Näytä hyvältä: hienoja, moderneja tuoleja ja aksentteja Marco Sousa Santos

modernit tuolit korostavat suunnitteluratkaisua

Näytä hyvältä: hienoja, moderneja tuoleja ja aksentteja Marco Sousa Santos

Moderni muotoilu on orgaaninen ja se miellyttää silmää. On olemassa moderni muotoilu, joka on sytytetty ja provosoiva progressiivisella asenteellaan, ja on moderni muotoilu, joka loukkaa jotenkin silmää, koska sillä ei ole lainkaan todellista tarkoitusta.

Jos olet vanhan fani ja et niinkään uusimpaan, tutustu Marco Sousa Santos -kalusteisiin, joissa on portugalilainen huonekalumerkki, Branca Lisboa. Hänen uusin kokoelmansa, joka on nyt esillä vuoden 2013 yritysluettelossa, on enimmäkseen valkoinen ja tuhkablondi, jossa on vaalea, syvä ja vaalea väri, joten se on ristiriidassa yksitoikkoisten värien kanssa.

Matala puupaneeli toimii hyllynä – minimalistinen muotoilu

modernit tuolit aksentti suunnitteluratkaisu idea levy puu

 Hänen upeissa moderneissa tuoleissaan käytettyjen materiaalien sekoitus – kuten tuskallisen tavallinen puinen sivutuoli, joka on asetettu mukavaa mutta yksinkertaista valkoisen vaahdon ja kumin taustaa vasten. Mitä brändi sanoo prosesseistaan ​​ja visiostaan: ”Yhdistämällä perinteisen portugalilaisen käsityön nykyaikaiseen estetiikkaan BRANCA pyrkii elvyttämään menneisyyden aikakauden kehittämällä tuotteita kärsivällisyyden, osaamisen, tiedon ja rehellisyyden avulla. Tavoitteenamme on saavuttaa korkealaatuinen tuotemerkki. Sanomme, että tulos on se, mitä todella tavoiteltiin. “

 Yksinkertaiset, puiset tuolit käsinojilla ja selkänojilla – ainutlaatuinen muotoilu

modernit tuolit korostavat suunnitteluratkaisu idea puu

Kevyt, puinen tuoli, Marco Sousa Santos

modernit tuolit aksentti suunnitteluratkaisu idea puu yksinkertainen

Koriste -elementti – Marco Sousa Santos Design modernit tuolit korostavat suunnitteluratkaisu idea tavallinen puu