Hvordan bruges øl til hårvækst?

Vidste du, at den mest populære ingrediens i hårplejeprodukter i disse dage er øl? Ja, du læste det rigtigt. Det er ikke noget ølfetish, der står bag disse ølshampooer, ølhårgeler, ølhårcremer osv., Men øl ser ud til at have mange egenskaber, der hjælper hår og hud på ufattelige måder. Fra hårvækst til glatning og skælbekæmpelse har brug af øl til hår vist betydelige resultater.

Sådan bruges øl til hårvækst

Hårpleje synes altid at være et problem for os alle. Forurening og en usund livsstil har gjort det svært for os at passe på vores hår og behandle hårproblemer effektivt. Dyre behandlinger og ineffektive kemiske produkter er det, de fleste af os ender med. Lidt ved vi, at traditionelle midler, som at bruge øl på hår aldrig kan gå galt, og de skal genoplives igen. Lad os finde ud af mere om øl og dets fordele ved hår.

Er øl godt for dit hår?

Øl brygges i tusinder af år nu. Det er den mest populære traditionelle drink i kolde områder. Øl fremstilles ved at fermentere maltede korn som byg, ris, hvede, rug, majs osv. Bortset fra en lang række sundhedsmæssige fordele har øl også flere skønhedsmæssige fordele for hår og hud på grund af dets rige næringsindhold. Øl er rig på proteiner, vitamin B, antioxidanter og mineraler som silica, magnesium, jern, fosfor og kobber, der gavner håret på mange måder som hjælp til hårvækst, behandling af hovedbundsproblemer som skæl og fedtet hovedbund, konditionering af håret og får det til at se skinnende og omfangsrigt ud, forhindre hårbrud og hårfald osv. Med alle disse egenskaber og fordele har øl vist sig at være en af ​​de bedste naturlige behandlinger for hår.

Fordele ved at bruge øl til hår:

Lad os nu se på de mange egenskaber og anvendelser af øl til at behandle forskellige hårtilstande og forbedre hårets sundhed:

1. Hjælpemidler til hårvækst:

Øl er rig på vitamin B og mineraler som silica, der fremmer hårvækst ved at styrke hårsækkene og hårcellerne. De antioxidanter, der findes i øl, sammen med mineraler som magnesium, jern, kobber og fosfor, hjælper med at øge blodcirkulationen i hovedbunden, dette hjælper med at nære hårsækkene og stimulerer dem til at producere hårceller.

2. Forhindrer hårtab og brud:

Det rige indhold af vitamin B i øl hjælper med at styrke hårstråene og reducere hårbrud. Proteinerne i øl styrker rødderne og hårsækkene og forhindrer dermed hårtab. Øl er også meget effektivt til reparation af beskadigede hårfibre.

3. Forbedrer hovedbundens sundhed:

Øl er et fremragende rensemiddel på grund af dets antibakterielle egenskaber og antioxidanter, det indeholder. Det hjælper med at fjerne snavs, fedt og døde celler fra porerne og hårsækkene, hvilket effektivt gør hovedbunden sund og ren. Det behandler hovedbundstilstande som skæl og kløende hovedbund meget effektivt. PH -værdierne i øl hjælper med at balancere de naturlige olier i hovedbunden og helbrede fedtet hovedbundsproblemer.

4. tilføjer volumen og glans til håret:

Øl er rig på malt, der hjælper med at nære hårcellerne og styrke neglebåndene. Dette giver øjeblikkelig glans og glans til det kedelige og tørre hår. Den aktiverede gær i øl hjælper med at nære neglebåndene og giver håret bounce og volumen.

5. Hjælper med at rette hår:

Øl er en meget god balsam, der hjælper med at reducere krus og tørhed i hårfibrene. Det er meget effektivt til at bruge håret med det samme og gør det glat og blødt.

6. Forbedrer krøller:

Proteiner, vitaminer og mineraler, der findes i øl, hjælper med at nære og give ordentlig fugt til hårstråene. Dette hjælper med at fugte håret og fjerne tørhed og sløvhed. Således giver bedre definition og glans til krøllet hår.

