Top 8 vitamin B -fødevarer til hårvækst

Kender du, at vitamin B fødevarer til hårvækst? Hvis nej, så er denne artikel noget for dig. Hvis du vil have et langt og stærkt hår, så øg din daglige kost til at indeholde vitamin B -fødevarer.

B -vitamin er vigtigt for negleudvikling, hudcelletransformation og hårvækst. Hvis du lider af hårproblemer, er det meget nødvendigt at prøve B -vitaminrige fødevarer til dit hårs sundhed. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig nogle vitamin B -fødevarer, der hjælper med hårvækst.

Vitamin B -fødevarer til hårvækst

Hårtab er et af symptomerne på mangel på vitamin B. Der er mange B -vitaminer, der har fordel af at afbryde ekstremt hårtab. Nogle af de vitale B -vitaminer eller B -komplekser, der er afgørende for at stimulere hårvækst, er B3 eller Niacin, B5 eller Pantothensyre, B6 eller Pyridoxin, B7 eller Biotin, B8 eller Inositol og B12.

Bedste vitamin B -fødevarer til hårvækst:

Nu giver vi her en liste over forskellige rige vitamin B -fødevarer til hårvækst. De er som følger;

1. Fødevarer, der er rige på B2 eller riboflavin:

Forbedre berigede fuldkornsprodukter, asparges, broccoli, svampe og grønne grøntsager, korn som hirse og til dit regime for at få tilstrækkeligt B2-vitamin til hårvækst.

2. B3 -vitamin eller Niacin -rige fødevarer:

De bedste fødevarer at få niacin fra er fisk, oksenyrer, okselever, rødbeder, solsikkekerner og jordnødder. Disse fødevarer hjælper med at forhindre hårtab og fremmet hårvækst.

3. Fødevarer med vitamin B5 eller pantothensyre:

Det stopper hårtab, samt forhindrer i at blive grå. Fuldkorn, næsten hvert kød og æggeblommer er alle gode baser af B5. Fremragende kilder til pantothensyre indeholder majs, bælgfrugter, grønkål, broccoli, blomkål, korn, æggeblommer, kylling, linser, laks og hummer.

4. Vitamin B6 eller pyridoxinrig mad:

At få tilstrækkeligt vitamin B6 gavner dine hårsække får tilstrækkelig ilt og understøtter at holde dem sunde rigeligt til at dyrke sundt hår. Spis rigeligt med mad som kikærter, svinekød, hummus, bananer, grønne ærter og asparges, paprika limabønner klid, pistacienødder, bagte kartofler ,, broccoli, Garbanzo bønner, laks, rå hvidløg, avocado og vandmelon Solsikkefrø, jordnødder, smør kylling, svinekød, oksekød, torsk, snapper, ørred, helleflynder og hvedebrød.

5. Fødevarer, der er rige på B7 eller Biotin:

Det støtter godt hårvækst og undgår hårbrud, hvilket er afgørende for at vokse lange hår. Friske grøntsager som blomkål, gulerødder og løg er gode kilder til biotin. Laks og lever er andre fremragende baser af biotin. Bananer, mandler, schweizisk chardmælk, korn (korn) brød (gær) og helleflynder.

6. Inositol eller vitamin B8 rige fødevarer:

Det understøtter at bevare follikelens sundhed, undgå overdreven hårtab og alopeci. Bryggergær, citrusfrugter som appelsiner og citron og fuldkorn er ironiske baser af dette vitale vitamin.

7. Fødevarer med B12 -vitamin:

B12 er yderligere vitamin, der er afgørende for hårvækst. Vitamin B12 fodrer håret lige og er en del af de rigtige hårstråer, ikke kun folliklerne. B12 -mangelfulde mennesker oplever hårtab eller hårtab. Fødevarer, der dækker B12, omfatter kylling, fisk, kalkun, oksekød og svinekød, skinkelever og de fleste mejeriprodukter. Uforarbejdet ost, mælk, æg og endda yoghurt og planter som alger og tang samt beriget, schweizisk ost og fedtfattig mælk.

8. Fødevarer med B9 -vitamin eller folsyre:

Dette er en enkelt af B -komplekse vitaminer og understøtter produktion af røde blodlegemer. Det spiller også en effektiv rolle i hårvækst. Spis mad som ærter, linser, grøn, grøntsager, collardgrøntsager, cantaloupe, asparges, rødbeder og papaya, ølgær for at få tilstrækkelig med folsyre.

Så alle disse er vitamin B -fødevarer til hårvækst. Jeg håber, at du kan lide denne artikel og finder den interessant såvel som informativ. Få sundt hår!

vitamin B -fødevarer til hårvækst