Epätavalliset sängynmallit kaikille pienille salaperäisille salaisuuksillemme

Fancy Bed Designs varaa valkoiset lasten vuodevaatteet

Epätavalliset sängynmallit kaikille pienille salaperäisille salaisuuksillemme

Tutustu seuraaviin makuuhuoneen suunnitteluideoihin ja katso, miten makuuhuoneestasi voi tulla salaisuuksien paikka – kaikki sängynrunkojen rohkean uudelleensuunnittelun ansiosta!

Osmoosin tutkimusvuode

Nukahdan äänikirjoihin, Beethovenin mestariteoksiin ja hyvän kirjan avoimien sivujen alle.

Kumpikaan heistä ei tunkeutunut uneeni tarpeeksi tehdäkseen minua viisaammaksi tai ymmärtämään paremmin lukemaani. En tietenkään ole koskaan yrittänyt nukahtaa sanakirjassa tai muussa tekstissä tai hakuteoksessa, joka oletettavasti on valittu välittämään voimakkaasti laajat osmoositietonsa..

Kuka tietää, ehkä tämä menetelmä voisi saada minut menestymään yhdessä yössä ja olisin kaksikielinen tai ehdokas Nobelin palkinnon saajaksi heti. Kunnes saan lisää todisteita tämän väitteen tueksi, hyppään parhaillaan lasten leikkisarjan sängyn sivuille. Tämä sänky, joka näyttää ylimitoitetulta versiolta avoimesta kirjasta, on kirjaimellisesti vierittävä trilleri.

Nuku, leiki, kasva, naura, kaikki tämä on lapsesi mahdollisuus tämän ihastuttavan Yusuke Suzukin luomuksen avulla!

Vesisängyn hybridi

Fancy sänky malleissa lasitettava lasiastia lattiavalaisin

Varo, nukahtaminen kylpyammeessa voi johtaa ei -toivottuun kuolemaan. Odota vain niin näet! Älä lähde mukaan tähän seikkailuun nyt! Tiedän, että aiheeni ovat hieman sairaita, mutta se muuttuu. Tutustu elämäsi vaikutusvaltaisimpaan vesisänkyyn.

Houkutteleva, toimiva lattiavalaisin – Bowl

Epätavalliset sängyt ovat yksinkertaisesti puinen lattiavalaisin

the Hoesch Water Lounge yhdistää kylpyammeen muodon, nojatuolin mukavuuden ja mukautetun muodon sängyn rentoutumisen.

Fancy -sänky suunnittelee mukavan lattiavalaisimen

Salainen turvasänky

Olet kuullut tarinoita vanhasta yksinäisestä ihmisestä, joka on kuollut ja patjassa tehtiin hämmästyttävä löytö. Raha. Paperiraha. Ja paljon sitä. Pankkien epäluottamus pakotti vainajan keräämään rahaa patjan sisään suojaksi masennusta, taantumaa tai kuka tietää mitä jos paikallinen vihainen mies yrittää ryöstää pankin 30 minuutissa tai vähemmän.

Epätavalliset sängyn mallit parvi sängyn tikkaat portaat metallikehys

Kun laitat sängynrungon, hameen ja heität peiton patjan päälle, se olisi mahdoton rahantekotehtävä kenelle tahansa varkaalle

Ausellene -sänky suunnittelee parvi -sänky tikkaat portaat mukava runko

On aika lopettaa tämä säästö- ja kotipankki. Opportunististen ideoiden ansiosta vuodesohva on tullut käytännölliseksi ja halpaksi laitteeksi arvoesineidesi ja arvokkaan omaisuutesi säilyttämiseksi salaperäisissä ja tavallisissa esineissä. Pistoolit, korut, käteinen, asiakirjat, ne voidaan piilottaa patjapaketin jousen korvaavan kassakaapin rajoihin.

Jaettu persoonallisuusvuode

Nopeasti, sinulla on kolme sekuntia, sohva ja kaksi odottamatonta vierasta yöpymään. Mitä sinä teet? Doc -vuodesohvan kanssa ahdinko on helppo. Yhdellä yksinkertaisella liikkeellä yksinkertainen futon -sohva muuttuu kerrossängyksi, johon mahtuu vieraasi.

Toimiva parvi, jossa on tikkaat

Fancy sänky malleja parvi sänky tikkaat portaat mukavat tyynyt

Puisissa säleissä rakennetussa käytännöllisessä huonekalussa on irrotettavat kannet, jotka helpottavat rakastumista: helppo pestä, helppo laajentaa, helppo siirtää.

     Mukava sohvarakenne – paljon koristetyynyjäFancy sänky malleja parvi sänky tikkaat portaat mukavat tyynyt

Se on yksi kokoinen päivitys, joka ratkaisee monet nykyaikaisen perheen kodin suurista ongelmista

Fancy sänky malleja parvi sänky tikkaat portaat mukava rakenne