Hvordan får man langt hår naturligt derhjemme?

Hvis du altid har misundt filmskuespillerinder, der har langt hår, der er skinnende og silkeagtigt, og du også har ønsket dig længere hår til dig selv, kan du gøre brug af disse 15 topmetoder, som faktisk hjælper, når det kommer til at få længere hår. Du skal altid huske, at filmstjerner har deres egne stylister, der styler deres hår og ofte bruger falsk hår eller stylingprodukter til at skjule det skaldede eller endda tyndede hår. Da du ikke hele tiden har en egen stylist, der kører bag dig, skal du passe godt på dit eget hår.

Sommerfrisurer til langt hår Lys bølget hår

Sådan dyrkes langt hår naturligt derhjemme?

Nedenfor denne artikel guider du dig til, hvordan du vokser langt hår naturligt derhjemme.

1. Korrekt kost:

Det, du tager indvendigt, viser udenfor, hvordan du ser ud. Dette er en vigtig ting, som mange af os ikke overvejer. Hvis du ikke spiser sundt, vil det blive afspejlet i form af dårlig hud eller dårligt hår. Kost spiller den vigtigste rolle i at få langt hår. Hvordan man vokser hår langt, skal du holde dig væk fra uønsket og fed mad. Du skal også fokusere på at spise grønne bladgrøntsager, farvede frugter og grøntsager, fisk, mejeriprodukter, magert kød, lever, æg og vitaminer som B12, Omega 3 fedtsyrer osv..

Korrekt kost til at få langt hår

Du bør stoppe med de dårlige vaner, hvis du har nogen. Hvis du kan lide at gå til pizzabaren nu og da for at gumle noget ostfyldt junk pizza, kan du ikke få langt hår. Den store mængde ost eller fed mad kan endda kartoffelchips skade dit hår. Du skal spise sundt og have en god kostplan, som ikke kun indeholder grøntsager, men også frugt.

2. Kosttilskud til kost:

Du bør kontakte din diætist eller sundhedslæge, om din krop mangler vitale næringsstoffer eller vitaminer. Du bør supplere kroppen med disse vitaminer i form af kosttilskud. Dette hjælper dig med at opretholde en ordentlig kropsvækst og også for at få en bedre cellefornyelse. Du kan tage kosttilskud i tablet eller kapselform.

Kosttilskud til at få langt hår

Du kan endda tage flydende vitaminer. Men hvis du spiser sundt og inkluderer frisk frugt, grøntsager, grønne ærter, yoghurt, sojabønner, tofu, forskellige nødder som mandler, jordnødder, hasselnødder osv., Skal du ikke have brug for disse kosttilskud. Men hvis du står over for ekstremt hårtab, og du vil vokse langt hår, bør du i så fald kontakte en læge og tage de nødvendige kosttilskud i nødvendige og foreslåede doser.

3. Hydrer dine rødder med mere vand:

Vand for at få langt hår

Ved du, hvordan du skal have langt hår naturligt derhjemme. Du bør ikke afbryde vandforbruget for enhver pris. Nogle af os går uden vand i lange timer. Dette er forkert. Du bør drikke mindst 8-10 glas vand hver dag. Vores hår består af 95 % protein og 5 % vand. Så hvis du ikke spiser nok vand, vokser dit hår ikke ordentligt. Hvis du vil have langt og sundt hår, skal du drikke masser af vand. Dette vil også holde rødderne fugtet og hydreret. Hydrerede rødder hjælper med korrekt hårvækst, og du kan få længere stærkere og tykkere hår.

4. Træn ud af hele kroppen er nødvendig:

Som vi alle ved, hjælper træning i blodcirkulationen. Blodcirkulationen hjælper igen til en ordentlig vækst af menneskekroppen og hurtigere cellefornyelse. Så hvis du følger en god træningsrutine hver dag, vil du have hurtigere hårvækst på grund af bedre blodcirkulation. Det kan være alt fra under zumbadans til at dyrke yoga. Hvis du ikke kan lide andre former for træning som at træne i gymnastiksalen eller endda springe reb, skal du i det mindste jogge om morgenen eller aftenen i 20 minutter. Du kan endda lave gratis dans, hvis ikke noget andet.

