Miten valitset täydellisen sohvan kotiisi?

Sohvan ostaminen voi olla pelottava tehtävä, koska markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja. Yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista sohva on itse asiassa pitkäaikainen investointi, joka voi määrittää asuinalueesi tyylin. Joten jos etsit tyylikästä sohvaa olohuoneeseesi, älä lannistu. Pieni tutkimus etukäteen ja seuraavat vinkit auttavat sinua uuden sohvan ostamisessa. Lue vain ja saat selville tärkeimmät kriteerit, joiden mukaan sinun pitäisi valita olohuoneen sohva…

Kuinka valita tyylikäs sohva olohuoneeseen?

VegaSofia Taktiikka

koko

Et todellakaan tarvitse sohvaa, joka on liian suuri tai liian pieni olohuoneeseesi. Joten mittaa tarkasti alue, jolla haluat uuden sohvasi olevan, mukaan lukien pituus, korkeus ja leveys. On myös tärkeää mitata oviaukot. Vaikka sohva voi olla täydellinen koko olohuoneeseesi, se ei mahdu etuoven tai portaikon läpi!

Tutustu sitten huoneeseen ja olemassa oleviin huonekaluihin ja mieti mittakaavaa. Sohvan tulisi olla samankokoinen kuin muut olohuoneen huonekalut, jotta se ei näytä liian suurelta tai liian pieneltä.

Olohuoneen kalusteet Valitse sohva Rezzo fb

tyyli

Toinen komponentti, joka on pidettävä mielessä, on olohuoneessasi olevat huonekalut. Jos niissä on perinteinen tunnelma, valitse myös tämän tyylinen sohva. Sitä vastoin moderni koti vaatii yleensä modernin sohvan. Makusi mukaan voit myös yhdistää erilaisia ​​tyylejä, kunhan lopputulos on johdonmukainen ja houkutteleva kokonaiskuva.

Olohuoneen kalusteet valitse sohva Lina FB

elämäntapa

Sohvan pitäisi myös sopia hyvin elämäntapaasi. Joten ennen kuin valitset tyylikkään sohvan asuinalueellesi, harkitse hetkeä elämäntyyliäsi ja vaatimuksiasi. Jos sinulla on suuri perhe, modulaarinen sohva voi olla paras valinta sinulle. Jos sinulla on lemmikkejä tai lapsia, kannattaa valita sohva, jossa on tahroja kestävä kangaspäällinen. Jos rentoutuminen ja mukavuus ovat etusijalla, etsi sohvia, joiden avulla voit istua ja rentoutua.

Olohuoneen kalustesohva valitse Calis FB

materiaalia

Kysy ensin sohvan materiaaleista. Tämä johtuu siitä, että nämä määrittävät laadun. Ota siis yhteyttä myyjään ja kysy kysymyksiä sohvan rakenteesta, kuten mistä runko on tehty ja onko se valmistettu paikallisesti vai ulkomailla. Kysy, kuinka sohva kuluu ajan myötä, menettävätkö tyynyt muotonsa ja onko olemassa takuu.

Verhoilukangas

Oikean verhoilukankaan tai nahatyypin valinta on elämäntapasi kannalta ratkaisevaa. Jos sinulla on lemmikkejä tai pieniä lapsia, on suositeltavaa valita kestävä kangas. On myös tärkeää tutkia verhoilukankaan tai nahatyypin laatua, mukaan lukien puhdistuskoodit ja hoitosuositukset.

Plussapisteenä ovat irrotettavat päälliset sohvat, jotka voidaan pestä helposti pesukoneessa.

Olohuoneen kalusteen sohva valitse Deda FB

Värivalinta

Myös sohvalle väärän värin valitseminen voi olla valtava virhe. Joten ole varovainen ja ota malli kotiin.

Muista valita väri tai kuvio, johon olet tyytyväinen pitkään. Jos valitset neutraalin sävyn, voit silti lisätä väriä tyynyjen, heittojen ja lisävarusteiden avulla.

Olohuoneen kalusteet Valitse sohva Maurice - FB

Jos etsit uutta tyylikästä sohvaa, suosittelemme, että tutustut Design -sohvat osoitteessa Wozimo.de tarkastella. Selaa vain verkkoa ja ota yhteyttä palveluntarjoajaan. Edellä mainitut lähtökohdat helpottavat varmasti valintaa. Ja todennäköisesti löydät todella unelmiesi sohvan!

Olohuoneen kalusteet Valitse sohva Jenny fb

Olohuoneen kalusteen sohva valitse Agra IG