Hvordan bruges hårserum til hårvækst?

Er hårserum et nyt ord for dig? Du må være stødt på dette ord i flere reklamer for hårpleje, men er ikke klar over dets anvendelser og fordele. Godt, læs videre for at finde alt, hvad du behøver at vide om serum til hårvækst. Med generiske ord er hårserum en hårplejevæske, der består af siliciumbaseret indhold, ceramider og aminosyrer.

Hårserum er som en magisk løsning, der forvandler ru og kedeligt hår til skinnende og fritflydende lokker på bare ingen tid. I modsætning til hårplejeolier, der trænger ind i hårets neglebånd og midlertidigt ændrer deres struktur, dækker hårserum simpelthen hårets overflade. Dette tynde beskyttende lag forårsager lysrefleksion og får dit hår til at se skinnende ud.

Selvom de er fremragende til at håndtere kruset og tørt hår, beskytter disse serum også håret mod hårdt sollys, forurening og fugtighed. Både mænd og kvinder kan bruge disse hårserum til hårvækst.

Sådan bruges hårserum til hårvækst

Fordele ved serum til hårvækst:

Hvis du ønsker at vokse dit hår hurtigt og stadig bevare kvaliteten, er hårvækstserum alt hvad du behøver. De aktive ingredienser i hårserumet stimulerer hårrødderne og hovedbunden. Dette udløser igen de døde eller sovende hårsække for at starte ny hårvækst. Da hårserummet fungerer deres vej ved også at ‘genstarte’ de overflødige hårsække, hjælper det også med at øge hårets tykkelse. Dette gør hårvækstserum til en ultimativ løsning til dem, der står over for udtynding af hår, reduceret hårvækst, alopeci, for tidlig skaldethed og skaldede pletter. Men dette ender ikke her. Udover at starte hurtigere hårvækst, giver hårserum også en lang række andre fordele for hår.

  • Hårvækstserum giver et glansfuldt udseende til dit hår. De forvandler på magisk vis tørt og kruset hår for at gøre dem skinnende og håndterbare. Det forhindrer også hårfiltring og giver en sund glans.
  • Ved at beklæde håret med en beskyttende pels forhindrer hårvækstserum også håret i at beskadige forårsaget af forurening, fugtighed, støv og stylingsværktøjer.
  • De fleste hårvækstserum er udstyret med UV -beskyttelsesformler. Dette beskytter håret mod skader på grund af skadelige UV -stråler.
  • Endelig er hårserum også fremragende konditioneringsmidler til håret. De er en sund erstatning for hårolier, der klæber til hovedbunden og gør dit hår kruset.

Serum til hårvækst

Sådan påføres serum til hårvækst:

Nogle gange kan selv de bedste hårserum ikke give dig de ønskede resultater, hvis de ikke anvendes korrekt. Hold derfor altid denne vejledning til påføring af hårserum lige ved hånden. Denne ansøgningsproces hjælper helt sikkert med at få hårvækst sikkert.

  • Først og fremmest er det vigtigt, at mærket for dit serum er det samme som mærket på din shampoo og balsam. Dette beskytter dit hår mod de negative virkninger af at blande forskellige håringredienser sammen.
  •  Hæld 2-6 dråber serum på dine håndflader og gnid dem sammen. Serum bør aldrig påføres ved hjælp af fingerspidser. Brug altid en blød padlebørste til at sprede serummet på dit hår.
  • Hårserum skal altid påføres langs dit hårs længde. I modsætning til andre hårplejeprodukter, der bruges fra hovedbunden, bør serum aldrig påføres hovedbunden og hårrødderne. Efter påføring med dine håndflader langs længden børster du dit hår for at sprede serummet jævnt.
  •  Nu skal du bare føntørre dit hår helt, og du er færdig med jobbet. Denne hårvækstserumapplikation udover at stimulere hårvækst vil give dig blødt og silkeagtigt håndterbart hår, der får hovederne til at dreje i din retning.

Endelige tanker:

Før du bruger hårvækstserum er det vigtigt at konsultere en god hårekspert. Når du bruger hårvækstserum, skal du altid bruge et godt mærke. Markedet er oversvømmet med hårvækstserum, vælg et, der passer til dit hår og giver ønskede resultater.