Sådan slipper du af med brune pletter på huden

Et af de hyppigst forekommende hudproblemer, der ses hos mange mennesker, er brune pletter. Farven kan variere fra lysebrun til mørkebrun og endda rød i mange tilfælde. Der er utallige grunde til, at en person står over for dette problem i ansigtet, men en af ​​de mest almindelige er solens eksponering.

Det er også kendt som alderspletter udelukkende fordi problemet starter i middelalderen. Det vigtigste forekomstområde er ansigtet, selvom det også kan forekomme på hænder, ben, arme og skuldre. Det bringer sløvhed og uattraktivitet i ansigtet og har brug for ordentlig og hurtig behandling.

Sådan slipper du af med brune pletter på huden

For at hjælpe dig med det samme har nedenstående liste nogle af de bedste tips, forslag og behandlingsideer, der kan bruges regelmæssigt.

1. Yoghurtapplikation:

Påfør fedtfattig yoghurt på de brune pletter hver dag i cirka 20 minutter. Det kan vaskes af med koldt vand, når det tørrer af. Man kan også anvende yoghurten og lade stå en hel nat for at få resultaterne.

2. Aloe Vera brug:

Tag noget af den friskekstraherede gel fra Aloe Vera og påfør den godt på de brune pletter. Dette skal masseres forsigtigt på huden og efterlades i den næste halve time, før det skylles af med koldt vand. Dette bør gøres to gange om dagen i mindst 1-2 måneder for at få synlige resultater ved behandlingen af ​​de brune pletter.

3. Citronsaft:

Citronsaftens naturlige blegningsegenskaber er en perfekt måde at slippe af med de grimme brune pletter på huden. Påfør citronsaft på det berørte område i 30 minutter, før det skylles af med vand. Dette bør gøres to gange hver dag. Sørg for at fortynde citronsaften med vand, hvis du har følsom hud.

4. Fordele ved ricinusolie:

Castor Oil Fordele

De helbredende egenskaber af ricinusolie gør det til en perfekt væske til at helbrede problemet med brune pletter på huden. Tag lidt af olien på en ren vat og påfør på pletterne. Masser det forsigtigt i et stykke tid. Det skal gøres en gang om morgenen og en gang om natten, før du går i seng.

5. Brug sandeltræ:

Sandeltræets antiseptiske og ældningsegenskaber gør det til et ideelt naturprodukt at slippe af med brune pletter på huden. Alt du skal gøre er at lave en frisk pasta med sandeltræ og vand eller med sandeltræ, rosenvand og glycerin og anvende det på de berørte områder. Dette skal stå til tørre. Skylning med koldtvand skal følge derefter, og denne proces skal udføres to gange om dagen, indtil problemet forsvinder.

6. Kærnemælk:

Kærnemælk er en drink, der ikke kun har store fordele for kroppen, når den indtages, men også giver behandling af brune pletter, hvis den påføres. Dette kan påføres med vatrondel på pletterne og vaskes af efter et par minutter. Inden for et par uger finder du synlig forskel.

7. Papaya:

Enzymerne i papaya kan bruges til behandling af brune pletter ved at bruge revet papaya på huden i ca. 20 minutter efterfulgt af en lunken vandskylning. Dette skal gøres 2 gange om dagen.

8. Saft af løg:

Ekstraher frisk juice fra løg og påfør på de brune pletter 3 gange om dagen. De sure og blegende egenskaber hjælper med gradvis, men effektiv behandling af brune pletter om et par uger.

9. Røde ribs:

Tag umodne og mosede røde ribs med honning og massér det langsomt ind på de brune pletter. Dette skal stå i 30 minutter, før det skylles af med varmt vand og påføring af lidt citronsaft. Dette bør gøres en gang om dagen.

Sådan slipper du af med brune pletter på huden