Sådan bruges øl til hår?

Der findes forskellige produkter på markedet, der tilbyder ølshampoo og andre hårprodukter fremstillet med øl. Men disse produkter kan indeholde kemikalier, tilsætningsstoffer og yderligere ingredienser, der kan reducere ølens effektivitet. Den bedste måde at bruge øl til hårpleje er ved at bruge ren øl derhjemme sammen med andre naturlige ingredienser. Lad os finde ud af de forskellige måder at bruge øl til den bedste hårpleje.

1. Ølshampoo til hårfald:

En af de mest effektive måder at behandle hårtab på er ved at vaske dit hår med øl blandet i din shampoo. Øl er yderst effektivt og gavnligt til rengøring af din hovedbund og næring af hovedbunden og hårstrå. Næringsstofferne i øl absorberes effektivt af hovedbunden og hårfibrene effektivt med shampoo; dette hjælper med at forhindre hårfald og hårtab betydeligt. Ølshampoo vask er også meget gavnligt for hårvækst.

ingredienser: Halvanden kop øl og en kop mild urteshampoo efter eget valg.

Forberedelsestid: 40 minutter

Brugsanvisning:

 • Hæld øllet i en gryde og begynd at koge det, indtil det reducerer til halvdelen af ​​mængden.
 • Lad det køle af, og bland det derefter grundigt med shampooen.
 • Tag generøse mængder af øl- og shampoo -blandingen og påfør det på dit våde hår og hovedbund.
 • Massér forsigtigt hovedbunden, indtil den danner et godt skum.
 • Vask det af med koldt vand.
 • Gentag igen, hvis det er nødvendigt.

Brugsfrekvens: Tre gange om ugen.

2. Ølhårskylning:

At skylle dit hår med ren øl giver mange fordele. Det styrker hårets neglebånd og giver håret glans og glans, plejer hårstråene og fjerner kruset. Denne metode hjælper også med at behandle fedtet hovedbund, skæl, kløende hovedbund osv. Ved at balancere de naturlige olier i hovedbunden. Ølhårskylning er meget effektiv, og du vil blive overrasket over før og efter resultaterne.

Ingredienser: En kop øl.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Brugsanvisning:

 • Lad øllet blive i et par timer, indtil den mister Co2 og bliver flad.
 • Vask dit hår med en mild urtemiddel.
 • Hæld den flade øl langsomt på håret og hovedbunden.
 • Massér forsigtigt hovedbunden, så den absorberes godt af hovedbunden og rødderne.
 • Lad det stå i 10 minutter.
 • Skyl med koldt vand.

Brugsfrekvens: Tre gange om ugen.

3. Ølolie til hårvækst:

En anden bedste brug af øl til hårvækst er ved at tilføje det til din hårolie; Det kan være kokosolie, mandelolie, jojobaolie osv. Dette hjælper med at fugte hovedbunden og håret godt og styrke hårsækkene og hovedbunden. Brug af øl med kokosolie eller ricinusolie virker meget godt til at stimulere hårvækst og hårvækst. Kokosolie og ricinusolie har egenskaber og næringsstoffer, der nærer hårsækkene og stimulerer dem til hårvækst, tilføjelse af øl til disse olier giver et dobbelt boost til hovedbunden og håret og giver betydelige resultater i hårvækst.

Ingredienser: En kop varm øl og en spiseskefuld kokosolie eller anden æterisk olie efter eget valg.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Brugsanvisning:

 • Bland øl og olie grundigt.
 • Påfør øl- og olieblandingen på hår og hovedbund ved forsigtigt at massere hovedbunden, og sørg for at den absorberes godt af porerne og hårsækkene.
 • Lad det stå i 30 minutter.
 • Skyl med varmt vand.

Brugsfrekvens: Tre gange om ugen.

4. Øl og honning til sundt hår:

Honning er en fremragende balsam og fugtighedscreme. Det hjælper med at give tilstrækkelig fugt til hårfibrene og gøre dem stærke og sunde. De antibakterielle egenskaber af honning hjælper med at rydde og hovedbundinfektioner og gøre hovedbunden ren og sund. Det er meget nyttigt til at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og fremme hårvækst. Banan giver håret naturlige betingelser og næring. Honning og øl er en meget god blanding til sundt og smukt hår.

