Sådan påføres og bruges E -vitaminolie til hårvækst?

Lider du af hårtab? Har du nogensinde prøvet E -vitamin olie til hårvækst? I dag er hårproblemer blevet et universelt problem, og hvis du lider af hårproblemer, så er denne artikel noget for dig. E -vitamin olie spiller en effektiv rolle i at gøre dit hår sundt og stærkt. Det involverer fedtopløselige vitaminer, som hjælper med at opnå langt, skinnende og sundt hår.

Sådan påføres og bruges E -vitaminolie til hårvækst

Hvad er E -vitamin olie?

E -vitamin er både et næringsstof og en antioxidant. Den reneste form er tocopherol, og den kan findes i form af kapsler eller væske. Dette super vitamin findes i 8 kemiske former som alfa-, beta-, gamma- og deltatocopherol og alfa-, beta-, gamma- og delta-tocotrienol. Tocopherol er den eneste form, der anbefales til menneskelig brug. Den biologiske form for E -vitamin findes i majsolie, sojaolie og margarine. En variant af denne olie findes i hvedekimolie, solsikke- og saflorolier. Den betragtes også som et fedtopløseligt næringsstof, der beskytter cellerne i kroppen. E -vitaminolie bruges til forbrug og kosmetiske formål.

Du spekulerer måske på, om E -vitamin olie er godt for håret.

E -vitamin er meget nærende for hår og forbedrer blodcirkulationen og fremmer hårvækst. Denne olie bekæmper tørhed og undersøgelser har vist, at det hydrerer og fugter tørt og skørt hår. Antioxidanten i denne olie hjælper med at reparere og bygge væv og derved fremme vækst. I tilfælde af betændelse i hovedbunden repareres og genoprettes de beskadigede follikler. E -vitamin olie fås i form af olie til ekstern anvendelse og i form af kapsler til forbrug. Så forhindre brud og gør dit hår stærkere med dette super vitamin. Læs mere for at finde ud af mere.

Ernæringselementer:

 • Kemisk identificeret som alfa-tocopherol.
 • Et sæt fedtopløselige forbindelser med forskellige antioxidantegenskaber.

Sådan påføres E -vitaminolie på hår:

1. Shampoo:

 • Bland 1 ounce vitamin E olie til 12 ounce flydende castil sæbe.
 • Du kan også tilføje noget æterisk olie, såsom appelsin eller rosmarin, for at forstærke duften.
 • Brug dette, når du anvender anden shampoo på dit hår og vasker sæben ud, tørrer dit hår og styler det derefter..

2. Balsam:

 • For en dyb konditionerende behandling blandes 6 ounces kokosolie og jojobaolie, 2 ounce E -vitaminolie med 6 ounce hampolie.
 • Smør denne blanding fra rødderne i din hovedbund mod toppen af ​​håret.
 • Kæm det fra side til side for de største konsekvenser.
 • Du kan også varme 2 spsk. af denne olieblanding, smøres til håret og pakkes ind i et håndklæde i cirka 20 minutter eller hele natten. Ren og stand om morgenen.

3. Masser din hovedbund:

 • Påfør sesamolie til fedtet hår, gulerod olie til tørt hår og vindruekerneolie til normalt hår.
 • Bland ¼ mængder vindruekerne, gulerod eller sesamolie i E -vitamin olie.
 • Fordyb fingrene i E -vitaminolien, massér fingrene og gnid olien ind i din hovedbund. Smør olien fra rødderne til enderne.

Fordele ved E -vitaminolie til hår:

Her er et par fordele ved E -vitamin olie til hårvækst.

1. Forbedrer cirkulation:

Anvendelse af E -vitaminolie på hår øger blodgennemstrømningen i din hovedbund. Så cellerne i din hovedbund samt hårsækkene får ekstra ilt. Denne ilt hjælper hårvæksten, og de vitale næringsstoffer når også til hårsækkene i tilstrækkelig mængde, og dermed bliver dit hår sundt. Det hjælper også med at reducere hårfald.

2. Tilbyder skinnende hår:

Regelmæssig massage af E -vitamin olie konditionerer håret dybt og gør det bedre og skinnende. Hvis du spiser E -vitaminolie, hjælper det med at eskalere iltindholdet i kroppen og genopretter blodets bevægelse i din hovedbund. Det forbedrer også den talg, der findes i håret, der gør håret ekstra glansfuldt.

3. Beskytter mod solskader:

E -vitamin forhindrer, at de grusomme stråler eller solens ultraviolette stråler skader dit hår. Så dit hår forbliver fugtet og mister ikke sine næringsstoffer. Det gavner ikke kun hårets vækst, men holder også håret fri for ydre skader plus gør det tilpas.

Fordele ved E -vitaminolie til hår:

Nedenfor har vi diskuteret, hvad der er fordelene ved E -vitamin olie til hårvækst.

1. Forbedrer cirkulation:

Anvendelse af E -vitaminolie på hår øger blodgennemstrømningen i din hovedbund. Så cellerne i din hovedbund samt hårsækkene får ekstra ilt. Denne ilt hjælper hårvæksten, og de vitale næringsstoffer når også til hårsækkene i tilstrækkelig mængde, og dermed bliver dit hår sundt. Det hjælper også med at reducere hårfald.

