Matala, pyöreä istuinalue Novoceramilta

pyöreä kulmaistuin musta tyylikäs heitotyyny

Matala, pyöreä istuinalue Novoceramilta

Olipa kerran, kauan ennen plasmanäyttöjä ja viihdekeskuksia, ystävät ja perhe kokoontuivat – se oli niin sanottu oleskelualue. Nämä pyhäinjäännökset on suunniteltu erityisesti suurille ryhmille, joissa he tupakoivat, joivat ja nauttivat tulen ympärillä 1960 -luvulla, ja ne palaavat muodissa nykyaikaisessa sisustuksessa.

Tietäen täysin lähestyvästä trendistä estetiikat ja suunnittelijat Novoceram herätti jälleen kiinnostusta vuosisadan puolivälissä ajankohtaiseen hauskaan toimintaan. Vaikka ne on tyypillisesti tehty olohuoneen oleskelualueille, ne voidaan sijoittaa kylpyhuoneeseen ja keittiöön – koska ne näyttävät yhtä sopivilta ja tyylikkäiltä.

Perhe ja ystävät tulen ympärillä – pyöreä sohva

pyöreä kulma istuimet musta tyylikäs valkoinen heittää tyyny laatat

 Suunnittelijatuotteen kuvauksessa lukee: Menneiden aikojen tyylikkäät tekstuurit on ikuistettu kokoelmaan, joka tulkitsee aaltoilevia kiven epätasaisuuksia ja luo yllättävän, epätavallisen ilmeen ja vahvan nykyaikaisen luonteen.

Olemme valmiita ottamaan matkan ajassa taaksepäin niin kauan kuin määränpäämme on niin tyylikäs ja mukava. Posliinilaattoja on saatavana beigeinä, mustina, harmaina (kuvassa) ja kolmea kokoa: 30 x 60 cm, 45 x 45 cm ja 60 x 60 cm.

 Tummat laatat lattialla – ainutlaatuinen design -sohva

pyöreä kulmaistuin musta tyylikäs valkoinen tumma laatta