Ingredienser: En halv kop mørk øl, en banan og en spiseskefuld honning.

Forberedelsestid: 20 minutter.

Brugsanvisning:

 • Mos bananen og bland øl og honning til en glat pasta.
 • Påfør blandingen på hovedbunden.
 • Massér forsigtigt hovedbunden, og sørg for, at blandingen absorberes godt.
 • Dæk dit hår godt til, og lad det sidde i to timer.
 • Vask af med en mild shampoo.

Brugsfrekvens: En gang om ugen.

5. Æg og øl til hårvækst:

Æg er rige på proteiner og næringsstoffer, der hjælper med at nære hårsækkene og fremme hårvækst. Æggene er også meget effektive til at pleje håret og gøre det glat og silkeagtigt. Denne æg- og ølpakke til håret er en meget effektiv behandling til hårvækst og hårsundhed. Denne pakke øger også hårets volumen og udseende.

Ingredienser: En halv kop øl og et æg.

Forberedelsestid: 20 minutter.

Brugsanvisning:

 • Bland øl og æg grundigt.
 • Påfør blandingen på hovedbunden og håret ved forsigtigt at massere hovedbunden.
 • Sørg for, at det påføres grundigt og dækker hårstråene fra rod til spids.
 • Lad det stå i 30 minutter.
 • Vask af med en mild shampoo.

Brugsfrekvens: En gang om ugen.

6. Ølbalsam til hår:

En anden bedst brug af øl er ved at bruge sort øl som hårbalsam til hårvækst og hårsundhed. Øl og olivenolie udgør tilsammen en meget god hårbalsam, der hjælper med at reducere kruset, hvilket gør håret blødt og glat. Det hjælper også med at forsegle fugtigheden i hårstråene og få dem til at se skinnende ud. Ølbalsam hjælper med at reducere hårbrud ved at nære og styrke hårfibrene.

Ingredienser: En halv kop sort øl og en spiseskefuld olivenolie.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Brugsanvisning:

 • Vask dit hår med mild urteshampoo.
 • Bland øl og olivenolie grundigt.
 • Påfør blandingen ved forsigtigt at massere hovedbunden.
 • Sørg for, at det påføres grundigt og dækker hårstråene fra rod til spids.
 • Lad det stå i 10 minutter.
 • Skyl med koldt vand.

Brugsfrekvens: Tre gange om ugen.

Yderligere tips og fordele ved øl til hår:

Lad os se på nogle tips og foranstaltninger, der skal følges, når du bruger øl til hårpleje:

 • Brug altid kulsyreholdig øl eller fladøl, da kuldioxid i øl kan gøre vandet hårdt og hæmme effektiv udrensning.
 • Alkoholindholdet i øl kan skabe tørhed i visse hårtyper. Det tilrådes at koge øllet, indtil alkoholen fordamper, inden det bruges.
 • Øl har gode konditioneringsegenskaber; du kan blande øl med mosede frugter som jordbær, avocado og anvende som en hårpakke.
 • For at øge de fugtgivende fordele ved øl kan du altid tilføje æteriske olier som jasmin, kamille osv.
 • Brug ikke ølhårskyl mere end en gang om ugen, da det kan tørre de naturlige olier i hovedbunden.
 • Bland nogle duftende olier som rosmarin osv. For at undslippe duften af ​​øl. Du kan også bruge en naturlig duftende balsam efter en ølvask eller ølskylning.

Efter at vide alt om fordelene ved øl, burde det være svært at ignorere denne fremragende ingrediens. Øl giver ingen bivirkninger, men det kan forårsage tørhed i nogle hårtyper, så det er vigtigt at tjekke før regelmæssig brug. Overdreven brug frarådes, da det kan føre til tør hovedbund og hår. Brug af øl til hårpleje er en meget effektiv behandling, men det er altid tilrådeligt at tage råd fra en læge, når du behandler kroniske lidelser.