IMM Cologne 2017 – kansainvälinen huonekalumessu antaa jälleen sävyn!

Vastauksen tähän kysymykseen antoivat viime viikolla 1360 kansainvälistä näytteilleasettajaa noin 50 maasta, jotka esittelivät uusimmat kokoelmansa ja tuotteensa asumiseen ja sisustamiseen yleisölle IMM Köln 2017 kuvitellut. Jännittävä keittiötapahtuma “LivingKitchen 2017”, joka järjestetään joka toinen vuosi Kölnissä, kulki myös rinnakkain huonekalumessujen kanssa. Keittiösuunnittelun innovatiivisimpia uusia tuotteita esitteli täällä yli 200 valmistajaa noin 20 maasta. Joten tänä vuonna siitä tulee erittäin mielenkiintoinen ja ennen kaikkea kiehtova asuintiloissamme. Pysy kanssamme ja selvitä, mitkä ovat viimeisimpien elämäntrendien kohokohtia.

“LivingKitchen 2017” – messujen tunnuslause tänä vuonna: “Inspiraatio ja innovaatio”

Johtavilla kansainvälisillä keittiömessuilla näit sen tänäkin vuonna hyvin selvästi: tekniikka ja muotoilu kulkevat käsi kädessä. Älykäs koti on suuri aihe täällä. Aina älykkäitä laitteita suunnitellaan ja valmistetaan, joiden pitäisi helpottaa elämäämme. Siemensin kamera jääkaapissa ja Bosch Home Connect Mykien kanssa, jotka tunnemme jo IFA 2016: sta, ovat todella suuria. Samaan aikaan kestävyys ja yksilöllisyys ovat erittäin tärkeitä. Kaikki on tehtävä nopeasti ja helposti minimaalisella ajan ja rahan investoinnilla.

IMM Cologne – yksi maailman tärkeimmistä huonekalumessuista

imm cologne 2017 elävät trendit huonekalutrendit huonekalumessut Köln

Kalusteiden ja graniittialtaiden markkinajohtaja Saksassa ja muualla maailmassa – yritys Blanco – oli tietysti myös paikalla ja hänellä oli jälleen paljon tarjottavaa – innovatiivisia ratkaisuja keittiön mukavuuden, joustavuuden ja ergonomian lisäämiseksi. VR -laseja käyttävän digitaalisen simulaation ansiosta kävijät ovat uppoutuneet täysin uusiin ulottuvuuksiin ja heillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uusimmat keittiötrendit käytännössä itse.

Laadukas Pedini-keittiö, valmistettu HI-MACS®-materiaalista

imm cologne 2017 livingkitchen pedini hi mac

Muita tärkeitä keittiöasiantuntijoita, kuten Nolte, Leicht Küchen, Schöller ja Miele, ovat myös liittyneet LivingKitchen 2017 esittelee uusimmat keittiöideat ja trendit. Erittäin jännittävä ja mullistava tänä vuonna – Nolte Küchenin induktiokenttä. Keittiön työtasosta voidaan tehdä keittolevy, joka toimii induktioperiaatteen mukaisesti.

Blanco -keittiöt – innovatiivinen muotoilu ja paras mukavuus

imm cologne 2017 livingkitchen blanco innovatiiviset keittiötrendit

imm cologne 2017 livingkitchen blanco pesuallashanat graniitti

Täydellinen tilaus Nolte -keittiöiden kanssa

imm cologne 2017 huonekalutrendit huonekalumessut Köln nolte küchen

Keittiöstä tulee yksinkertaisesti yhä kodikkaampi ja se täyttää yhä korkeammat asumisvaatimukset – täydellinen ergonomia, optimaalinen energiatehokkuus, suurin tuottavuus, kestävät ja innovatiiviset materiaalit, riittävä ilmanvaihto ja kodikas tunnelma. Virtaava siirtyminen keittiön ja olohuoneen välillä on edelleen trendi ja auttaa entisestään muuttamaan modernin keittiön aktiiviseksi ja viihtyisäksi olohuoneeksi.

