Hvordan bruges ricinusolie til hårvækst? – 6 skal prøve midler!

Vidste du, at den klæbrige, fedtede ricinusolie faktisk er fantastisk til behandling af hårtabsproblemer? Godt! Vores forfædre har alle fulgt regimet med at anvende ricinusolie til hårvækst og har haft lækkert sort hår gennem hele deres liv. Hvis du stadig er i tvivl om at bruge ricinusolie direkte til håret, skal du bare læse dette stykke igennem for at vide mere.Ricinusolie til hårvækst Brug af ricinusolie til hårvækst og bekæmpelse af hårproblemer har været en lovende måde i århundreder. Der er intet så godt som ricinusolie til hårvækst, og flere hudlæger og læger har også anbefalet dem specielt til dem, der kæmper med skæl eller hovedbundinfektioner. Ricinusolie er god til at styrke og fugte håret og få en glat, skinnende og silkeagtig konsistens. De mineraler og fedtsyrer, der findes i olien, gør underværker på dit hår og løser alle hårproblemer. Her er hvorfor ricinusolie er godt for hårvækst, og hvordan det kan behandle hårfald.

Indholdsfortegnelse:

 1. Er ricinusolie god til hårtab?
 2. Fordele ved ricinusolie til hår
 3. Hvilken ricinusolie er bedst til hår?
 4. Sådan bruges ricinusolie til hårvækst?
 5. Sådan fjernes ricinusolie fra dit hår?
 6. Yderligere fordele ved ricinusolie til hår
 7. Top 5 ricinusolie tilgængelig i Indien

Er ricinusolie god til hårfald?

Selvom der er flere ricinusolie -anvendelser til hår, er det netop et glimrende middel og en løsning til hårtab. Ricinusolie kan bruges til behandling af hårtab, da det hjælper med at rense og fugte hovedbunden. Da hårtab hovedsageligt skyldes urenheder og problemer med skæl i hovedbunden, kan dette forebygges og behandles med regelmæssig brug af denne olie. Den ricinolsyre, der findes i ricinusolie, hjælper med bedre cirkulation af blod i hovedbunden og til at forhindre hårfald. Rige næringsstoffer og vitaminer i olien hjælper med at styrke håret og fremmer tykt hårvækst.

Fordele ved ricinusolie til hår:

 • Der er flere ricinusolie fordele for hårfald og vækst. Selvom vi allerede diskuterede, hvordan denne olie hjælper med at rydde hårfaldsproblemer, skal vi nu undersøge andre fordele, som de fleste af os ikke kender!
 • Dem, der lider af beskadiget hår eller der med splittelser, der er intet som ricinusolie til at løse disse hårproblemer. Ricinusolie, der fremmer hårvækst, fungerer også effektivt til behandling af splittede andre hårproblemer.
 • Denne olie behandler også effektivt skæl og giver hurtige resultater. Dem, der lider af overdreven skæl, bør ikke gå glip af godheden ved ricinusolie til hår. Hår renses dybt for at fjerne flager ved regelmæssig brug af denne olie.
 • Ricinusolie fungerer også som en naturlig balsam. De fedtsyrer og vitaminer, der er til stede i denne olie, hjælper med at udglatte håret og fortykke det enormt. Således anbefales ricinusolie for det meste for at opnå tykkere hår, især for dem, der lider af hårtab.
 • Dem, der lider af grånende hår og ældning af hår, skal prøve ricinusolie, fordi fordelene ved at bruge ricinusolie til hårplejeproblemer er mange. Dette gør håret mørkere og får det til at se sort, saftigt og smukt ud. Glansen i håret genoprettes også.
 • Hvis din hovedbund er tør, skællende og kløende, skal du bruge ricinusolie til at fugte hovedbunden og håret. Det nærer hovedbunden og hjælper med hårvækst uden hårområder i hovedbunden.

Hvilken ricinusolie er bedst til hår?

Nu ved du, hvordan ricinusolie kan tilføre værdi til dit beskadigede hår eller din tørre hovedbund. Ydermere vil vi give dig information om, hvilke der er de bedste ricinusprodukter til hårvækst, og hvilke typer og varianter af ricinusolie, der er gode til hår. Check ud.

1. Jamaicansk sort ricinusolie:

Jamaicansk ricinusolie er lavet med ristede ricinusbønner og er enormt gavnlig, især til tørt og groft hår. Ricinusbønnerne ristes godt og blandes med aske i olie for at give sort farve. Du kan bruge denne jamaicanske ricinusolie til hårvækst og også nære din hovedbund.

