10 bedste vitaminfødevarer, der får dit hår til at vokse hurtigere

Vores hår skal behandles som en skat, hvis du vil have det til at være sundt og skinnende hele tiden. Intet tjener det bedre end en god kost og sunde vaner. Det er meget naturligt for os alle at inkludere de bedste fødevarer og ernæring i vores kost, det er også obligatorisk at spise de rigtige fødevarer for at ramme det rigtige område.

Bedste vitaminfødevarer, der får dit hår til at vokse hurtigere

Bedste og effektive vitaminfoder til hårvækst:

Her skal vi tale om de mange næringsstoffer, der er nødvendige for hårvækst og de fødevarer, der hjælper det med at vokse hurtigere og holde det sundt.

1. spinat:

Spinat til hårvækst

Spinat har et højt indhold af talg, en naturlig balsam til hår. Desuden er det rig på jern, calcium, omega 3-syrer, kalium og magnesium, som hjælper med at vokse sundt og tykt hår. Spinat holder også vores system rent og hjælper med at optage næringsstoffer fra de fødevarer, vi spiser til sund hud og hår. Det bruges i flere former i de fleste køkkener rundt om i verden. Supper og salater får en kant, når spinat tilsættes, hvilket giver den en særlig smag og smag.

2. Laks:

Laks til hårtab

Laks er en glimrende kilde til D -vitamin, som er en vigtig ingrediens til skinnende og skinnende hår. Dens rigdom i Omega-3 fedtsyre gør hovedbunden sund og holder hårproblemer i skak. En anden fordel ved laks er, at den styrker vores immunsystem og derved forhindrer hårtab og tørhed, hvilket er et stort problem med en svag krop. For vegetarer er der flere andre fødevarer, som kan føjes til kosten, hvis det ikke er muligt at spise fisk.

3. Guavaer:

Guavaer til hårvækst

Det er populært kendt, at spise guavas hjælper med at rense vores system og fremmer en sund fordøjelse. Det, vi ikke ved om guavaer, er, at dets rige på C -vitamin øger hårets trækstyrke og gør dem lange og tykke. At spise en hel guava om dagen vil føre til betydelig hårvækst på ingen tid. Guavaer kan også føjes til salater for en interessant ændring. Hovedideen er at indtage guava frø, da de indeholder mange fordele.

4. Æg:

Æg til hårfald

Vores hår har brug for meget protein for at forblive blødt, skinnende og langt, og ingen kilde er så populær som et æg, når det kommer til proteinindhold. Æg er også fyldt med vitaminer til hår som B og biotin, der styrer krus og gør håret mere håndterbart. Der er forskellige former, hvor æg kan indtages i rå, kogt eller bagt form. Udover at spise kan æg påføres hovedbunden og håret til vækst, konditionering og næring.

5. Bælgfrugter:

Bælgfrugter til hårvækst

Bælgfrugterfamilien omfatter hvide bønner, sojabønner, ærter, kløver, linser, jordnødder, lucerne og tamarind, som er de bedste kosttilskud til hårvækst og tykkelse. Disse bør indgå i almindelig kost for hurtig vækst af kvalitetshår. Disse er kaloriefattige og har et højt indhold af mineraler, zink, C -vitamin, B -vitamin og fiber, hvilket gør dets forbrug obligatorisk for alle. Bælgfrugter kan indtages i kogt form eller tilsættes salater og supper. Et stort udvalg af snackvarer kan tilberedes med bælgfrugter som den primære ingrediens, hvilket gør dets forbrug interessant.

6. Nødder:

Nødder til hår

Sunde fedtstoffer og fytokemikalier findes i overflod i alle sorter af nødder. Disse hjælper med at bringe naturlig glans til kedeligt hår og forhindrer også gråning i lang tid. Nødder indeholder også protein, essentielle mineraler og vitaminer, som er gavnlige for kroppen på mere end én måde. Jordnødder, mandler, cashewnødder og valnødder kan indtages rå eller gennemblødt natten over. Du behøver ikke i det væsentlige at have en skål med nødder regelmæssigt, men en håndfuld af den i salater eller desserter vil opfylde behovet for dit hår.

7. Gulerødder:

Gulerødder til hårvækst

Gulerødder indeholder kalium, fiber, fosfor og er rige på vitamin C, B1, B3, B2 og B6, som har mange fordele i vores krop. Desuden har det et højt indhold af beta-caroten, hvilket er meget gavnligt for hårvækst. Vitamin A, der findes i gulerødder, hjælper med at producere talg i kroppen, hvilket er gavnligt for stærkere hårrødder. Dette gør håret stærkt og skinnende og beskytter det mod skader. Gulerødder kan indtages rå, i form af juice, dampes til at lave et tilbehør eller tilføjes til supper og salater.

8. Søde kartofler:

Søde kartofler til hår

Søde kartofler forhindrer sløvhed, skællende hovedbund, tørre og ru spidser og flere sådanne problemer med hår og hovedbund. Det har en stor mængde beta-caroten, som vores krop omdanner til A-vitamin og hjælper med hårvækst. De essentielle mineraler hjælper celleopbygning og styrker rødderne og fremskynder dermed en sund hårvækst. Søde kartofler har en naturlig sødme, hvilket gør den til en interessant snack i kogt eller bagt form.

9. Linser:

Linser til hår

Linser er rige på fibre, jern, vitamin B, kalium, magnesium, proteiner og folsyre. For vegetarer giver linser en hjørnesten løsning til kroppens daglige behov. Disse indeholder minimum fedtstoffer, når de tilberedes korrekt og kan bruges til alle måltider i flere former. Masoor, Chana og Urad er de almindelige former for linser, som vi bruger regelmæssigt, og hver af dem er en kraftfuld mad til hårvækst.

10. Byg:

Byg mod hårtab

Byg er en almindelig mad, som de fleste af os spiser meget sjældent, og er fyldt med vitamin E. Dens rigdom af antioxidanter gør håret skinnende og beskytter det mod skader på grund af støv og snavs. Det giver også sikkerhed mod de skadelige UV -stråler fra solen. Byg styrker hovedbunden og forbedrer blodcirkulationen, hvilket øger kvaliteten og får håret til at vokse ubesværet. Det kan være trykkogt, kogt eller tilføjet til daglig mad i formalet form, hvilket gør det til et interessant mademne.

Disse kraftfulde fødevarer hjælper med hurtig vækst af hår, men det sker muligvis ikke så væsentligt uden en lille indsats på den fysiske front. At opretholde en sund kost alene kan ikke gavne håret, behandles ikke ordentligt. Regelmæssig vask, massering og konditionering af hår spiller også en vigtig rolle. Dit hår er et aktiv, der har brug for ordentlig pleje og opmærksomhed for at forblive sundt og smukt.

vitaminfoder til hårvækst