Yoga for at få langt hår

Meditation har også vist sig at være nyttigt, men når hele din krop får en ordentlig rystelse og spring, der fører til en bedre blodcirkulation end meditation. Men for at berolige hele kroppen og for en afslappet vejrtrækning kan du afslutte træningsrutinen med en 10 minutters meditation. Dette vil forbedre blodstrømmen og afslappet vejrtrækning i hele kroppen.

5. Ingen stress-søvn er afgørende:

En ordentlig 7-8 timers søvn hver dag er nødvendig for stærkere længere hår. Hvis du har masser af stress og spændinger, eller du ikke kan sove ordentligt, vil du have overdreven hårtab, eller hårets vækst og regenerering vil blive forsinket. Dette får dig til at have skaldede pletter og med tiden vil dit hår tynde ud. Så du skal investere tid i ordentlig søvn. Du kan gøre dette, hvis du mediterer dagligt. Korrekt meditation hjælper i søvn. Nogle mennesker har svært ved at koncentrere sig om meditation, fordi de har svært ved at fokusere deres sind på noget, så kan du tænde din yndlingsmusik og gå i seng.

sove for at få langt hår

En langsom musik hjælper en til at sove, og derfor kan du få en ordentlig søvn. Hvis du har problemer med at vågne midt i din søvn, eller hvis du har forstyrrede drømme, bør du få en ordentlig konsultation udført med din læge og tage de nødvendige og foreslåede midler eller lægemidler. Det er imidlertid ikke tilrådeligt at tage sovepiller, fordi de i det lange løb kan være mere skadelige, end du kan tro.

6. Hold splittede ender væk:

Hvis du holder de spaltede ender trimmet hver 2. måned eller endda hver måned ved at hugge 1/4 tommer fra dit hår, kan du bevare det gode hår. Hvis dit hår har spaltede spidser, bør du prøve avocado hårpakker eller æghårspakker. Disse giver masser af næring til håret og hjælper dig med at holde dig væk fra spaltede spidser. Hvis dit hår er splittet et problem, så overarbejde, hvis dette ikke er helbredt, vil dit hår blive delt i halvdele langs hårets længde og dermed blive skørt og blive let revet. Du bør ikke også trække i de hår, der har spaltede spidser.

Beskæring for at få langt hår

Dette vil øge problemet yderligere. Du bør konsultere en god frisør, der kan foreslå dig gode måder at klippe håret af spaltede spidser på. Du kan prøve en anden mulighed for at få langt hår i dit hjem, som mange kvinder prøver. Du kan tage hårstykker, vride det, og de spaltede spidser vil vise sig. Du kan tage en normal håndværkssaks og hugge de spaltede ender. Dette kan gøres en gang hver måned, og da du kun hugger en lille smule af dit hår ned, vil dit hår ikke miste sin længde eller volumen. Du kan få stærkere hår på denne måde.

7. Brug Deep Cleansing Shampoo:

Du bør altid investere i en god dybderensende shampoo. Dette vil fjerne din hovedbund med al den dårlige olie og snavs. Du skal altid holde hovedbunden ren. Det siges igen, at når din hovedbund er meget ren, så vil den udskille mere olie. Dette er ikke en dårlig ting. Hvis du har fedtet hår, så afskær med at bruge mere olie og lad dit hår få sine naturlige olier fra sine rødder. Brug af mere olie kan faktisk gøre håret mere fedtet. En ting skal huskes på, at når du bruger en dyb ren shampoo, er det nødvendigt at slippe af med kemikalierne i den.

dyb shampoo for at få langt hår

Selv de bedste, der garanterer indholdet af æteriske olier og fugtighedscreme i dem, kan indeholde nogle kemikalier, der kan forringe hårets kvalitet. Kemikalierne kan gøre dit hår dårligt, og der er en måde, du kan slippe af med kemikalierne og stadig kunne få alle de gode egenskaber ved shampoo. Du skal blande en passende mængde shampoo (som du ønsker at anvende) med lidt vand (meget mindre mængde). Du vil ikke vaske det helt af med vand. Tag bare lidt vand og bland det med shampoo. Dette vil vaske kemikalierne af i shampooen og efterlade kun de bedste ting i produktet til dit hår.