2. Økologisk koldpresset ricinusolie:

Du må have hørt om koldpresset ricinusolie på markedet. Den organiske koldpressede ricinusolie ekstraheres i en koldpresseproces og ekstraheres direkte fra de rå ricinusfrø uden brug af varme. Koldpresseolien bevarer de naturlige ingrediensers godhed, medmindre den bruges i anden regelmæssigt fremstillet ricinusolie, hvor vejret tager næringsrigdommen væk. Den organisk råpressede ricinusolie er lysegul og er god til at løse alle hårproblemer.

3. Hydrogeneret ricinusolie:

Nikkelkatalysator, når den er i hjælp med ren ricinusolie, kommer med den hydrogenerede form. Denne olie er lugtfri og uopløselig i vand. Det er en slags voksagtig substans og ser tykt væk. Dette findes hovedsageligt i mange kosmetiske produkter i specifikke. Du kan bruge denne form for ricinusolie til at fugte din hovedbund og behandle eventuelle infektioner, der yngler på den.

Nu kommer brugsdelen. Du har læst og forstået fordelene ved ricinusolie og de bedste former for ricinusolie, du kan vælge at bruge. Nu ved du, hvordan du bruger ricinusolie til hår på den rigtige måde!

Sådan bruges ricinusolie til hårvækst?

Folk foretrækker at anvende ricinusolie til hår på forskellige måder. Anvendelse af ricinusolie på den rigtige måde kan hjælpe de naturlige ingredienser som f.eks. Fedtsyrer, antioxidanter og E -vitamin i håret og give den rigtige løsning til hårproblemer.

1. Ricinusmaske til hår:

Ricinusolie kan påføres hår direkte som en maske og kan også masseres ind i hårets rødder i hovedbunden. Ved at gøre det får hovedbunden de næringsstoffer, den har brug for, og låser derved håret ved at styrke det, hvilket resulterer i hårvækst. Anvendelse af ricinusolie som en hårmaske vil også afbalancere pH -værdierne i hovedbunden, så alle mulige eller sandsynlige infektioner kan forhindres.

Ingredienser:

 • ½ kop ricinusolie.

Forberedelsestid: Ingen.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tag lidt olie i din håndflade og gnid den godt eller dup en vatrondel i olien, lav skillevægge i dit hår.
 • Påfør olien gennem hårstråene fra rødderne.
 • Sørg for, at rødder og hovedbund er godt dækket af ricinusolie.
 • Brug ikke for meget af denne ricinusolie, da den er tykkere i densitet.
 • Lad det stå i 20 minutter.
 • Inden du vasker, skal du massere forsigtigt og bruge varmt vand og mild shampoo til at skylle grundigt.
 • Ricinusolie er fedtet og klistret i naturen, så vær tålmodig med at fjerne olien fra dit hår.

Hvor ofte: En gang i 10 dage.

Forholdsregler: Brug ikke varmeudstyr eller behandling efter ricinusoliepåføring på håret.

2. Ricinusolie med kokosolie til hår:

Hvis du overvejer at blande ricinusolie med kokosolie til at påføre dit hår, men er usikker på resultaterne, skal du ikke bekymre dig! Kombination af ricinusolie og kokosolie er et af de bedste midler til genvækst af hår. Denne kombination af ricinusolie med kokosolie er ikke kun behandling af hårtab, men er fremragende til at pleje hovedbunden, hvor der er tyndere hår. Egenskaberne i begge olier er enormt gavnlige for håret. Skånsom massage med disse olier øger blodcirkulationen i hovedbundsområdet og fremmer hårvækst.

Ingredienser:

 • 2 spsk. ekstra jomfru kokosolie.
 • 1 spsk. ricinusolie.
 • 2 spsk. mandelolie (ikke obligatorisk).
 • 2 spsk. sesamolie (ikke nødvendigt).

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tag alle olierne i en skål.
 • Du kan springe sesamolie eller mandelolie over eller en af ​​dem, hvis du ikke kan lide det.
 • Varm olieblandingen lidt op for hurtigere indtrængning i håret.
 • Påfør blandingen på håret og på rødderne.
 • Lad virke i 2-3 timer.
 • Skyl dit hår grundigt med en mild shampoo.

Hvor ofte: To gange om ugen.

3. Ricinusolie og olivenolie til hår:

Olivenolie og kokosolie til hår

Når ricinusolie og olivenolie blandes sammen, arbejder de fedtsyrer og antioxidanter, der findes i dem, deres bedste for at fugte og nære hovedbunden, hvilket fremmer hårvækst. Det tørre og grove hår kan behandles godt gennem intens og dyb konditionering med denne hårmaske. Du kan også få krus- og flokerfrit hår på ingen tid, hvis du bruger denne olie regelmæssigt. Sådan forbereder du ricinusolie og olivenolie, der virker som magi for alle hårproblemer.

