Helppoja säilytysideoita lasten leluille

yksinkertaisia ​​säilytysideoita pellavalaatikoita ja rottinkikauhoja

Helppoja säilytysideoita lasten leluille

Innostuneisuudellaan ja innovatiivisilla tavoillaan lapset tuovat iloa elämäämme ja saavat meidät joskus nauramaan. Mutta ne voivat myös aiheuttaa pientä sotkua kodeissamme, etenkin lelujen suhteen. Niin paljon kuin rakastamme lapsiamme, sitä enemmän emme pidä lelujen sotkusta kauniisti suunnitelluissa asuintiloissamme.

Mikä on ratkaisu tähän ongelmaan? Yhdistä välttämättömyys tyyliin, kun valitset kodin sisustukseen sopivan leluvaraston. Katsotaanpa joitain lelujen säilytysideoita, jotka varmasti miellyttävät jopa arvostetuimpia suunnittelun harrastajia.

Mobiilitallennus helpottaa pelaamista

Vaikka lelujen järjestäminen ja säilyttäminen on helpompaa, kun leikkihuone on rajallinen, joissakin perheissä voi olla enemmän joustavuutta jokaisessa huoneessa. Lapsesi leikkivät useimpien lelujen kanssa, joita säilytetään liikkuvassa yksikössä, kuten näillä Cozyn puulaatikoilla. Mökki. Söpö. Antiikkiset dynamiittilaatikot ovat täydellisiä pienillä käsillä pyörimistä varten ja riittävän tyylikkäitä, jotta voit pitää ulkona.

Antiikkilaatikot ovat täydellinen tasapaino vintage- ja nuhjuisen tyylikkyyden välillä

yksinkertaisia ​​säilytysideoita puulaatikoita ja yksinkertaisia ​​hyllyjä

Täydellinen pienille leluille, kuten Lego, kenkälaatikot voivat auttaa järjestämään pieniä paloja, joten olet varma, että ne pysyvät yhdessä. Ne eivät vie paljon tilaa, ja ne voidaan työntää sängyn alle tai pinota nurkkaan mukavuuden vuoksi. Sen sijaan, että käyttäisit yksinkertaista vanhaa laatikkoa kaapistasi, yritä käyttää niitä, joilla on muotoilu, kuten tämä Gold Jellybeanista.

Hauska muotoilu tekee säilytyksestä lapsiystävällisen

yksinkertaiset säilytysideat maalatut kenkälaatikot

Jos haluat helpomman tavan kuljettaa lelua huoneesta toiseen, säilytysratkaisu on ainutlaatuinen matkalaukku. Vanhemmat matkalaukut lisäävät vintage -tunnelmaa, kun taas uudemmat sopivat nykyaikaiseen kotiin. Saat järkyttäviä värejä, joista lapset varmasti pitävät, yritä löytää matkalaukku hauskassa sävyssä, kuten tämä turkoosi ja limenvihreä setti The Land of Nodista.

Houkuttele nuorempia perheenjäseniä värikkäällä säilytystilalla

yksinkertaisia ​​säilytysideoita pienet matkalaukut neonväreissä

Koristeelliset säiliöt, jotka lisäävät erityistä kosketusta

Kauan menneet ovat ajat, jolloin ainoa leluvalikoimamme oli tylsä, muovinen astia. Nyt muovi on työnnetty syrjään toisen materiaalin hyväksi. Emme puhu tässä keskimääräisestä kangassäiliöstäsi. Nämä säiliöt lisäävät erityisyyttä jokaiseen huoneeseen. Ne ovat myös kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Monien tuotteiden ansiosta, jotka ovat houkuttelevia taitaville ja tyylikkäille asunnonomistajille, sinun ei enää tarvitse valita yksinkertaisista, jäykistä säilytysastioista. Valittavana on nyt runsaasti värejä ja kuvioita. Huoneessa, jossa on neutraali paletti, tällaisten pilkkuastioiden kaltainen kuvio voi lisätä visuaalista kiinnostusta.

Kuvioidut säilytysastiat lisäävät visuaalista kiinnostusta mihin tahansa huoneeseen

yksinkertaisia ​​säilytysideoita, joissa on mustavalkoisia kuvioita

Tämän Pottery Barn Kidsin kangassäiliön hieno asia on henkilökohtaisten tarrojen lisätoiminto. Jos sinulla on useita lapsia tai tapoja järjestää leluja paremmin, on parasta merkitä kangassäiliö. Jos haluat klassisen ilmeen, monogrammit ovat myös loistava vaihtoehto.

Tarrat ja monogrammit lisäävät persoonallisuutta

yksinkertaisia ​​säilytysideoita kangaskauhat monogrammeilla

Kangaslaatikot sopivat täydellisesti hyllyille. Niitä on erikokoisia, joten valitse astiat, jotka ovat vähintään kaksi tai kolme tuumaa lyhyemmät kuin hyllyn aukko. Näin ne voidaan helposti työntää sisään ja ulos. Säiliöt, joissa on hyllyn väri, kuten nämä Pottery Barn Kidsin sinivalkoiset laatikot, luovat saumattoman ilmeen.

