9 Bedste naturlige æteriske olier til at reducere cellulitehud

Cellulite er en fed fedtdeponering under hudlagene, der styrter ud af væv og har fordybede, klumpede udseende. Denne formation betyder klart, at kroppen er påvirket af inflammatoriske tilstande og kræver rensning og afgiftning. Det observeres, at fede mennesker bliver påvirket af cellulite, men der er også forskellige andre årsager som genetik, medicin, forkert cirkulation, muskeltab, usundt kostmønster og mangel på motion.

Kvinders tendens til at blive påvirket af cellulite højere end mænd, fordi de har flere fedtdepoter nær lår, hofter, hormonelle ændringer efter graviditet og overgangsalder er de grundlæggende årsager. Alligevel kan vi slippe af med cellulitehud ved at undgå ting, der fremmer fedtdeponering, spise sund og nærende kost og følge et ordentligt træningsregime, dyb vejrtrækning og tør børstning af hud og obligatorisk massage med naturlige olier. Massagerne med olie øger stofskiftet og eliminerer toksiner, der blev aflejret og akkumuleret under huden.

Bedste naturlige æteriske olier til at reducere cellulitehud

Naturlige æteriske olier til reduktion af cellulitehud- hvordan man laver og bruger?

Lad os tage en lille rejse og se på de 9 bedste typer af naturlig æterisk olie, der hjælper med at reducere cellulitehuden.

1. Beroligende mandarin æterisk olie:

Som navnet antyder, har olien en sød, syrlig aroma ligesom appelsinfrugten. Dette er en fremragende æterisk olie fra cellulite, der kan løfte eller øge dit humør og endda give dig mulighed for at slappe af. Den indeholder antioxidant d-limonen og forbedrer blodcirkulationen og forbedrer fordøjelsesprocessen, hvilket hjælper dig med let at flytte toksinerne ud af kroppen. Denne olie har en citrus smag og kan indtages med vand. I et glas fuld af vand kan du tilføje en dråbe sund olie med spiselig mandarinolie, så det smager godt, og du drikker omkring 8-10 glas om dagen. Da dette olieforøgende immunsystem endda renser blod, hjælper det dig igen til at slippe af med cellulitehuden.

De æteriske olier til cellulite er mandarin, kan blandes med andre olier som, grapefrugt med mandelolie og jojobaolie.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

 • Tag 1o dråbe mandarinolie, 1o dråber grapefrugt, 1o dråber citron med to spiseske mandelolie og 15 dråber jojobaolie.

Fremgangsmåde til påføring af olien:

 • Tag alle de æteriske olier til fjernelse af cellulite i en ikke -reaktiv skål, og bland det godt og påfør det berørte område og massér det godt. Påfør blandingen dagligt for de bedste resultater.

2. Cedertræ æterisk olie:

Dette er en anden bedste celluliteolie, som hjælper med at reducere cellulitehuden og hjælper med at dræne overdreven væskeaflejring i vævene. Det trækker endda overskydende fedt ind mellem vævene og fjerner alle toksiner i blodet. Det toner endda huden og øger kollagenproduktionen, som direkte hjælper dig med at slippe af med cellulitehuden.

Fremgangsmåde til påføring af olien:

 • Denne olie kan påføres direkte på huden ved at blande med kokosolie.
 • Tag 1 spsk cedertræolie, derefter dobbelt eller lidt mindre kokosolie. Bland olien og massér den dagligt en gang på det berørte område, og se magien ske i nogle uger.

3. Fennikel æterisk olie til behandling af cellulitehud:

Et fennikelfrø har været brugt siden oldtiden, da de styrker kroppen, og det undertrykker endda appetitten og hjælper med at reducere vægten. Fennikelolien afgifter kroppen og hjælper endda også med at slappe af sindet og kroppen. Ved at bruge denne olie elimineres det lagrede affaldsmateriale og dræner endda overskydende vandophobning i vævene. Ved brug hvis dette bryder de fede lag, der er aflejret under huden.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

Der er to måder, fennikel hjælper med at reducere cellulite på huden.

 • Du kan blende fennikelfrøene med vand og lave en glat pasta og anvende det på huden med cellulite. Så når det er tørt, masseres det forsigtigt og vaskes med lunkent vand.
 • Tag 15 dråber fennikel, rosmarinolie og 10 dråber enebær og grapefrugtolie med 20-25 dråber eller gulerodfrøolie.

Trin til påføring af olien:

 • Bland alle ingredienserne i en glasflaske og ryst det godt, så det bliver blandet.
 • Sprøjt 2-3 dråber af denne blanding på cellulitehuden inden bad.
 • Brug en børste med børstehår og børste opad i cirkulære bevægelser, så huden bliver stimuleret og forbedrer cirkulationen, og denne olie hjælper med at slippe af med cellulitehuden.

4. Jojoba æterisk olie:

Jojobaolie er faktisk en flydende voks, der stammer fra nødderne på denne plante. Olien hjælper med at blødgøre huden og regulere og øger talgproduktionen (det er den, der holder huden fugtet i lange timer). Den indeholder antioxidanter, som hjælper med at bortskaffe toksiner fra kroppen og hjælper med at reducere cellulitehuden.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

5 spsk jojobaolie, 3 spsk mandel eller olivenolie afhængigt af tilgængelighed.

Trin til påføring af olien:

 • Bland både olien i en lille glasflaske og ryst den godt.
 • Rens derefter det berørte område med vand og dup det tørt.
 • Massér derefter langsomt og forsigtigt olien og lad den tørre.

