Sådan påføres og bruges olivenolie til ansigt

Har du nogensinde prøvet olivenolie til ansigt? Hvordan kan du smøre olivenolie på dit ansigt? De fleste mennesker kender meget til olivenolie, da den er meget udbredt i madlavning. Mange mennesker anvendte også dette til deres hår og hud, men hvad med ansigtet? Du skal vide, at olivenolie i vid udstrækning bruges til kosmetisk brug. Olivenolien spiller en vigtig rolle for at helbrede forskellige problemer såsom bumser, acne, fordi den indeholder antiinflammatoriske egenskaber samt masser af antioxidanter.

Sådan påføres og bruges olivenolie til ansigtet:

I dag i denne artikel diskuterer vi således, hvordan man anvender og bruger olivenolie til ansigt.

olivenolie til ansigtet

Ernæringsmæssige fordele ved olivenolie til ansigt:

• Olivenolien er faktisk ironisk i mineraler vitaminer, plus naturlige fedtsyrer. Dette er også bedst for en følsom hud.

• Dette er et stærkt element i anti-aging hudreparationsprodukter; underholdende i antioxidanter og undgår hudens ældning, ankomsten af ​​rynker samt fine linjer.

• Det opretholder, revitaliserer og forsvarer huden.

• Olivenolien er ironisk i A- og E -vitamin og har derfor en fordel ved at trække ungdommen ud, bevarer sin elasticitet, fugter huden og blidhed.

Olivenolie

Metode til påføring af olivenolie til ansigt:

• Tag et par dråber kvalificeret økologisk koldpresset olivenolie og smør den i kugleformet bevægelse på dit ansigt. Det hjælper med at øge hudcellernes bevægelse udover åbning af porerne.

• Læg på en vaskeklud med varmt vand i ansigtet for at åbne porerne ekstra for at fjerne forurening. Lad det stå i 10 minutter.

• En anden metode er, at du på samme måde kan opvarme bestemt vand i et kar og derefter sætte dit ansigt over det i et par minutter og også leje dampen, så det fungerer.

• Ved vaskeklud til rengøring af unødvendig olivenolie fra dit ansigt.

Oliven

Brug af olivenolie til at gavne dit ansigt:

Nu har vi nedenfor nævnt nogle metoder til at bruge olivenolie, der er gavnlige for dit ansigt og din skønhed. De er som følger;

1. Rensemiddel:

Rensemiddel påføres

Olivenolien gør blødere og plejer din hud bestemt, hvilket skaber den en operativ lotion til dehydreret hud. Usikkerhed, du er nødt til at skrubbe og fjerne døde hudceller for at forbedre din ansigtstone, klemme porerne plus booste rynker, forbedre en let grov bestanddel, for eksempel salt eller sukker. For at lave en rensende skrubbe blandes 1/2 kop olivenolie med 1 spsk havsalt. Påfør på dit ansigt. På det tidspunkt skal du lægge et varmt håndklæde til gavn for det at trænge ind ved at engagere håndklædet over dit ansigt på vegne af 10 minutter. Tag håndklædet væk, og klem derefter dit ansigt med iskoldt vand.

2. Fugtighedscreme:

fugtighed3

Olivenolien spredes dybt i huden og efterlader den både flad og silkeagtig. Denne olie er en overdreven hud fugtgivende af den grund, at den dækker linolsyre, et kompleks, der ikke er fremstillet gennem kroppen, og som forhindrer vand i at forsvinde. Olivenolie kan støtte velegnet hud på grund af vitamin A og E. Masser olivenolien mildt på din hud, mens den er stille fugtig. Dette er en fortsat beskyttelse af fugt for at bevare huden ensartet og fleksibel.

3. Exfolier:

Exfoliate - Ansigtsmaske

Denne olie er en fantastisk exfoliator plus kan genbruges for med succes at fjerne døde hudceller plus snavs. Det er ikke i stand til at tilstoppe porer. Det gør hudoverfladen glat og modererer din hud på grund af dens iboende antioxidantbesiddelser. Bland ekstra jomfru olivenolie med fint havsalt for at danne en pasta, og spred derefter over til dit ansigt. Skrub let i en cirkulær bevægelse. Efter lidt tid vaskes med varmt vand.

4. Stimuler elasticitet:

Mens olivenolie masseres intensivt ind i huden på din hals og ansigt, har det en fordel at understøtte elasticitet, der tidligere reducerer folder og understøtter for at undgå, at friske starter. Gnid olivenolie ind i din hud jævnt for at opnå denne fordel.

5. Et sundt udseende ansigt:

få et smukt ansigt

Bland 1/2 kop olivenolie, 1/4 kop vand og 1/4 kop eddike, og brug dette som en natcreme, der skaber din hud gnist. Eddiken reducerer mærker og olivenolie slapper af og tilstande og ødelægger bakterier og afslapper døde hudceller. Sprøjt lidt vand på dit ansigt tidligere udtværing.

6. Øjencreme:

Påføring af creme på øjnene

Olivenolie er ansvarlig for intens næring af området omkring øjnene og reducerer samtidig fine linjer plus rynker. Som natcreme nærer den den blide hud omkring dine øjne og blødgør fine linjer. Klap forsigtigt en vis olivenolie ind under dine øjne før sengetid eller i en blanding 1/2 kop olivenolie ved hjælp af 1/4 kop eddike foruden 1/4 kop vand. Hæld vand på dit ansigt, på det tidspunkt plan blandingen over din hud. Gnid på tidligere at gå i seng, og lad det derefter stå på hele natten.

7. Behandl acne:

Akne bumser987

Masser dit ansigt med olivenolie og koncentrer dig om de vanskelige områder. På det tidspunkt skal du placere en fugtig, varm vaskeklud over dit ansigt, der bruges i et omfattende øjeblik, og lade varme til at udgrave hullerne og nedsænke olivenolien. Opsummering af det varme håndklæde; gnid det nu over dit ansigt i en rolig bevægelse. Tør din hud perfekt, smør ekstra olivenolie ud, og spot den lidt med et frisk køkkenrulle.

8. Ansigtsmaske:

gulerod æg havregryn ansigtsmaske

Der er mange typer ansigtsmaske tilberedt af olivenolie, og nogle af dem er følgende;

  • Olivenolie og banan ansigtsmaske: Dette er bedst til følsom hud, da det fugter dit ansigt. Bland 1 tsk agurkjuice, 1 tsk olivenolie og ¼ bananer. Bland godt og smør på dit ansigt og skyl efter 10 minutter med vand.
  • Havrefragmenter ansigtsmaske: Dette er meget velegnet til fedtet hud. Blend 1 æggehvide, ½ spsk friskpresset citronsaft, havreflager og 1 spsk olivenolie. Pisk alle ingredienserne og smør på ansigtet cirka 15 minutter. Det skifter oliefremstilling, reducerer ankomsten af ​​porestørrelse.

9. After-Shave Cream:

Olivenolien er ugiftig og normal olie til et tilstødende snit bortset fra et konditioneringselement i after shave lotions eller salver. Efterbarberingscremen til tør hud er klar ved at kombinere 2-3 spsk. appelsinjuice, 2 spsk. olivenolie og 5-10 dråber glycerin.

Brug olivenolien og få et flot ansigt!