Fordele ved proteiner til hårvækst

Lider du af hårtabsproblemer? Har du brug for den rigtige behandling til hårvækst? Hårtab kan finde sted på grund af flere faktorer som kost, stress, sæsonmæssige ændringer, hormonel ubalance, graviditet og andre. For at have den ønskede hårlængde skal du have nok protein på din kost. Ifølge hudlægerne ved American Academy of Dermatology ligger en af ​​hovedårsagerne til hårtynding og hårtab i proteinmangel. Så indtagelse af proteinrig mad er afgørende for sund hårvækst.

Fordele ved proteiner til hårvækst:

Du bør starte med en afbalanceret kost med fedtfattig mad og nok grønne grøntsager. Sørg for at have en kostplan planlagt af en registreret diætist eller ernæringsekspert for at øge proteinindtaget. En velafbalanceret kost med nok protein er den rigtige måde at have langt, sundt hår. Proteiner kan stimulere væksten af ​​sundt hår, fordi det essentielle element i håret er protein.

proteiner til hårvækst

Du skal følge visse ting for at sikre, at dit hår får tilstrækkelige proteiner til hårvækst.

Naturlige proteinkilder gør smukt hår:

Du bør inkludere nogle naturlige proteinkilder i din kost, som omfatter æg (albumin eller den hvide portion), hvedekim, fisk, sojabønne, tofu, kød, nødder, bælgfrugter, korn og yoghurt. I gennemsnit skal en voksen person indtage 1,4 ounce til 2,5 ounce protein hver dag. Mængden af ​​proteinindtag afhænger dog af din alder, køn, højde, vægt og andre sådanne faktorer. Få en ordentlig kostdiagram fra en professionel.

Menneskelige låse består hovedsageligt af protein (Keratin), som igen består af 20 aminosyrer. Aminosyrerne passer på proteinsyntesen. Menneskekroppen producerer naturligt på 11 af disse aminosyrer. De resterende 9 skal tages i kosten for at øge hårvæksten.

Få tilstrækkelig søvn til korrekt funktion af hårprotein:

Da stress er en almindelig årsag til hårtab, skal du have tilstrækkelig søvn. At sove i mindst otte timer om dagen gør din krop stressfri og lader dit hår vokse. Så sammen med proteinindtag skal du sørge for, at proteinet går ind i håret uden stress.

Tjek de syntetiske proteinalternativer:

For at stimulere sund vækst af hår kan du også tjekke hårprodukterne rige på protein, aminosyretilskud og andre sådanne ting. Du kan finde FDA-godkendte proteinrige hårprodukter i stormagasinerne. Du kan også få dem fra anerkendte online -forhandlere til nedsatte priser. Disse vil øge hårvæksten, og meget snart vil du have et hoved fuld af tykke, lange tråde.

Hvis du følger disse tre grundlæggende ting, finder du inden for en kort periode smidig, blødt, tykt og langt hårstrå, der kaskader ned til dine knæ. Men hvis du er en gravid eller ammende mor, skal du konsultere en læge, før du vælger enhver form for syntetisk proteintilskud. Få altid din kost tjekket af en professionel fra tid til anden for at sikre, at du er på rette vej. Bedøve folk midt i din sociale og faglige kreds med langt og sundt hår.