IMM Köln 2017: Skandinaavinen ilme on edelleen suosittu

Skandinaavinen elämä on yksinkertaisesti ajatonta ja siksi aina muodissa! Tämän vuoden skandinaaviset osallistujat, kuten Interstil, Casø Furniture, Muuto ja Frandsen Lighting Tanskasta, osoittivat myös tämän; Røros Tweed Norjasta, Design House Stockholm Ruotsista ja monet muut. Neutraalit värit, puu, korkki ja metallioptiikka – se on kodikas ja viihtyisä jälleen omissa neljässä seinässäsi. Luonnonmateriaaleja, kuten massiivipuuta, huopaa ja uutta villaa, voi nähdä myös kaikkialla. Yksinkertaisuus ja pidättyvyys tuntuu useimmilta huonekalukokoelmilta, mutta kukkakuviot ja paljon vihreää maustavat myös verhoilua ja etuosia tänä vuonna.

Parhaat huonekaluvalmistajat ovat läsnä Kölnin huonekalumessuilla

imm cologne 2017 livingkitchen keittiömessut huonekalumessut

Vuosisadan puolivälin tyyli

IMG Cologne 2017 -tapahtumassa oli myös runsaasti klassisia klassikoita, joilla oli nostalginen ilme. Ennen kaikkea huonekalumerkki Hülsta – korkealaatuinen ja innovatiivinen, mutta myös yksilöllinen ja joustava. Olimme erityisen vaikuttuneita upeasta T70 -ruokapöydästä (innovatiivisella makuuasennolla) ja vastaavista S500 -tuoleista. Mutta myös monitoimista sohvapöytää ja mukavia lepotuoleja ei voitu jättää huomiotta. Tämän kaltaiset Thonetin huonekaluklassikot ovat loistaneet uudessa loistossaan ja nuoret suunnittelijat ovat tulkinneet ne uudelleen. Vitra, KNOLL … lista on uskomattoman pitkä.

Vitra -jalusta

imm cologne 2017 vitra booth huonekalumessut Köln

Lisävinkki: Elegantit huonekalumateriaalit Essential Homessa, Portugalissa

Paras italialainen muotoilu IMM Kölnissä 2017

Se, kuinka tärkeäksi ja yhä kehittyneemmäksi Kölnin huonekalumessut ovat tulossa, näkyi myös lukuisissa italialaisissa osallistujissa. “Made in Italy” -elämän trendit ovat myös runsaasti läsnä tänä vuonna. Molteni&C, Baxter, Caccaro, Capodopera, Cappellini B&B Italia – vain muutamia mainitakseni – asettaa uusia trendilinjoja ja tyylikkäitä roolimalleja. Korkein laatu, klassinen tyylikkyys ja innovatiivinen muotoilu yhdessä – yksinkertaisesti loistava elokuva!

Monet espanjalaiset ensiluokkaiset valmistajat, kuten PLM Design, olivat myös läsnä IMM Cologne 2017 -tapahtumassa

imm cologne 2017 espanjalaiset designkalusteet pilma plm design

“Das Haus” IMM Kölnissä 2017

Tänä vuonna ”Das Haus” -projekti oli amerikkalaisen arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan Todd Bracherin huonekalumessuilla Kölnissä. Unelmakodissaan hän keskittyi elämisen, oppimisen ja elämisen yksinkertaisuuteen. Kaiken pitäisi muodostaa täydellinen ykseys, jossa ei ole rajoja sisä- ja ulkotilojen välillä, missä voit meditoida, rentoutua ja unelmoida rauhassa. ”Avoimuus ja vapaus” on nuoren suunnittelijan päämotiivi.

Löydät lyhyen yhteenvedon IMM Cologne 2017 -tapahtumasta täältä:

LivingKitchen 2017 sisäänkäynti

imm cologne 2017 livingkitchen keittiö messukalusteet messut Köln

Ja muutama oivallus IMM Kölnistä 2017

imm cologne 2017 huonekalumessut Köln

imm cologne 2017 huonekalumessut Kölnin elävät trendit

imm cologne 2017 huonekalumessut elävät trendit huonekalutrendit

imm cologne 2017 huonekalutrendit huonekalumessut Köln

imm cologne 2017 huonekalumessut Köln