Ingredienser:

 • 1 – 2 spsk. ricinusolie.
 • 1 – 2 spsk. olivenolie.
 • Fem hibiscusblade.

Forberedelsestid: Fem min.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Kom alle proportioner i en skål og bland godt.
 • Tilsæt et par hibiscusblade til blandingen.
 • Varm blandingen på lav flamme i ikke mere end 15 sekunder.
 • Påfør blandingen på håret og massér det forsigtigt i hovedbunden.
 • Pak håret ind i et varmt vanddyppet håndklæde.
 • Lad det stå i en time.
 • Vask grundigt med varmt vand og mild shampoo.

Hvor ofte: En gang om ugen.

4. Ricinusolie med løgjuice til hår:

Med antioxidanter, mineraler og svovl er løg berømt for at styrke hårsækkene og hjælper med at slippe af med hovedbundinfektioner. De giver det rigtige svovl og fremmer kollagenproduktion for at understøtte tykt og robust hårvækst. Når du blander løgjuice med ricinusolie, fungerer opskriften som magi for at styrke hårsækkene og reducere eventuelle hovedbundsrelaterede bekymringer. Rødme og kløe i hovedbunden holdes i skak.

Ingredienser:

 • Løgsaft 2 spsk.
 • Ricinusolie 2 spsk.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Bland de ovennævnte ingredienser i en skål.
 • Blend dem godt eller rør med en ske.
 • Masser olieblandingen ved hårets rødder, herunder hovedbundsområdet.
 • Lad masken sidde i 2 timer, og skyl håret godt med varmt vand og mild shampoo.

Hvor ofte: En gang om ugen

5. Ricinusolie med E -vitamin til hårvækst:

E -vitamin og ricinusolie til hår

Er dit hår knust og udsat for skader? Godt! Smæk de markedsbaserede produkter, og prøv dette naturlige hjemmemedicin ved hjælp af E-vitamin og ricinusolie. E -vitamin er en fremragende antioxidant, der hjælper med at reparere beskadiget og kedeligt hår. Hvis du har problemet med at tynde hår, skal du prøve denne hårmaske! Det forbedrer hårvækst og forhindrer vævs korrosion, hvilket resulterer i styrkelse af hårsækkene.

Ingredienser:

 • 1 spsk. varm ricinusolie.
 • 1 spsk. varm olivenolie.
 • To E -vitamin kapsler.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Bland alle ovennævnte ingredienser i en skål.
 • Masser olien forsigtigt i hovedbunden ved hjælp af fingerspidserne.
 • Lad masken blive på håret i cirka en time.
 • Skyl håret med varmt vand og en mild shampoo.

Hvor ofte: Tre gange om ugen.

6. Ricinusolie med Tea Tree Oil til hårvækst:

Det være kløende, skællende eller rødme i hovedbunden eller skæl og lus, tea tree olie kan gøre underværker! Påfør ricinusolie med en medicinsk bærerolie såsom tea tree olie for at vinke farvel til alle hovedbundsrelaterede bekymringer. Disse olier er gode til hårvækst og kan fremkalde genvækst af hår gennem styrkelse af hårsækkene og dybderensning af hovedbunden. Brug kombinationen regelmæssigt for magiske resultater.

Ingredienser:

 • 2 spsk. Jamaicansk sort ricinusolie.
 • 2 spsk. kokosolie.
 • En tsk tea tree olie.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tilsæt alle disse tre ingredienser i en krukke eller beholder med låg.
 • Ryst olierne godt.
 • Påfør denne blanding på hovedbunden og rødderne.
 • Massér grundigt i 15 minutter.
 • Lad det sidde i en time.
 • Vask med en mild shampoo og varmt vand.

Hvor ofte: 2 gange om ugen.

Sådan fjernes ricinusolie fra dit hår?

Anvendelse af ricinusolie hårmasker er behagelig og opmuntrende, som følge heraf, ville være bedre hårvækst. Men vi står ofte over for vanskeligheder med at fjerne olien fra håret. Fjernelse af denne fedtet struktureret olie kan blive ret udfordrende, hvis du ikke følger den rigtige metode! Så her giver vi dig tips til, hvordan du nemt fjerner ricinusolie fra dit hår.

 • Brug helst varmt eller lunkent vand frem for koldt vand, mens du skyller hår. Dette kan let frigøre snavs og olie fra håret.
 • Sørg for at du skummer godt med shampoo.
 • Brug den milde shampoo to eller tre gange.
 • Håndklædetørt dit hår. Føn ikke medmindre det er påkrævet eller har travlt.
 • Brug en bred tandkam til at løsne håret. Spring over børster med en mindre tand.

