3 rigtige måder at bruge arganolie til hårvækst på!

Har du hørt om Argan olie til hårvækst? Arganolie er en super ingrediens, der fremskynder hårvækst på ingen tid. Hvis du er vant til at læse ingredienserne på bagsiden af ​​hårprodukter, ville du have bemærket dette navn ‘arganolie’, især på etiketterne på hårplejemasker, spray og serum.

De rigtige måder at bruge arganolie til hårvækst

Det være sig kemisk behandlet hår eller normalt hår med en inficeret hovedbund. Arganolie virker som magi i at fugte og blødgøre håret. Den rene form af Argan olie har potentiale til at styrke håret og genoprette dets glans naturligt. Olien siges at gøre underværker til at løse hårtab og andre hårrelaterede bekymringer også. Argan er rig på E -vitamin og linolsyre; derfor er en god ingrediens for dem, der ønsker at sundhed deres hår. I denne artikel vil vi give dig tip om, hvor god Arganolie er til hårvækst!

Er arganolie god til hårtab?

Hårtab opstår normalt på grund af underliggende hovedbundstilstande som infektioner eller på grund af afvikling af snavs og urenheder. Der kan også være infektioner eller hovedbundssygdom forbundet med det samme. Nu løser Argan olie hårfald? Hårvækstacceleration betyder løsning af hårfald. Er det ikke? Godt! Denne olie eksfolierer hovedbunden grundigt, renser den dybt med de naturlige antioxidanter, hvilket resulterer i styrkelse af hårsækkene. Når hårsækkene er styrket, låses håret perfekt og forhindrer tab. Regelmæssig brug af Argan olie fremmer ny hårvækst på ingen tid. Med antiseptiske egenskaber i den virker Arganolie også godt ved enhver rødme i hovedbunden eller infektioner og behandler dem korrekt.

Nu hvor du er overbevist om, at arganolie er god til at accelerere hårvækst, er der detaljerede fordele for din hurtige reference.

Derfor er Argan Oil godt for hårvækst!

 1. Arganolie kommer med godheden af ​​naturlige fedtsyrer og antioxidanter, som er afgørende for god hårvækst. E -vitaminet i denne olie fugter og nærer håret på en subtil måde. Oliesyren, som også kaldes den mono-mættede omega-9 fedtsyre, der findes i denne olie, hjælper med at smøre håret og fremmer glat tekstur. Derved forhindrer arganolie tørhed og krus.
 2. Forskellige hovedbundstilstande behandles effektivt af arganolie. Hårtab, som hovedsageligt skyldes underliggende hudsygdomme som seborrheisk dermatitis eller psoriasis, behandles ubesværet af denne olie. De svampedræbende egenskaber, der findes i denne olie, hjælper med at behandle skæl i hovedbunden.
 3. Dem, der har kemisk behandlet eller stylet hår, kan utvivlsomt også bruge Arganolie som en beskyttende middel mod skader. Flere fedtsyrer forhindrer i denne olie at beskytte håret mod brud og skader. Især dem, der påfører varme til deres hår, må overveje at bruge arganolie, da varme beskadiger håret i et omfang, og denne olie beroliger, reparerer og genopretter glans i håret.
 4. Ligesom hvordan huden bliver påvirket af sol, oplever hår og hovedbund også skader. Arganolie fungerer som en beskyttelse mod solen for hovedbunden og håret.

Sådan bruges Arganolie til hårvækst:

Bare ved at vide, at arganolie virker som magi til hårvækst, er ikke tilstrækkeligt. At vide, hvordan man bruger olien, er nøglen! Godt! Arganolie kan bruges i form af en olie, hårmaske, shampoo, balsam eller serum. Grib disse tre bedste arganolieteknikker til hurtig hårvækst

1. Argan Oil Mask:

Arganolie fremmer hårvækst, og når det bruges i form af en maske, virker det magisk på dit hår! Du kan vælge at lave arganolie derhjemme, men det er altid let at vælge en flaske med denne olie fra et nærliggende supermarked. Når du køber en flaske med arganolie, skal du sørge for at læse ingredienserne og forstå. Sørge for at. Olien har maksimalt arganekstrakt, selvom den har en blanding af andre æteriske olier. Arganolie er et naturligt kølemiddel, og når det påføres hår, reducerer det tørhed, og når det masseres forsigtigt i hovedbunden, forbedrer det blodcirkulationen.

