Varm olie massage til hårvækst

Med stigende forurening står flere og flere mennesker over for vanskeligheder, hvad angår krop, hud og hår. Hertil føjer det til daglig arbejdsstress, der gør tingene værre og fører til flere problemer. De høje interne og eksterne faktorer fører til hårbrud og hårfald som en fælles udfordring at håndtere. Der har været ekstreme tilfælde, hvor folk har oplevet skaldethed på grund af dette.

Varm olie massage til hårvækst

På den anden side er der forskellige gaver, som Moder Natur har givet os. Fra et stykke tid er vi begyndt at ignorere fordelene ved disse gaver. For hår er vi begyndt at ignorere de fordele, som olie har. Denne vejledning nedenfor fortæller dig, hvordan du udvinder fordelene ved olie for at stoppe hårfald og have sundt hår.

Varm olie massage til hårvækst.

En god varm oliemassage hjælper med at forbedre blodcirkulationen til hårsækkene og hovedbunden. Dette hjælper med korrekt funktion og bedre næring. Det giver også smøring til trådene, der beskytter dem og reducerer skaden.

Varm olie massage til hårvækst

Fremgangsmåde og tips:

Der er en bestemt måde, hvorpå håret skal olieres for maksimale fordele for trådene. Tjek hvordan:

1. Påføringen skal udføres på en sådan måde, at der er korrekt eksponering for hovedbunden. Det vigtigste område, der har brug for fugt til sunde resultater, er hårrødderne. Dette vil helt sikkert tilføje skønhed til strengene.

2. Varm olien lidt op inden påføring. Dette er langt mere fordelagtigt end almindelig olie.

3. Du kan enten bruge fingerspidserne til forsigtigt at påføre den varme olie på hovedbunden og massere den eller tage en ren vatrondel, dyppe den i væsken og anvende. Uanset hvad der er tilfældet, skal du sørge for ikke at overdrive massagen og heller ikke være hård, da det vil føre til hårbrud, som du ikke ønsker.

4. Giv det lidt tid til hovedbunden til at absorbere fordelen ved varm olie. Hvis du har en tidsbegrænsning, skal du påføre den varme olie 1-2 timer før shampooing. Hvis ikke, så behold olien i hovedbunden en nat. Dette vil give hårrødderne tid til at tage maksimal næring fra olien.

5. Sørg for at holde håret dækket med en badehætte. Dette vil undgå støv eller snavs i håret og hovedbunden.

6. Brug kun hårolie af god kvalitet for de bedste resultater. Prøv også at købe produkter, der har 100 procent naturlige ingredienser, eller simpel kokosolie vil gøre.

Sådan opvarmes olien?

Opvarm aldrig olien direkte på flammen, dette ødelægger væskens ernæringsmæssige fordele og giver dig ikke de resultater, du ønsker. På den anden side, tag en skål med varmt vand, og tilsæt endnu en lille skål med olien i cirka 5 minutter. Dette vil varme olien perfekt og klar til brug til en varm oliemassage.

Olier, der kan bruges:

Der er kun nogle specifikke olier, der kan bruges til en varm oliemassage på håret. Disse omfatter følgende:

Olivenolie:

Olivenolie massage til hår

Dette er en af ​​de bedste olier, der har antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Det nærer hår og forbedrer hårvækst. Det er kendt at øge hårets styrke og elasticitet. For den generelle hovedbundssundhed er dette perfekt olie.

Mandelolie:

Almond Oil massage til hår

Vitamin E i denne væske er perfekt til hårstyrke, glans, tykkelse og længde. Det giver også næring til hårstråene.

Kokosolie:

Kokosolie massage til hår

Konditionering og nærende egenskaber ved denne væske er uforlignelige. Det hjælper også med at rense hovedbunden og er perfekt til massage med varm olie. Det er også let tilgængeligt og overkommeligt på lommen.

Varm olie massage til hårvækst