Forskellige hårvækstbehandlinger

Lider du af et hårfaldsproblem ?. Vil du få dit hår til at vokse hurtigt? Du skal tage hårvækstbehandling. Et af de vigtigste råd at huske, når langt hår skal vokse og vedligeholde, er ernæring. Det, du spiser, bliver i sidste ende dig, så spis sundt, og dit hår viser, at det er sand natur. Din kost bør have masser af B -kompleks og aminosyrer, siger eksperter. Derudover er der holistiske midler, du kan anvende, lige fra dine køkkeningredienser til næringsstofferne fra frisk frugt og grøntsager, som ville få dit hår til at vokse langt, stærkt og tykt.

Forskellige hårvækstbehandlinger 1

Vidste du?

For at have langt hår bør du indtage masser af proteiner, som er en del af hårsammensætningen. Derfor bør din morgenmorgenmad have nok fjerkræ, mejeri, frugt og nødder. For vegetarer ville en dosis bønner, ostemasse, linser osv. Bringe proteiner ind. Fisk og omega 3 -fedtsyrerne i det gør underværker for håret, selv gær, der findes i brød lavet af fuldkornshvede, ville være godt. Ignorer ikke vitaminerne, de er meget vigtige at indtage hver dag, hvis du ønsker at have Rapunzel -låse. B -kompleks og betacaroten, B6 og Inositol folinsyrebiotin osv. Ville også være vigtigt at have.

Eksperter foreslår også inkorporering af vigtige mineraler, såsom silica, zink, svovl og magnesium; de hjælper med hårvækst og styrker hårrødderne. De kan findes i friske grøntsager og frugter, så vælg og vælg med omhu. Smør dit hår med æteriske olier, der findes i køkkenet, internettet er oversvømmet med hjemmelavede hårolieopskrifter, som er lette at lave og bruge. I gennemsnit anbefales det at holde håret olieret natten over, men hvis du ikke har tid til det, ville selv tyve minutter to gange om ugen før et brusebad være godt.

Bedste hårvækstbehandling til håret kan aldrig være dyrt. Selvom der er så mange kommercielle hårbehandlinger, anses det altid for bedst, at du vælger den mest organiske og naturlige måde at hårpleje på.

Naturlige hårvækstbehandlinger:

Nedenfor har vi givet en liste over hjemmelavede behandlinger til hårvækst, der kan hjælpe med at kontrollere hårfald og derefter øge din hårvækst.

1. Lavendeloliebehandling:

En teske lavendelolie blandet med kokosolie, når den blandes og påføres håret, gør underværker. Hold hovedbunden og håret næret i tyve minutter, hvis tiden er mindre eller en hel nat. Vask det af senere, og brug en mild shampoo under lunkent vand til at skylle det rent. Gør dette to gange om ugen for et flot og sundt hår.

2. Løgsaft:

Bedstemor foreslår at bruge saften eller pastaen fra et løg. Påfør det på din hovedbund, og lad hårsækkene gennembløde næringen. Hår ville vokse godt, og du ville ikke have problemer med hovedbunden, hårproblemer eller hårfald længere. Dette kan gøres to gange om ugen og vask det af med en mild urteshampoo.

3. Henna behandling til hårvækst

Henna skal påføres to gange om måneden for at gøre håret stærkt. Balsamen kan laves derhjemme, med en kop urter, et æg, kaffe en teskefuld, en kvart mælk eller ostemasse og honning en teskefuld. Bland det godt og påfør jævnt, behold dette i en time og vask derefter med koldt vand, olier dit hår nu med en æterisk olie og lad det stå natten over. Vask det af næste morgen. Dit hår og din hovedbund ville være hvinende ren, der ville være bounce og glans, og du skulle ikke bekymre dig om hårfald, hvis det blev gjort to gange om måneden i et år.

4. Vitamintilskud:

Vitaminer er lige så vigtige som proteiner for dit hår, især for styrken det giver. Vitaminer hjælper hår med hurtigere vækst og glans i det lange løb. B -kompleks er det bedste at have, og dine fødevarer bør også indeholde retter, der indeholder biotin, folsyre, silica og zink. Vi vil dog bede dig om at kontakte din læge, inden du tager kosttilskud fra markederne. Overdriv ikke i forbruget, for det ville føre til mere skade end gavn, hvilket gør dig skaldet i værre tilfælde eller andre komplikationer, når der bruges for meget.

5. Ægbehandling til hårvækst ::

Dyb konditionering af håret hjælper med at forhindre hårbrud og hårfald. Derfor ville det være fantastisk at bruge hjemmelavede midler. Et æg slået med en teskefuld olivenolie eller æterisk olie og påført i en time på hovedet ville gøre underværker. Hold dette som en rutine, der skal udføres tre gange om ugen, og se hvordan dit hår kommer tilbage til livet.

6. Banan:

Bananpasta med olivenolie og grøn te hjælper med at skinne håret naturligt. Det hjælper også med at vokse håret, fodrer folliklerne med proteiner og syrer, der er vigtige for hårets vækst, og holder også hovedbunden fri for opbygning og infektioner. Påfør blandingen to gange om ugen i en halv time for de bedste resultater, og vask den af ​​med koldt vand eller lunkent, som du ønsker.

7. Grøn te -behandling til hårvækst:

Vi ser også på grøn te og rom for den bedste hårbehandling at have. En kop grønt tevand og en liter rom, der bruges som en sidste skylning efter shampooing og udført to gange om ugen, får håret til at hoppe og skinne. Dit hår lugter også godt, og der ville ikke være problemer med skæl.