Hylly, jossa on kangassäiliö lelujen mukauttamiseen

yksinkertaisia ​​säilytysideoita pellavalaatikoita ja rottinkikauhoja

Yksiköt, jotka vetävät kaksinkertaista tehtävää

Kun yrität hallita lelujen sotkua kotitaloudessasi, on tärkeää, että jokaiselle esineelle on oma sijainti. Jos et voi käyttää koko huonetta peliaikaan, tällainen yksikkö, kuten tämä Brookstone -monitoimivarasto, on sinua varten. Useiden säiliöiden avulla voit käyttää niin monta tai vähän leluhyllyä ottamatta tilaa muille tavaroille, kuten kengille tai kirjoille. Tällaiset järjestäjät toimivat hyvin käytävällä tai takaovessa – voit peittää ulkoleluja ja kenkiä taloon tullessasi.

Monikäyttöiset säilytysastiat mahdollistavat joustavan säilytyksen

yksinkertaisia ​​säilytysideoita monitoiminen hylly

Älä huoli, sinun ei tarvitse ostaa erillistä säilytysyksikköä vain lapsesi leluille. Käytä huonekaluja, joita on hieman helpompi löytää, kuten lipastoa. Lipastot on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen. Mukavien ovenkahvien ansiosta niitä on helppo käyttää myös lapsille. Ja paras osa siinä? Kun lapsesi vanhenevat, voit käyttää leluja vaatteiden säilyttämiseen.

Lipaston säilytystila palvelee lastesi tarpeita myös tulevaisuudessa.

yksinkertaiset säilytysideat kevyet puukaapit

Jos talossasi on sisäänrakennetut hyllyt, sinulla on jo hyvä lähtökohta lelujen järjestämiselle. Kauneuden lisäksi sisäänrakennetut hyllyt auttavat maksimoimaan säilyvyysajan, koska ne mahtuvat leluihin kattoon. Erota lelut muovi- tai kangasastioihin ja aseta ne alemmille hyllyille lapsiystävällisen saavutettavuuden vuoksi. Jos haluat käyttää hyllyjä useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, käytä korkeampia hyllyjä kirjoille, herkälle sisustukselle tai muulle haluamallesi, johon on helppo päästä käsiksi.

Sisäänrakennetut hyllyt maksimoivat lattiasta kattoon asti

yksinkertaisia ​​säilytysideoita sisäänrakennetut kirkkaat värit

Ideoita istuinten säilytykseen

Monikäyttöisillä alueilla, kuten olohuoneissa, lelujen säilyttäminen on pakollista, kun niitä ei käytetä. Land of Nodin kalusteet, kuten jakkara tai penkki, lisäävät istuimia ja pitävät lelut pois lattiasta, jotta koko perhe voi rentoutua ja liikkua helposti.

Istuinosa tarjoaa lisäistuimia kussakin huoneessa

yksinkertaisia ​​säilytysideoita mukava istuinrinta

Jos pidät ajatuksesta ylimääräisistä istuimista, mutta aiot pitää leluja lapsesi huoneessa, hauskat sisustuselementit, kuten liitutaulumaalaus, tekevät siitä houkuttelevamman. Mukauta pankki lapsesi nimellä tai anna hänen käyttää luovuuttaan ja muuttaa sitä doodleilla tai runoilla.

Teini -ikäiset suorittavat toimintoja, kuten taulumaalauksen, jotta lapset voivat osoittaa luovuutensa

helppoja säilytysideoita liitutaulu istuinpenkki

Rakennettavat yksiköt tarjoavat räätälöinnin

Elämä on arvaamatonta, eikä koskaan tiedä, miten tallennustarpeesi voivat muuttua. Jos lisäät lapsia perheeseesi tai muutat toiseen taloon, lelujen säilytysjärjestelmä voi muuttua. Siksi tällainen iToyBoxes -hyllyjärjestelmä on ihanteellinen. Sen joustavuuden ansiosta voit käyttää yhtä paikkaa tai pinota muutamia muokatun tallennustilan luomiseen.

Aloita yksinkertaisella tallennusyksiköllä

yksinkertaisia ​​säilytysideoita, kaikki prinsessa pinkillä

tai käytä useita yksiköitä tarpeidesi mukaan kasvavaan tallennusjärjestelmään

yksinkertaisia ​​säilytysideoita prinsessa vaaleanpunainen ja pahat laatikot

Nämä säilytysideat tarjoavat helppoja ratkaisuja jopa suurimman lelukokoelman hallintaan. Niin kauan kuin pidät aina perheesi henkilökohtaiset tarpeet mielessä, luot varmasti järjestelmän, joka toimii täydellisesti kotonasi. Inspiroiko tämä luettelo uusia ideoita? Kerro meille siitä jättämällä kommentti alla..