Hvordan slipper man naturligt med skavanker?

Har din hud pletter? Vil du slippe af med dem? Pletterne er hudfejl som acne-mærker, pigmenteringsmærker plus mørke pletter. Pletter er klassisk kilde ved olie-tilstoppede porer plus tryk. Der er mange måder, hvorpå du kan opnå fuld frigivelse fra skavankerne.

Disse er normalt forårsaget af hormonelle ændringer, ellers er miljøfaktorer beslægtet med kontakt til dyrehår, snavs ellers ændret i vejret eller luftfugtighed. Alligevel er der mange naturlige måder, du fjerner pletter, uanset om du simpelthen har lejlighedsvise udbrud, ellers er det normalt plettet.

Sådan slipper du naturligt med skavanker

Sådan fjernes pletter:

Vi kommer til at lære og om de bedste midler til at slippe af med skavanker naturligt, hvilket er meget nyttigt at fjerne skavanker og også let at følge.

1. Daglig hudpleje:

Rens dit ansigt regelmæssigt med et mildt rengøringsmiddel, der er godt til at løse dine hudproblemer som for meget olie, tørhed, hudorme plus hvide hoveder. Undgå at bruge hårde skrubber, da de får værre acne.

2. Curd kan slippe af med pletter:

Curd indeholder et par fantastiske, der hjælper med at fjerne urenheder fra huden plus det også slapper af hudtonen. Curd er den største behandling for at slippe af med sorte pletter plus acne ar fra din hud. For overlegne resultater kan du inkludere æggehvider i ostemasse for at skabe huden smidig plus blød. Alt du skal gøre er at smøre ostemasse til de overdrevne områder af dit ansigt plus lade det være tændt i cirka 25 minutter. Acidophilus er en fin makrobiotika, der er bestanddel af ostemasse, som er meget ressourcestærk til at tynde huden.

3. Orange Peel Plus Almond Scrub:

Appelsinskal sammen med mandelskrub er en hjemmemedicin, der regelmæssigt bruges til fedtet, plettet hud. For at oprette en appelsinskal plus mandelskrub, placeres en ottendedel kop appelsinskal plus en ottende krus hele mandler i en blender ellers er foodprocessor og hakket i afventning af blandingen konstant med sand.

  • Fugt huden med koldt vand, og skrub forsigtigt mejetærskeren på huden i 30 sekunder over vasken eller ellers i badekarret før brusebad.
  • Rengør huden med køligt, frisk vand for at fjerne overskydende appelsinskal plus mandelskrub.

4. Iskomprimering:

Få et stykke isterning og dæk det til i en ren vaskeklud. Læg den indpakket isterning på hudpletterne i cirka fem minutter. Denne træning vil afkøle hudpletterne plus reducere betændelse. Brug denne metode i det øjeblik du ser en skavanke ser ud til at fjerne rødmen og hævelse.

5. Agurk Plus Citronsaft:

Kollider en agurk og fjern saften fra den. Blend agurkens saft med citronsaft plus mælk. Lav en fin blanding af disse ingredienser. Smør derefter kombinationen på dit ansigt og lad den stå i 25 minutter, og skyl derefter ansigtet med rent og standardvand. Hvis du udfører dette dagligt, får du en hud uden pletter.

6. Smear Scar Lightening Cream:

Køb en god hudlighedscreme ellers serum med peptider og andre naturlige ekstrakter, der vil forsvinde pletter plus andre hudproblemer. Sæt det ofte to gange om dagen for at helbrede dit problem inden for et par uger.

7. Calamine Lotion kan slippe af med pletter:

Massér forsigtigt calamine lotion på dit ansigt ellers, hvor hudpletterne er. Denne calamine lotion hjælper med fascinerende overskydende olie fra huden og resulterer derfor i at fjerne hudpletter og tælle ansigtspletter. Påfør calamine lotion så regelmæssigt som nødvendigt.

8. Aloe Vera:

Aloe Vera sæt er en tidstestet medicin til at slippe af med hudpletter i ansigtet plus andre områder. Du kan inkludere 3-4 E-vitamin kapsler i Aloe Vera Gel for at bygge dette middel ekstra vellykket til at fjerne hudpletter og tælle ansigtspletter.

9. Sandeltræspasta:

Kombiner sandeltræsmasse med lidt rosevand plus glycerin. Læg pletter på huden i ansigtet, ellers hvor de er. Sandeltræ er en førsteklasses hjemmemedicin for at holde din hud klar, uden pletter og fri for acne. Det er et af de bedste hjemmemediciner til fjernelse af pletter.

10. Undgå ved overskydende kontakt med solen:

Solstråler irriterer acne, og det kan forårsage pletter. For at afhjælpe skader fra solen skal du lægge en god solcreme med mindst SPF 15 på dine bare hudområder, når du går ud i solen.

11. Hold en sund kost:

Fødevarer rige på vitamin A, B, C og E kan også skabe din hud sund og glødende. A -vitamin vil tydeliggøre rynker plus fine linjer fra ansigtet, hvorimod E -vitamin dæmper opbygningen af ​​det blødt. Vitamin B plus C vil fodre hudceller, konstruere kollagen plus lysere hudfarve.