Brug om muligt olien inden sengetid, så den bliver natten over og gør underværker på cellulitehuden.

5. Anti Cellulite Oil- Hazel Nut Essential Oil:

Denne bedste anti-cellulite olie trænger dybt ned i huden; hjælper med at tone huden og stramme huden. Når denne olie blandes med anden æterisk olie, virker den fantastisk og virker fantastisk til at reducere cellulitehud.

Metode til at blende olien:

4 spiseskefulde hasselnøddeolie og jojobaolie, 8-10 dråber af hver æterisk olie af kanel, appelsin, cypres og enebær.

Trin til påføring af olien:

 • Bland alle olierne sammen i en glasflaske og ryst det godt.
 • Vask celluliteområdet for at fjerne urenhederne og tør det.
 • Tag derefter 3-4 dråber af blandingen og påfør det berørte område.
 • Massér pænt på området eller børst, så det trænger dybt ind i huden og forbedrer blodcirkulationen.

6. Reducer cellulite med kanel æterisk olie:

Olien er blevet sagt som en af ​​de bedste æteriske olier til at reducere og slippe af med cellulitehud. Kanel virker som en naturlig afgiftning af kroppen ved at fjerne affald og væsker og øget blodcirkulation, hvilket igen hjælper med at slippe af med cellulitehuden.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

10 dråber kanel-, enebær-, appelsin- og cypressolie med en halv kop jojobaolie.

Trin til ansøgning:

 • Bland al den æteriske olie i en tyk glasflaske med tætte låg.
 • Massér forsigtigt det berørte område af den cirkulære massagebevægelse, hvilket indebærer noget tryk med fingerspidserne.
 • Udøv ikke for meget pres, så det kan skade dit væv.
 • Påfør om muligt olien natten over.

Påfør blandingen dagligt og se efter mirakler der sker.

7. æterisk olie af citrongræs:

Denne gulfarvede olie fungerer både som simulator og virker endda beroligende. Det er en forbløffende astringerende, og denne olie har evnen til at opløse celluliteaflejringer og gøre din hud fri for det. Denne bedste olie til cellulite er en stor energibooster og eliminerer væskeretention under vævene.

Trin til påføring af olien:

 • Du kan bruge denne olie alene uden at blande den med olie eller om ønsket blande den med anden æterisk olie og påføre den berørte hud.
 • Bare tag et par dråber af denne olie og massér den to gange dagligt for de bedste resultater.
 • Sørg for, at du efter at have påført denne olie ikke bør udsættes for solstråler, da denne olie har lysfølsomhed og nogle pigmentpletter kan forekomme.

8. Rosmarin æterisk olie:

Dette er en effektiv behandling af celluliteolie til mennesker, der lider af blodcirkulationen, da denne olie kan bekæmpe lymfatiske blokeringer og hjælpe dig med at kæmpe en let kamp mod cellulitter. Bortset fra dette dræner det væskeretention og skadelige toksiner aflejret i vævene. Det reducerer endda mental træthed og en stor stimulering af hjernen.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

15 dråber rosmarin, enebær og fennikelolie 1o dråber citronolie og 5 dråber geraniumolie.

Trin til ansøgning:

 • Bland al den æteriske olie i en glasflaske og ryst den godt.
 • Tag et par dråber olie i håndfladen og massér eller børst området i 5- 10 minutter dagligt. Vær ikke særlig hård ved huden, da det kan skade vævene.

Sørg for at opbevare flasken på et mørkt og køligt sted, så den kan bruges i længere tid. Da alle disse processer tager noget tid, mister du ikke håbet, og fortsæt det med positivisten.

9. Æterisk æterisk olie:

Denne æteriske olie er meget udbredt, da den har evnen til at reducere væskeophobning, aktiverer væv og øger stofskiftet, hvilket hjælper med at slippe af med cellulitehuden. Ved regelmæssig anvendelse af denne olie fjerner den kolesterol, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til celluliteudvikling i kroppen. Når denne olie blandes med anden æterisk olie, fungerer den som en god anti -cellulite -blanding.

Metode til blanding af olie og anvendelse:

15 dråber enebærolie, 10 dråber citron fennikelolie med to spiseskefulde mandelolie og 10 dråber gulerodolie som bærerolie.

Trin til ansøgning:

 • Bland først al olien i en glasflaske og ryst den, så olien blandes ordentligt.
 • Så kan du enten massere det berørte område, eller også kan du bruge olien ved badetid.

Du kan fylde badekarret med vand og i en skål tage lidt mælk og hælde 6-8 dråber af denne blanding. Hæld blandingen i det vandfyldte kar og blød dig derefter i karret og gnid eller massér cellulitehuden med det.

Cellulitdannelse finder sted på overarme, mave og lår og balder. Det dannes, når en person begynder at ældes, og kroppens væv taber elasticitet, eller når du mister muskler hurtigt, kan det være en anden grund til cellulitehud.

Der er mange moderne og nyeste måder som fedtsugning, chokbølgebehandling, injicerbar laserterapi, som reducerer cellulite, men det dukker op igen efter kort tid og ser mere grimt ud end før, så en af ​​de bedste og sikreste metoder til at reducere og få slippe af med cellulite hud er naturlige æteriske olier, der effektivt kan smelte og opløse det gamle, hårdeste fedt, der er akkumuleret under huden. I denne proces kan du ikke få resultater med det samme, så du skal have tålmodighed og anvende olien regelmæssigt.