8. Hot Oil -teknikken:

Dette er en fantastisk teknik formuleret af de håreksperter, der gjorde sin runde på internettet, hvor mange mennesker har hævdet at have oplevet denne behandlingsteknik for faktisk at hjælpe dig med at vokse hår i en jævn hastighed. Til hårvækstbehandling derhjemme starter vi her med at varme en skål æterisk olie, det være sig oliven- eller ginsengrodolie eller endda hibiscus. Vend nu dit hår på hovedet ved at vende det på forsiden og påfør olien direkte på dit hår ved hjælp af dine fingertip. Gentag dette to gange om ugen for at få de bedste resultater.

9. Æggehvide og citronmaske:

Æggehvide styrker håret og forbedrer også elasticiteten af ​​dine lokker, så det kan modstå tryk- og stresssituationer og stadig se fejlfrit og velholdt ud. Æggehvide tilføjer bodybuilding proteiner til dine hårfibre, hvilket gør dem stærke, mens citronen er et fremragende detox -middel renser og nærer håret fra restproduktopbygning. Du kan også tilføje honning til dette, som er en naturlig healer og kan reparere og genoplive kedeligt dødt hår. Lav en maske og lad den sidde, indtil den tørrer sprød, inden du shampooer den.

10. Coffee Bean Hair Pack:

Hjemmelavet behandling til hårvækst denne gang kræver et kaffe- og honningsserum. Honning som tidligere nævnt er en stabil kilde til helbredelse, da dens naturlige gyldne egenskaber fugter, plejer og køler hårnød, hvilket tillader dit hår at slappe af og hvile. Kaffen er en god kilde til hårfarvning til de mørkhårede skønheder, da den både kan bruges til at skjule gråt hår og fjerne toksin og produktopbygning i håret. Lad dette serum stå natten over og få fejlfrit silkehår om morgenen.

11. Hold dig til din komfortzone:

Dette er mere et trick eller et tip end en behandlingsprocedure, hvor eksperter på det kraftigste anbefaler, at hår, der ikke er hårdt, ikke skal gennemgå for mange eksperimenter. Din komfortzone afgøres af de produkter, du gentagne gange bliver ved med at bruge, hvilket gør, at dit hår kan vænne sig til, at produktet indeholder. Konstant ændring ville helt sikkert skabe mere stress i dit hår.

12. Shampoo til græskarfrø og æblecidereddike:

Naturlig behandling af hårvækst kan udføres ved hjælp af æblecidereddike, der i sig selv dyrker godheden ved både sure og basiske egenskaber. Dette giver hår mulighed for at opbygge krop og volumen, hvilket giver dit hår et livligt look. æblecidereddiken lader også håret blødgøre. Græskarfrøolie er høj i DHT, der reducerer hårfald og derved forhindrer skaldethed.

13. Pleje af ricinusolie natten over:

Ricinusolie om natten tillader dit hår at hvile resten af ​​tidsrummet uden egentlig at skubbe dit hår ind i barske miljøer. Lige så meget som din hud og krop har dit hår også brug for resten. Eksperter siger ofte, at hvis du fletter dit hår stramt efter påføring af ricinusolie og lader det stå natten over, er chancerne for, at dit hår vokser meget hurtigere.

14. Beskæring ved intervaller:

Selvom folk normalt går imod trimning, er det videnskabeligt bevist, at forkrøblet hårvækst kun kan lindres ved hjælp af trimningsbehandling på intervaltider. Beskæring her sikrer, at de spaltede spidser og tørre beskadigede spidser elimineres og fjernes, så det sunde hår får en chance for at strække og vokse.

15. Detangle behandling for hårvækst:

Detangle -behandlingen er ganske let, da du forsøger at kamme dit hår lige efter brusebadet. I denne teknik skal du altid have en flaske vand og æterisk olie ved hånden, som du nu kan sprøjte for at fjerne sammenfiltringerne, mens du børster dem igennem. Børstning fra spidsen til rødderne tillader også lettere afvikling og mindre hårfald.

16. Bekæmpelse af hårvækst:

Brug en bred tandkam eller børste til at forkæle dit hår med kamritualer, to gange om dagen. Dette forhindrer håret i at falde, og brug ikke en fintandet kam, da dit hår ville blive trukket nådesløst. Når håret er vådt, må du ikke kæmme det, det går i stykker, og det er det svageste, når det er vådt.

Enkle tips til hårvækst:

 • Hvis du har splittede ender, skal du klippe dem af to gange om måneden.
 • Hårvask skal udføres mindst to gange om ugen.
 • Smør dit hår mindst tre gange om ugen.
 • Daglig hovedbundsmassage med fingerspidserne, tør eller våd er et must.
 • Sulfat- og silikonebaserede produkter er et NEJ-NEJ.
 • Konditionér dit hår to gange om ugen.
 • Vær ikke hård, når du tørrer dit hår.
 • Brug ikke elektrisk udstyr til at tørre dit hår.
 • Spænd ikke ponyhaler eller bolle for hårdt.
 • Brug en bred tandkam eller børste.
 • Brug et frigørelsesmiddel, som er urte.
 • 10 glas vand om dagen at drikke er godt.
 • Tilbehør, der bruges til hår, skal være let at bruge.
 • Vær positiv og vær tålmodig, det tog Rapunzel tyve år at have meget langt hår.

Derfor har vi i denne artikel et særligt behandlingssegment, der fortæller dig om de mest økonomiske og lette behandlinger, du kan vælge hårvækst og sundhed.