Ingredienser:

 • arganolie.

Forberedelsestid: ingen (produkt).

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tag Arganolien i din håndflade.
 • Masser det godt på hår og rødder inklusive hovedbunden.
 • Gør massagen i 15-25 minutter.
 • Pak dit olierede hår ordentligt ind i et håndklæde og lad det stå natten over.
 • Skyl dit hår om morgenen.

Hvor ofte: En gang om ugen.

2. Arganolie og kokosolie maske:

Arganolie og kokosolie maskeArganolie hjælper med hårvækst, kombineret med kokosoliens godhed, gør underværker. Det fremmer tykt og glat hårvækst. Selvom kokosolie er kendt for sin nærende natur, bliver det bare et fantastisk produkt til at glatte håret, når det tilsættes olien. Det fugter håret fra dybere lag lige fra hovedbunden, især hvis du lider af tørt hår. På denne måde modtager hovedbunden helt naturlige olier, der kræves på en organisk måde!

Ingredienser:

 • 2 spsk. kokosolie.
 • 1 spsk. arganolie.
 • 1 spsk. honning.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tilsæt alle de nævnte ingredienser til en skål.
 • Varm ingredienserne op og rør godt rundt ved lav flamme.
 • Når ingredienserne opvarmes lidt, slukkes ovnen.
 • Sørg for, at olien ikke er for varm til at røre ved.
 • Lav nu skillevægge til dit hår og påfør forsigtigt olien på alle dele af din hovedbund og hår.
 • Masser hår og hovedbund forsigtigt.
 • Lad det stå i 3-4 timer.
 • Skyl med varmt vand ved hjælp af en mild shampoo.

Hvor ofte: En gang om ugen

3. Arganolie og ricinusmaske:

Arganolie og ricinusmaskeArganolie og ricinusolie kombination er fantastisk til dem, der ønsker at behandle og fugte hår, der er kruset og også tørt i naturen. Desuden, ikke kun tørt hår, hvis du har følsomt hår, der er tilbøjeligt til hyppig brud, så er denne maske udelukkende noget for dig! Ud over dette kan du uden tvivl bruge olie til hårfald. Det hjælper med at styrke hårsækkene og stimulere hårvækst positivt. Ved at bruge denne maske kan blodcirkulationen forbedres, og håret vil modtage alle de nødvendige naturlige næringsstoffer og derved forhindre hårtab.

Ingredienser:

 • 3 spsk. ricinusolie.
 • 1 spsk. arganolie.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tilsæt de nævnte ingredienser til en glasdråber eller skål efter din bekvemmelighed.
 • Bland godt, indtil ingredienserne blandes med hinanden.
 • Påfør den nødvendige mængde af denne olie på din hovedbund og massér godt.
 • Sørg for at alt hår er godt dækket og afbalanceret.
 • Lad det stå i 4 timer.
 • Skyl med varmt vand og en mild shampoo.

Hvor ofte: En gang på ti dage.

4 Bedste Argan Oil -produkter til hårvækst:

Vidste du om Argan olie hårvækstbehandlingsprodukter, der er let tilgængelige på markedet? Disse er de bedste tilgængelige i dag. Check ud!

1. Colorbar Earth Argan Oil:

Colorbar Earth Argan Oil til hår

Colorbars jordarganolie er tilført naturligt arganekstrakt og andre æteriske olier, som hjælper hårvæksten selv under beskadigede forhold. Dette produkt er fantastisk til at rense hovedbunden og omdanne hårets tekstur fra tørt til glat. Olien er paraben- og silikonefri, hvilket gør den til en endnu bedre mulighed til daglig brug.

Pris: 800 kr for 100 g.