8. Afskåret ved styling:

Stylingprodukter og -udstyr gør meget ondt og skader på dit hår. I de fleste tilfælde er det blevet set, at styling kan have nogle alvorlige bivirkninger på hårets vækst og også kan forringe kvaliteten. Nogle gange trænger hårprodukterne dybt ind i huden og forårsager alvorlige skader i hovedbunden. De fleste hårstylingsprodukter og smarte farvestoffer leveres med skadelige kemikalier, hvilket kan være en af ​​grundene til spaltede spidser.

klippes af på styling for at få langt hår

Hvis du er villig til at reducere nedbrydning af hår, vil styling være en af ​​de primære ting, du skal undgå. Det bedste du kan er at afhænge af naturlige måder at få håret til at se attraktivt ud. Påfør de rigtige olier og en god shampoo for at holde håret rent og kam det ordentligt i stedet for at anvende smarte og trendy farver på det. Denne proces vil holde håret sundt og tillade det også at vokse godt.

9. Oliemassage:

Du kan prøve varme oliemassager, som yderligere hjælper med at øge blodcirkulationen. Du kan prøve at bruge anden olie på dit hår. Du kan bruge opvarmet jojobaolie, mandelolie, kokosolie eller endda ricinusolie. Disse olier øger hårets naturlige styrke, giver det et godt glansboost og massage hjælper også med at give dig et afslappet hoved. Du kan også øge blodcirkulationen med en god massage. Dette hjælper dig med at få en bedre celleregenerering og hjælper også din hårvækst med at stige. Du kan derefter få stærkere hår og også længere hår. Sammen med at øge blodcirkulationen og gøre håret stærkt, virker det som en stressaflastende terapi. Oliemassage er en af ​​de bedste løsninger til, hvordan man har langt hår naturligt derhjemme.

Oliemassage for at få langt hår

Der er visse produkter til rådighed på markedet i disse dage, der følger med alle naturens modtagere sammen med godheden af ​​de æteriske olier, der giver håret den ultimative pleje. Man kan let få håret til at vokse ved hjælp af påføring af forskellige olier på det. En dyb massage vil fjerne stress. Dette praktiseres ofte af de ældste på deres børn for at fjerne stress fra skolen eller arbejdet og udføres især om natten, så deres kære kan vågne op med stærkt hår og et hoved fuld af komfort, der yderligere vil være et element af succes i deres liv.

10. Naturlig hårpakke:

Sådan vokser du langt hår ved hjælp af naturlige hårpakker, her er løsningen. Der er forskellige typer hårpakker, der er naturlige, og du kan prøve disse 30 minutter, før du går i bad. Disse kan være henna -pakke, ægpakke, avocadopakke, bukkehornpakke osv. Disse er lette at lave, og du kan let forberede disse og bære disse på dit hår og hovedbund.

hårmaske til at få langt hår

Disse vil give dit hår et godt boost i styrke og næring. Nu og da kan du investere din tid i at forberede disse hårpakker. Brug af disse vil resultere i mere effektivitet end nogen behandling i stuen. Disse hårpakker leveres med de naturlige ting og indeholder det bedste fra naturen. Disse giver håret fordelene ved naturlige elementer, som intet kunstigt produkt nogensinde kan gøre. Hjemmepakkerne har vist sig at virke i årevis og har effektivt fremmet hårvækst.

11. Besøg din hudlæge:

konsulter din hudlæge for at få langt hår

Hvis du har problemet med skæl eller kløende hovedbund, og du vil slippe af med det, skal du kontakte din hudlæge. Du skal passe på dit hår- og skælproblem, når du først opdager det. Hvis skælproblemet stiger, vil det få dig til at tabe hår i en enorm hastighed. Skæl er en form for hudinfektion i hovedbunden, og den spredes meget hurtigt. Hvis den ikke bliver passet ordentligt på, kan den spredes gennem hele din hovedbund, og den kan endda forårsage udbrud, når disse flager falder på din ansigtshud. Det kan endda gå op til dine øjenbryn, og du kan også opleve bakteriel skælproblem på dine øjenbryn.