Yderligere fordele ved ricinusolie til hår:

Udover de mange fordele, er det derfor, man kan anvende olien til forskellige hårstrukturer.

Tørt hår:

Dem, der har tørt og groft hår, kan anvende ricinusolie til en silkeagtig glat tekstur. Vink nu farvel til tørt hår med denne usædvanlige olie.

Beskadiget hår:

Lider du af splittede ender? Ser dit hår kedeligt ud? Vær ikke urolig! Prøv denne olie! Brug ricinusolie regelmæssigt for at styrke hårsækkene og få skinnende hår.

Krøllet hår:

Vi elsker alle at have et lækkert, glat og silkeblødt hår. Du kan slippe af med kruset hår gennem ricinusolie, hvis det regelmæssigt påføres. Næret og konditioneret hår bliver alt dit!

Udtynding af hår:

Hoppet og tykt hår er en drøm for mange! Du kan gøre det til virkelighed gennem ricinusolie! Olien fremkalder hårvækst og reducerer hårfald effektivt.

Top 5 ricinusolie mærker i Indien:

Markedet er oversvømmet med forskellige produkter, og det kan være ganske forvirrende at vælge det bedste mærke ricinusolie i Indien. Så her har vi samlet de fem bedste mærker, som du kan henvise til, mens du køber denne transportørolie.

1. Soul Flower koldpresset ricinusolie:

Sjælblomstens koldpressede ricinusolie virker som magi og resulterer i næret, fugtet og glat hår. Den koldpressede olie foretrækkes især, da den bevarer de rige næringsstoffer i olien og giver de bedste resultater for dem, der lider af tørt hår.

 • Bekymring: Hårfald, tyndere hår og tørt hår.
 • Hårtype: Tørt hår.
 • Hvor kan det købes: Lokale butikker, online shopping.
 • ENca. Pris: 300 kr for 225 ml.
 • Bedømmelse: 4,5/5.

2. Måger Olivon Ricinusolie:

Leder du efter at købe ricinusolie på et budget? Du vil måske tjekke dette mærke. Mågerolie er et populært mærke, der gør underværker for at øge hårvæksten. De fleste mennesker, der har brugt denne olie, har oplevet hårvækst selv i områder med skaldede pletter. Påfør det regelmæssigt for magiske resultater!

 • Bekymring: Hårvækst.
 • Hårtype: Alle hårtyper.
 • Hvor kan det købes: lokale butikker, Amazon.
 • ENca. Pris: Rs 360 for 400 ml.
 • Bedømmelse: 4/5

3. Rey Naturals koldpresset ricinusolie:

Den koldpressede ricinusolie fra Rey Naturals kommer med godheden af ​​vitaminer, næringsstoffer og fedtsyrer. Dette hjælper enormt til hårvækst og fugter hovedbunden. Hvis du leder efter et økologisk produkt uden konserveringsmidler og kunstige kemikalier, skal du tjekke dette!

 • Bekymring: Hårvækst.
 • Hårtype: Alle hårtyper.
 • Hvor kan det købes: Amazon.
 • ENca. Pris: Rs 300 for 200 ml.
 • Bedømmelse: 5/5

4. WOW, ren koldpresset ricinusolie:

WOW, et populært hudpleje- og hårplejemærke er allerede kendt på markedet. Ricinusproduktet fra Wow er tilberedt med håndplukkede ricinusfrø, ekstraheret direkte for at beskytte godheden og de naturlige fordele. Hvis den bruges regelmæssigt, hjælper denne olie med at få glattere og sundere hår.

 • Bekymring: Hårvækst, skæl og hårtab.
 • Hårtype: Alle hårtyper.
 • Hvor kan det købes: Marked, online shopping.
 • ENca. Pris: Rs 300 for 200 ml.
 • Bedømmelse: 4.5/5

5. Urban Gabru koldpresset ricinusolie:

Den koldpressede ricinusolie fra Urban Gabru hjælper markant med at fremme hårets sundhed ved at fugte hovedbunden. Denne ricinusolie er tilberedt uden varme og kemikalier og er bedst til dem, der lider af beskadiget og kedeligt hår.

 • Bekymring: Beskadiget hår og udtynding af hår.
 • Hårtype: Alle hårtyper.
 • Hvor kan det købes: Online og på markedet.
 • ENca. Pris: Rs 300 for 250 ml.
 • Bedømmelse: 4,5/5

Nu er du, hvordan du bruger ricinusolie til hår, og dets relative fordele. Håber du fandt et svar på alle dine hårproblemer. Spring de kemikaliebaserede produkter over, og prøv disse naturlige midler derhjemme. De vil helt sikkert fungere som magi. Del dine oplevelser med os. Vi hører meget gerne fra dig!

Ricinusolie til hårvækst.