Bedømmelse: 4.3/5

2. OGX Marokkansk Argan Oil Shampoo:

Argan Oil Shampoo til hår

OGX marokkanske Argan olieshampoo er ny på markedet og er allerede på listen over de bedst sælgende i betragtning af den rigdom og egenskaber, den rummer. Denne eksklusive hårvækstfremmende shampoo har en god blanding af Arganolie fra Marokko, der trænger væsentligt ind i hårsækkene og gør hårstråene blødere, tykkere, stærkere og silkeagtigere. Det er sulfatfrit og leveres med naturlige Arganolie-egenskaber.

Pris: Rs 725 for 385 ml.

Bedømmelse: 4.5/5

3. St Botanica marokkansk Argan hårmaske:

. St Botanica marokkansk Argan hårmaske

Argan hårmasken fra St Botanica er bedst egnet til alle hårtyper. Dette er en færdiglavet maske til regelmæssig brug. Det er ret nærende og blandt de bedste hårvækstbehandlingsprodukter, især til beskadiget og følsomt hår. De olier og fugtgivende ingredienser, der er til stede i masken, nærer og tilfører håret en blødere tekstur ved siden af ​​at genoprette hårets naturlige olier.

Pris: Rs 1000 for 300 ml.

Bedømmelse: 4/5

4. Beauty Co. Argan Oil Hair Serum til kruset hår:

Beauty Co. Argan Oil Hair Serum til kruset hår

Kruset hår er det mest almindelige problem, især for dem, der bor i byer, i betragtning af snavs, urenheder og forurening omkring. Dette Argan olie hårserum tilføjer glans til håret og løsner ubesværet det håropløsende krus. Brug nu dette hårvækstprodukt til de bedste resultater, efter at du har vasket dit hår hver gang. Med glycerin, mandelolie og E -vitamin hjælper dette serum med intens næring af hår.

Pris: Rs 449 for 100 ml.

Bedømmelse: 5/5

Yderligere tips til Arganolie:

På nuværende tidspunkt ved du allerede, at arganolie fungerer bedst som hårfaldsstyringsmiddel og også til genvækst af hår. Her er en kort beskrivelse af, hvordan olien bedst kan fungere på forskellige hårforhold og teksturer.

1. Tørt hår:

For dem, der er irriteret over problemer med tørt hår, er Arganolie en glimrende fugtighedscreme. Der er ingen bedre ingrediens, der fungerer bedst til at fugte og nære håret. Det fremmer stærkere hår på ingen tid.

2. Tyndt hår:

Udtynding af hår er et stressende problem for mange, da tyndt hår bare kan være pinligt. Arganolie, hvis den påføres regelmæssigt, hjælper med at tykne hår ved at styrke hårsækkene og øge blodcirkulationen. Dejligt hår vil blive dit på ingen tid!

3. Beskadiget hår & Skæl påvirket hovedbund:

Arganolie er som en velsignelse for dem, der lider af skæl, da olien er fantastisk til at helbrede hovedbunden fra enhver infektion og afbalancere serumniveauerne i hovedbunden og derved reducere skæl effektivt.

4. Kemisk behandlet hår:

Hvis din frisørsalon er behandlet eller farvebehandlet, er der chancer for, at dit hår beskadiges på grund af påføring af hårde kemikalier. I sådanne tilfælde fungerer det bedst at genvinde den tabte glans og glans og også din naturlige hårstruktur effektivt ved at bruge Argan olie i form af oliemaske, shampoo eller hårspray.

Denne vejledning om, hvordan du bruger Argan olie til forskellige hårrelaterede problemer, giver dig et glimt af de bedst mulige metoder til, hvordan du får glattere og tykkere hår ved regelmæssig brug. I betragtning af den naturlige rigdom og godhed ved Argan -olie, kender du også nu fordelene ved arganolie, især til genvækst af hår og som behandling mod hårtab. Prøv disse midler og produkter som, og fortæl os, hvilken der fungerede bedst til dit hårproblem. Vi hører meget gerne fra dig!