12. Homøopati behandling for hårtab:

Ved du, hvordan du får langt hår ved hjælp af homøopati behandling. Hvis du ikke stoler på allopatisk behandling af dit hår, bør du investere i en god homøopatisk behandling af dit hår. Du skal dog huske, at homøopatisk behandling kun giver resultat over lang tid. Du skal være tålmodig, og kun du kan få nogle fordele ud af det. Opfølgning er nødvendig, og hvis du har en travl tidsplan, bør du ikke investere penge i homøopatisk behandling.

Homøopati for at få langt hår

De naturlige behandlinger er det, der plejede at fungere for mennesker (i det mindste mest), før det avancerede udstyr og produkterne kom foran øjnene. I disse dage er der tusinder af klinikker og mærker, der lover at levere de bedste ting til dig for at reducere hastigheden af ​​hårfald og fremme hårvækst. Men desværre er det meget få af dem, der virker, og nogle virker slet ikke, og efterlader os dårlige bivirkninger. Det er, når den gamle skole homøopati behandlinger kommer til nytte og får hår til at vokse længere med budgettet.

13. Minoxidil topisk løsning til hårvækst:

Minoxidil er en populær aktuel løsning, som du kan købe fra enhver medicinsk butik. Dette findes i forskellige koncentrationer som 2%, 2,5%%, 5%, 10%osv. Du bør konsultere din hårlæge for at vide mere om, hvilken type hårtab du står overfor, og først derefter bruge dette. Du kan købe dette uden recept, men du skal være sikker, før du køber dette.

Minoxidil til langt hår

Hvis du begynder at bruge dette en gang, men stopper senere eller ikke følger med regelmæssig vedligeholdelse, kan du blive udsat for hårtab igen. Hår kan i første omgang også falde, når du bruger minoxidil. Nogle patienter, der har vejrtrækningsbesvær eller kvalme, bør heller ikke bruge minoxidil. Anvendelse og effektivitet af minoxidil til patienter over 64 år vides heller ikke at være særlig effektiv. Du bør konsultere en trikolog, inden du begynder at bruge minoxidil.

14. Falske dit hår længde:

Hvis du ønsker at gøre dit hår længere og tykkere på få minutter, så er din bedste mulighed at investere i hårsektioner af god kvalitet i klip i hårsektioner. Disse er også kendt som hair extensions. Du kan få disse fra mærkevarebutikker, og når du bruger dem under dit naturlige hår, kan du få en øjeblikkelig stigning i hårets længde og tykkelse.

Falske din hårlængde for at få langt hår

Disse kan bruges, når du skal til fest, eller du har en lejlighed, hvor du vil prøve et længere hårlook, men du enten naturligt har mellemlangt hår, eller du har for nylig klippet dit hår. Dette kan også være godt til somre, når du kan lide sportslige korte bobs eller mellemlangt hår, men til fester vil du måske have længere hår. Du kan bruge hair extensions på det tidspunkt, og du får et naturligt boost i volumen.

15. Frisurer, der hjælper dit hår til at se tykkere og længere ud:

Hårklip for at få langt hår

Hvis du vil have dit hår til at se længere og tykkere ud, kan du prøve et par hårklippemuligheder, der giver en illusion om længere og tykkere hår. Sideskæring er en god måde at gøre dette på. Du kan også prøve naturlige bølger og en sidedel eller gå efter noget som volumenkrøller. En føntørring kan også hjælpe dit hår til at se fyldigere og tykkere ud. Du kan prøve lagdelt klipning, der giver en illusion af tykkere og fyldigere hår. De lagdelte er et af de bedste hårklipp lige nu, og kvinder ser også ud til at elske dem, da der er mange forskellige, og der er helt sikkert et til alles forskellige behov.

Dette er en af ​​de detaljerede artikler, der hjælper dig med at finde en løsning på, hvordan du får langt hår, og det også på den mest naturlige måde. Sørg for at følge disse midler konsekvent for at få de bedste resultater.

Sådan får du langt hår hjemme