8 bedste indiske naturlige urter til hårvækst

Hårvækst kan være et reelt problem for mange. Forkert hårvækst kan spores tilbage til en masse kropsproblemer. Udover at holde dig sund kan du dog også prøve naturlige urter for at forbedre hårets kvalitet og få dem til at vokse normalt.

Bedste indiske naturlige urter til hårvækst

Her er nogle få mest populære og brugervenlige urter, der er nyttige til at fremme hårvækst. De fleste af disse kan bruges med de grundlæggende ingredienser, der er tilgængelige derhjemme, og gavne hårmanifolden. Alt du behøver er en regelmæssig rutine for håret for at disse kan udføre deres magi.

Urter til hårvækst:

Her er vores 8 bedste urter til hårvækst som følger os.

1. Amla – Stikkelsbær– (Emblica Officinalis):

Amla – Stikkelsbær til hårvækst

Amla er en af ​​de reneste og ældste former for vitamin C.Det hjælper med hårnæring, forhindrer hvidt hår og falmer hår og fortykker det også. Amla bruges til påføring og forbrug for at forbedre hårkvaliteten. At drikke omkring 3-4 Amlas juice på tom mave om morgenen gør håret stærkt og fremmer hårvækst. Det bruges også i forskellige hårpakker sammen med andre urter til at genoplive hovedbunden. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

2. Shikakai– (Acacia Concinna):

Shikakai mod hårtab

Alternativt kaldet ‘hårets frugt, Shikakai -fordele for hår er utallige. Det har en naturlig pH -værdi, der øger hårets bounce og gør det også blødt. Det renser hovedbunden uden at fjerne dens naturlige fugtighed og forbedrer hårvæksten. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

3. Ghritkumari – Aloe Vera:

Ghritkumari – Aloe Vera til hår

Aloe vera er kendt for sine fordele på huden, men aloe vera gel blandet med olier har også fordele for håret. det tilføjer ikke kun krop og glans til håret, men fremmer hårvækst ved at styrke folliklerne og forbedre blodcirkulationen. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

4. Bhringraj – Falsk Daisy- (Eclipta Alba):

Bhringraj til hårvækst

Urten bruges i form af pulver lavet af dens blade. Det fremmer hårvækst naturligt og effektivt sammenlignet med de fleste andre hårvækstmetoder. Brug af Brahmi -olie forynger hovedbunden og forbedrer blodcirkulationen til den og fremmer dermed hårvækst. Det har også flere anvendelser i hårpakker. Urten er en af ​​de mest roste i Ayurveda og Natura Veda til behandling af forskellige hårproblemer. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

5. Brahmi Urt til hårvækst:

Brahmi -urter til hårvækst

Brahmi er kendt for sine fremragende resultater til behandling af hjernesygdomme. Det nye er brugen af ​​hår for at få dem til at se fantastisk smukke og sunde ud. Det hjælper med at bevare hårets naturlige farve og bevarer dets glans og blødhed ved regelmæssig brug. Brahmi olie massage er gavnlig til at berige hårsækkene og gøre dem stærke. Dette forhindrer hårfald og genopfylder håret.

6. Aritha-Soapnuts- (Sapindus Mukorrosi):

Aritha-Soapnuts- (Sapindus Mukorrosi)Det er en gavnlig hårtonik, der opretholder hårets generelle sundhed og bekæmper hårproblemer som skæl og spaltede spidser. Det fungerer som en balsam og holder håret skinnende og hoppende. Og det renser hår og hovedbund og medfører ved regelmæssig brug også vækst fra de inaktive follikler. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

7. Muleti – Lakrids– (Yucca Schidigera):

Muleti – Lakrids mod hårtab

Muleti bruges i forskellige hårprodukter fremstillet til at fremme hårvækst. Det holder hovedbunden knirkende ren, hydreret og fugtet, da disse funktioner er afgørende for sund hårvækst. Det har naturlige enzymer, der forynger hovedbunden og fremmer blodcirkulationen. Lakrids er også nyttig til at forhindre skaldethed og for tidlig hårgråning. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

8. Hestehale:

Hestehale til hårfald

Hestehale er rig på silica, der styrker hår, knogler og negle. Det genopretter hårets generelle sundhed forhindrer brud og tørhed. Det er en naturlig hårreparationsformel, der også forbedrer hårvæksten på grund af dets hårvenlige egenskaber. Brug af urten ses i de fleste hårprodukter. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

De fleste af disse urter er let tilgængelige i butikkerne og er lette at bruge. Der er flere måder, hvorpå de kan gavne dit hår og fremme hårvækst.