Nahkasohva – kiistaton katseenvangitsija olohuoneessa

nahkasohva aitoa nahkaa beige valkoinen sileä sohva nojatuoli ergonominen muotoilu

Kuinka hoitaa nahkasohva oikein

Aitoa vai keinotekoista nahkaa? Mielipiteet tästä ovat usein erilaisia. Monista syistä, kuten eläinten oikeudenmukaisuudesta, keinonahka on edullinen monilla alueilla. Viime aikoina on ollut lukuisia vegaanikauppoja, joissa voit ostaa viileitä vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka ovat 100% eläinetiikkaa.

Olemme myös täysin vakuuttuneita tästä etiikasta. Meidän on kuitenkin myönnettävä yksi asia: oikea nahka on yksinkertaisesti korvaamaton osa nahkasohvaa. Mikä tekee nahasta niin erityisen?

Toisin kuin usein oletetaan, aidosta nahasta valmistettu sohva on paljon kestävämpi ja helpompi hoitaa kuin monet muut vaihtoehdot. Oikealla hoidolla laadukas nahka pysyy täydellisessä kunnossa ja jopa kaunistuu ajan myötä. Kannattaa tietysti myös pitää mielessä muutama asia. Käymme asiaa vähän myöhemmin.

Ajatonta eleganssia ja optimaalista mukavuutta

nahkasohva aitoa nahkaa sileä oranssi

Tietenkin nahan tyyppi ja huonekalusuunnittelu ovat aina makuasia. Päänahkat aitoa nahkaa ovat kuitenkin kaksi – sileä ja karkea nahka. Sileä nahka on suositeltavampaa useimmissa tapauksissa. Toisaalta tämä nahka on erittäin kulutusta kestävä, toisaalta se tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Se on myös värjätty paljon helpommin, mikä tarjoaa monipuolisen väripaletin. Aniliini, puolianiliini ja nappa-nahka ovat suosituimpia nahkasohvalla käytettäviä nahatyyppejä.

Karkea nahka sen sijaan tuntuu hieman samettiselta. Se ei ole yhtä joustava kuin sileä nahka. Saalis tässä on, että mokka on yleensä paljon herkempi. Tästä syystä se on usein päällystetty polyuretaanilla. Tämä tiiviste suojaa herkkää pintaa kosteudelta. Tunnetuimmat karkean nahan tyypit ovat nupukki, mokka ja mokka.

Minimalistinen kirkkaus valkoisena

nahkasohva aitoa nahkaa sileä valkoinen minimalistinen muotoilu

Aitoa nahkaa on suhteellisen helppo puhdistaa. Siitä huolimatta tarvitset ehdottomasti muutamia hyödyllisiä huoltovinkkejä.

 Hoito -ohjeet nahkasohvat

Pyyhi nahka pehmeällä puuvillaliinalla kerran viikossa. Puhdista sohva kostealla liinalla vähintään kerran kuukaudessa. Ole varovainen voimakkaiden pesuaineiden kanssa! Kenkälakalla, tärpätillä tai liuottimilla ei ole paikkaa nahalla. Käytä sen sijaan puhdistukseen erityistä nahanhoitotuotetta.

Pehmeä rakenne ja avoin tiiliseinä takaavat harmonisen kontrastin olohuoneessa

nahkasohva aitoa nahkaa tummanruskea tiiliseinä

 Jos huomaat tahroja, älä hankaa tai raaputa niitä missään olosuhteissa. Paras tapa tehdä tällaisissa tapauksissa on käyttää kumiharjoja tai väritöntä pyyhekumia. Jos vuodat sohvalle nestettä, pyyhi se välittömästi pois. Jos nahka on karkeaa, voit puhdistaa sen jopa pölynimurilla. Rasva tahrat voidaan pyyhkiä varovasti pois ja poistaa laimennetulla etikkaöljyllä.

Suojaa nahkasohva suoralta valolta ja aseta se pois lämmittimestä, jotta pinta ei muutu.

Arvokas ja jalo klassisella suunnittelulla

nahkasohva aitoa nahkaa ruskea sileä ylellinen muotoilu

Mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessaan nahkasohvaa??

Tarkista ensin tuntuma. Tunne sormillasi, kuinka pehmeältä ja joustavalta pinta tuntuu. Selkeä merkki nahan laadusta on materiaalin kyky sopeutua nopeasti kehon lämpötilaan.

Tee sitten testiistunto. Ei kiirettä. Testaa sohvan ergonomia ja ota erilaisia ​​istuma -asentoja.

Tee nyt väritesti. Kostuta kangas hieman ja paina sitä nahkaa vasten noin minuutin ajan. Jos kangas pysyy valkoisena sen jälkeen, sohva ei tahraa myöskään myöhemmin.

Joten, pidä huolta nahkasohvallasi ja hän kiittää sinua mukavuudella, turvallisuudella ja lukuisilla hiljaisilla hetkillä.

Maskuliininen karisma tummansinisessä

nahkasohva aitoa nahkaa sileä tummansininen

Legendaarinen Chesterfield -sohva intohimoisesti punaisena

nahkasohva chesterfield -sohva punainen sileä nahka

Futuristinen muotoilu mustalla ja punaisella

nahkasohva aitoa nahkaa sileä musta punainen futuristinen muotoilu

Aitoa nahkaa olevat sohvat muuttuvat vieläkin kauniimmiksi ajan myötä

nahkasohva aitoa nahkaa luonnonväri vintage -muotoilu

Tyylikäs ja tyylikäs istuinmoduuleista

nahkasohva aitoa nahkaa punaiset pyöreät muodot ottomaanit

Joustava ja kompakti muotoilu

nahkasohva aitoa nahkaa musta nahka sileä pyöreä joustava moderni

Runsaasti ja mukavasti napa valkoisena

nahkasohva, aitoa nahkaa, sileä, erittäin mukava

Jos kaksipaikkainen riittää

nahkasohva musta nahka sileä moderni muotoilu