der er afgørende for hårvækst. du kan dele andre næringsfødevarer hårvækst her i kommentarfeltet, vi accepterer dig.

10 bedste fødevarer med næringsstoffer til hårvækst