Moderni sohva kukan muodossa

Moderni sohva kukan muodossa suuri upea

Luova sohvasuunnittelu suurelle perheelle

Tämä hämmästyttävä, pehmeä ja moderni sohva sopii täydellisesti suureen, avoimeen tilaan. Kehyksetön, silmiinpistävä ja erikoinen huonekalu toimii katseenvangitsijana ja korostaa nykyaikaista sisustusta luoden ainutlaatuisen tunnelman huoneeseesi.

Aster Papposus on Edran ja Campanan veljen Humberton ja Fernandon suunnittelema sohva. Vaikka kaikki sen mallit näyttävät innovatiivisilta ja houkuttelevilta, tämä sohva on yksi Silhouette of Merielämän inspiroima ja nykyaikaiseen kotiin rakennettu.

Tämä sohva on rakennettu ilman kehystä ja täynnä polyuretaania ja höyheniä. Se tarjoaa upean, pehmeän ja mukavan mutta tyylikkään muotoilun trendikkääseen kotiin. Sohva näyttää aivan kuin kukka tai mustekala ja voisi toimia mielenkiintoisena elementtinä olohuoneessa.

 Moderni sohva, joka on valmistettu pehmeästä kankaasta ja täynnä höyheniä.

Kaikki tyynyt ovat pehmeitä ja erittäin mukavia. Nämä samanlaisesta kankaasta valmistetut heittotyynyt ovat ylellisiä ja vietteleviä ja yhdistyvät taitavasti viehättävän, leikkisän ja erikoisen pyöreän sohvan kanssa.

Moderni sohva kukan muodossa

Moderni sohva kukka -näyttelyn muodossa

Tämä sohva näyttää mustekalalta Moderni sohva sinisen kalmarin kukan muodossaSuuri kulmasohva myös ottomaanilla Moderni sohva kukkasohvan muodossa musta ottomaani

Ylellisyyttä ja ylellisyyttä miellyttäviin hetkiin Moderni sohva houkuttelevan kukkasohvan muodossa   Kuninkaansininen, pehmeä muoto klassiseen tyyliinModerni sohva kukan muotoisena kuninkaallisessa sametissa Perinteinen sohva samalta suunnitteluyritykseltä Moderni sohva kukka -muotoisten perinteisten huonekalujen muodossa Samettiset sohvat, joissa on muutama komponentti Moderni sohva kukkasohvan muodossa