Jalokiviset tiikkikalusteet lisäävät mukavuutta

Arvokas ja universaali tiikki on todellinen taiteilija asumisen ja sisustamisen suhteen. Tämä trooppinen puu näyttää paitsi jaloilta ja kodikkailta, myös sillä on erittäin tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin sopivan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kestävä ja erittäin säänkestävä tiikki on yksi suosituimmista puulajeista. Teak on alun perin peräisin Intian ja Burman metsistä, mutta sitä kasvatetaan jo muissa Aasian maissa sekä Länsi -Afrikan ja Etelä -Amerikan trooppisilla alueilla. Tämän tyyppistä puuta voidaan myös kasvattaa erittäin menestyksekkäästi ja tehokkaasti kestävässä metsätaloudessa, mikä on tietysti tärkeää ympäristölle, kun otetaan huomioon kaikkien trooppisten metsien pidemmät kauppareitit.

tiikkiset sivulaatikon laatikot

Ylellinen optiikka ja monipuolisuus

Teakista valmistetut huonekalut eivät vain näytä hienostuneilta, vaan myös yleensä kaikki tästä monimuotoisesta trooppisesta puusta valmistetut pinnat. Tiikkiä suositellaan jopa terassille, ja sitä käytetään hyvin usein veneenrakennuksessa. Sen miellyttävä kullanruskea tai tummanruskea väri ja erottuva vilja varmistavat, että jokainen tiikistä valmistettu huonekalu ja esine on selvästi vakuuttava ja ainutlaatuinen karisma.

Riippumatta valitsemastasi sisustustyylistä, tiikkihuonekalut näyttävät aina hyviltä. Tämä monipuolinen puulaji antaa neljälle seinällesi ainutlaatuisen, erehtymättömän viehätyksen. Maalaistyylinen, vintage, biedermeier, siirtomaa tai hyvin minimalistinen ja moderni – kaikki on mahdollista tiikkikalusteilla. Monet huonekalujen valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten www.wohnpalast.de, tarjoavat laajan valikoiman laadukkaasta tiikistä valmistettuja huonekaluja ja kodin tarvikkeita paitsi kaupoissaan myös verkossa. Monilla on jopa valikoima tiikkihuonekaluja, jotka on valmistettu kierrätyspuusta, mikä hyödyttää ympäristöä ja siten omantuntotamme entisestään. Makuuhuoneen antiikkilaatikko yhdistettynä metallisänkyyn, ruokasalin tyylikäs vitriinikaappi retrotuoleilla tai tukeva oopiumipöytä, jonka vieressä on pehmeä sohva, ovat vain pieni valikoima tiikkikalusteiden rajattomista vaihtoehdoista. Tämä upea materiaali on mukautuva ja joustava. Sopii kaikkialle ja kaiken kanssa.

tiikkihuonekalut sohvapöytä Mumbai

Mikä on paras tapa hoitaa tiikkikalusteita?

Tiikkikalusteita pidetään helpoimpina hoidettavina kaikentyyppisten huonekalujen joukossa. Voit öljyä ja vahata ne vastaavasti, mutta sinun ei välttämättä tarvitse tehdä sitä. Koska tiikki sisältää huomattavan määrän luonnonkumia ja on siksi aina kuin öljytty. Juuri tästä syystä tämä trooppinen puu on melko vettä hylkivä ja sopii ihanteellisesti kosteisiin asuinalueisiin. Siitä huolimatta on suositeltavaa, että tiikkipuutarhasi tai terassikalusteesi voitelevat puupinnan uudelleen erityisillä teak-öljyillä, jotta estetään UV-säteilyn ja ilman aiheuttama hopeanharmaa patina. Ja jos tiikkikalusteesi näyttää jotenkin likaiselta tai siinä on itsepäisiä tahroja, voit kokeilla kaupallisesti saatavilla olevaa vihreää saippuaa. Käytä harjapuuharjaa teräsharjan sijasta. Tämä vahingoittaa varmasti jaloa tiikkipintaa. Rautakaupan pehmeä hiekkapaperi ja tavalliset teak -puhdistusaineet erikoisliikkeissä ovat myös erittäin sopivia tähän.

Luota kestävyyteen ja ajattomaan hienostuneisuuteen ja löydä erityiset tiikkikalusteet. Hemmottele itseäsi kodikkuudella ja optimaalisella asumismukavuudella ja nauti jokaisesta hetkestä kotona!

tiikkihuonekalut sohvapöytä sideboard lipasto retro