2. Tilbyder skinnende hår:

En regelmæssig oliemassage af vitamin E -olie gør håret dybt betinget og gør det bedre og skinnende. Hvis du spiser E -vitaminolie, har det fordel af at eskalere iltstof i kroppen, der igen genopretter blodbevægelse til din hovedbund. Det forbedrer også den talg, der findes i håret, der gør håret ekstra glansfuldt.

3. Beskytter mod solskader:

E -vitamin forhindrer de grusomme stråler eller ultraviolette solstråler i at skade dit hår. Så dine hårrester fugtes og mister ikke næringsstofferne. Det gavner ikke kun hårets vækst, men bevarer også håret uden skader udefra plus skaber det pasform.

4. Hjælper med at behandle split -ender:

Overdreven hårbehandlingsscanning resulterer i hårtørhed og forurening. Masser din hovedbund let med 2 store spiseskefulde E -vitaminolie, og masker derefter dit hår med et varmt håndklæde. Dette garanterer et jævnt og fugtet hår.

5. Reducer præ-moden gråtoning:

E -vitamin hjælper med at bryde aldringsproceduren. For at behandle gråt hår smøres E -vitaminolie på håret fra rødderne til toppen af ​​håret for at få gode resultater. Du kan også spise E -vitaminfyldte fødevarer som broccoli, soja, bønner, hvedekim og æg.

6. Stimulere hårvækst:

Når du påfører E -vitamin i din hovedbund, hjælper det med at mindske irritation og rette skader på folliklerne, og sunde follikler tilskynder til hårvækst.

Lad os fokusere mere på, hvordan E -vitaminolie kan stimulere hårvækst.

Dette er den primære fordel ved E -vitamin olie. Antioxiderende egenskaber reparerer beskadigede follikler og forhindrer yderligere skader, som yderligere stimulerer hårvækst. Derudover er denne olie en fremragende balsam til tørt hår og gør dit hår skinnende og sundere. Det behandler også spørgsmål i forbindelse med for tidlig gråning og hårfald. Lad os se på nogle af de hemmelige opskrifter, der har fungeret i generationer ved hjælp af denne vidunderolie.

1: Bland olien fra E -vitamin kapsler, cirka 2 kapsler og 2 spiseskefulde kokosolie og olivenolie, der er varm. Masser forsigtigt denne olie på din hovedbund og lad den sidde i 30 minutter. Skyl dit hår og shampoo som normalt.

2: Brug vitamin E -olie som balsam. Regelmæssig brug af denne olie holder dit hår blødt og håndterbart. Shampoo dit hår som normalt og hæld en olie i møntstørrelse og påfør det på din hovedbund. Hvis du føler, at den er tyk og klistret, skal du lade olien stå natten over i stedet.

3: Spiser mad, der er rig på vitamin E. Fødevarer som grønne bladgrøntsager, spirer, nødder og olie er rigelige i dette kraft vitamin. Alternativt kan du også starte med at bruge E -vitamin kapsler.

4: E-vitaminbaseret shampoo- Mange shampooer i disse dage indeholder E-vitamin, der giver ekstra næring til dit kedelige hår. Disse shampooer er skånsomme og hjælper hovedbunden med at beholde sin naturlige olie. Det hjælper med hårvækst, men ikke alene.

5: Masker det ind: En af de bedste måder at bruge E -vitamin på er i form af en maske. Tilsæt 2 æg, e vitamin E kapsler og 2 spsk koldpresset mandel eller olivenolie. Pisk æggene og tilsæt olierne, indtil blandingen er luftig. Påfør det på dit hår og skyl med en mild shampoo efter 20-30 minutter. Voila, blødt hår med E -vitaminets godhed.

Her er et par E -vitamin Shampoo -produkter på markedet:

1. HealthVit E-Vitan E-vitamin-shampoo:

HealthVit E-Vitan E-vitamin shampoo

Denne shampoo gør dit hår glat og sundt ved at styrke det fra rødderne. Det behandler også kløende hovedbund og skæl og holder hovedbunden ren. Brug denne shampoo til fremragende resultater.

2. OGX Healing Plus E -vitamin -shampoo:

OGX Healing Plus E -vitamin shampoo

Denne næringsrige vitamin E -baserede shampoo øger hårvæksten og tilføjer også glans og glød til dine lokker. Behandl hver streng med godheden i denne vitamin E -baserede shampoo for at helbrede enhver skade. Brug dette regelmæssigt og adresser tørt og skørt hår.

3. Majestic Pure Argan Oil Shampoo:

Majestic Pure Argan Oil Shampoo

Denne vitaminberigede shampoo gør dit hår sundt og skinnende med sin overflod af E -vitamin og andre æteriske olier. Denne shampoo hjælper også med at berolige tørre og berørte hovedbund, da den er meget skånsom. Denne shampoo er velegnet til alle hårtyper og fungerer også meget godt til farvet hår. Det er velegnet til både mænd og kvinder.

Leder du efter en behandling, du kan opnå endnu mere regelmæssigt uden at tilføje tid til dit skema? Mange shampooer og balsam indeholder vitamin E. Disse varer er formuleret til regelmæssig brug og er regelmæssigt lavet til tørt, beskadiget hår. Det er bedst at give produktet en chance for at sidde i et par minutter, mens du fortsætter med din bruserutine, så produktet kan arbejde ind i håret og hovedbunden. Søg efter varer, der indeholder basisolier som lavendel, pebermynte eller tea tree olie for inkluderede hårfordele.