12. Honning ansigtsmaske:

Har du nogensinde prøvet en proces med, hvordan du naturligt kan slippe af med skavanker gennem honningmaske. Det bruges til at ødelægge bakterierne og tilbyder fugt, som gør huden sund og blød. Fordi honning er antiseptisk, hjælper det dig med at bortskaffe hudinfektioner plus ufuldkommenheder. Smør honning til din hud og lad den tørre. Rengør det nu med koldt vand plus gentag det tre gange om ugen. Du kan også putte limesaft til honning og derefter anvende den for at gøre ansigtsmasken ekstra effektiv og stærk.

13. Dampning af dit ansigt:

Dampning af ansigt hjælper med at låse hudens porer op og fjerne de ekstra olier fra hudens porer. Den bedste måde at gøre det på er ved at lægge varmt vand i en skål og skabe damppas til din hud. Denne handling er yderst nyttig til at rydde urenheder og balancere melaninens indflydelse i huden. At udføre dampning hver dag giver dig en glødende og strålende hud uden pletter.

14. Laserbehandling:

Denne handling er yderst accepteret nu dage. På denne måde udsletter laserpulser melaninfyldningen fra dit ansigt, hvilket forårsager mørke pletter. Området ved pigment absorberer lyset plus melanin opnår fordampning plus splintring af laserne. Dette er en af ​​de bedste løsninger til fjernelse af pletter.

15. Kartoffel hjælper med at fjerne skavanker:

Massér kartofler på din hudpletter for at reducere pigmenteringsmærker. Ellers kan du smøre kartoffelsaft på skavankerne i dit ansigt ellers uanset hvor de er for at lette pigmenteringsmærkerne.

16. Kemisk peeling:

Denne skønhedsaktion bruges, mens normal kosmetik plus cremer ikke lysner dine mørke pletter. De kemiske peeling fjerner det øverste lag af din hud. Peeling omslutter syrer i stor koncentration.

17. Tomatsaft kan fjerne skavanker:

Smør tomatjuice til hudens pigmenteringsmærker, en almindelig medicin til at fjerne hudpletter fra dit ansigt plus andre steder.

18. Få en kortisoninjektion:

Din hudlæge kan indsætte kortison i et mærke, der reducerer hævelse på en dag. På den anden side ses dette klassisk som en sidste udvej, når din hud ikke reagerer på ekstra behandlinger.

19. Æblecidereddike:

Overfladen af ​​alfa -hydroxysyrer hjælper med at lette mørke rande og pletter på huden. Det hjælper også med at åbne tilstoppede porer, gør huden mindre fedtet og balancerer hudens pH. Det hjælper også med at reducere den pludselige acne-dannelse takket være dets antiinflammatoriske egenskaber. Det kan bruges ved at blande æblecidereddike og vand i forholdet 3: 1 og ved at duppe opløsningen på huden med en vatrondel.

20. Fullers jord:

Bedre kendt som “multani mitti” på hindi, er en virkelig effektiv metode til naturligt at fjerne pletter fra huden. Det bruges også til at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Det hjælper med at lette hudtonen og absorbere fjerne ekstra olie fra huden. En blanding af rosenvand, agurkjuice, citronsaft og grøn te sammen med fyldigere jord, når det påføres huden en eller to gange om ugen, giver yderst ønskelige resultater.

21. Jordbær:

De antioxidanter og næringsstoffer, der findes i jordbær, fungerer som naturlige pletter, der fjerner. De hjælper med at opretholde klar hud. Tilstedeværelsen af ​​forskellige syrer og C -vitamin gør det til en fremragende eksfolier af død hud. Det letter ar på huden og reducerer også acne dannelse på huden. Der bruges en blanding af jordbær, yoghurt og økologisk honning og havregryn. Denne proces hjælper også med at åbne tilstoppede hudporer.

22. Bananskræl:

Bananskalens antiinflammatoriske karakter reducerer bumsernes rødme og sværhedsgrad. Overflod af kalium og antioxidanter hjælper med at holde huden sund. Indersiden af ​​bananskallen skal langsomt gnides på det beskadigede område af huden i 5-10 minutter for at slippe af med pletterne.

23. Papaya:

Ved du ikke, hvordan du slipper af med pletter ved at bruge papaya? Papaya’s kraftfulde eksfolierende natur hjælper med at fjerne døde hudceller og forynger tør hud. Disse egenskaber ved papaya gør det til et ekstremt stærkt middel til at bekæmpe acne. Det hjælper også med at rense hudens porer. Mosede grønne papayaer, når de påføres ansigtet i cirka 15 minutter, kan hjælpe en med at slippe af med pletter virkelig hurtigt.

24. Hybenfrøolie:

Rødme af pletter kan give et virkelig uønsket udseende, og det er også smertefuldt. Hybenfrøolie er yderst effektiv til bekæmpelse af rødme. Dens anvendelse på huden i lave doser i kvart til en halv time hver dag, og derefter vask af huden med koldt vand kan gøre underværker i din søgen efter at fjerne pletter.

25. Gulerødder:

Den rigelige tilstedeværelse af A -vitamin i gulerødder og andre nyttige antioxidanter gør det til en fantastisk bekæmper for mange hudproblemer og bevarer dermed et godt helbred af huden. Anvendelse af moset gulerodspasta på hudpletter eller brug af gulerodssaft regelmæssigt er et ekstremt frugtbart middel mod pletter.

Disse simpelthen fantastiske midler mod skavanker vil helt sikkert give dig stor lettelse. Prøv dem, og du vil aldrig klage over skavanker igen.