Puulavahuonekalut – 46 ainutlaatuista vinkkiä sinulle

huonekalut puulavat sisäpiha etupiha kuisti tyynyt penkki selkänoja

Puulavoista valmistetut huonekalut – ainutlaatuisia vinkkejä sinulle

Puulavan muuttaminen unenomaiseksi, värikkääksi huonekaluksi ei voi olla niin vaikeaa kuin luulisi. Sinun ei vain tarvitse katsoa puulavaa puukappaleena, koska puulavat voidaan käyttää todella viileinä huonekaluina.

Yhä useammat ihmiset ostavat niitä, koska heillä on hyviä ideoita siitä, mitä he voivat tehdä heidän kanssaan – tämä on aivan uusi suuntaus, voit sanoa.

On todella monia tapoja käyttää puisia kuormalavoja sisätiloissa. Voit esimerkiksi käyttää sitä sohvapöydän, vaikuttavan keittiön saaren, sohvien, työpöytien tai hyllyjen luomiseen. Tässä olemme keränneet sinulle ainutlaatuisia vinkkejä siitä, mitä voit tehdä puulavoilla kotona. Anna itsesi vain yllättyä!

Sohvapöytä – fiksua työtä puulavoista

puiset huonekalulavat musta pöytä puutarhapyörät

  Jos haluat saada naapurisi huomion, tämä eri näköinen sohvapöytäidea saattaa olla paras sinulle. Voit helposti tehdä pöydän itse asentamalla neljä pyörää parille kuormalavalle. Sitten sohvapöydän on näytettävä täsmälleen kuvassa!

Pöytä patioille

puiset huonekalut kuormalavat musta pöytäterassi

Tarvitset kaksi kuormalavaa yläosaan ja kaksi kuormalavaa jalkoihin, ja sitten pöytäsi terassille näyttää yhtä henkeäsalpaavalta. Se voidaan pienentää tai suurentaa alueesta riippuen, se on sinun.

Valkoinen lavapöytä

puiset huonekalulavat valkoinen matala pöytäterassi

Onko kellarissasi valkoista maalia? Tarvitset jälleen puulavoja, ja sisä- tai ulkotason valkoinen pöytä on valmis hetkessä. Sen pitäisi näyttää tältä …….

Moderni ja tyylikäs

puiset huonekalulavat valkoinen pöytä sileä pöytätaso olohuone

Kuten yllä olevassa taulukossa, tässä on toinen esimerkki nykyaikaisesta sohvapöydästä ihmisille, joilla on budjetti. Tämän taulukon täyttäminen vie vain kolme tuntia. Eikö ole hienoa? Älä unohda, että sinulla on oltava kaksi oikean kokoista puulavaa ylä- ja alaosaan.

Suunnittelijan pöytä

puiset huonekalut kuormalavat pöytälevy pöytäjalat pallo omituinen

Älä sano, että luulit ettet voisi tehdä mitään puulavoilla! Tässä on todiste siitä, kuinka “suunnittelija” lavapöytä voidaan hallita! Etsi ero?

Lavapöytä ulkona

puiset huonekalut kuormalavapöytä juhlien ulkopuolella massiivinen

Lämmin sää, kaunis taivas – aika suosikkikahvillesi, jossa on muutamia croissanteja ja keksejä. Näin voit todella nauttia aamiaistasi, kun sinulla on kattoterassi jossain kaupungissa. Tai ehkä ei. Tämä on houkutteleva pöytä, jossa on houkutteleva sisustus.

Lavapöytä lasipinnalla

puiset huonekalut kuormalavat pöytätaso lasirullat olohuone

Outo ja kodikas tunnelma kotona

puiset huonekalut kuormalavojen pöytälevy riippuvalaisimet lasilautanen

Joillekin meistä sisustustapa on koota asiat yhteen luomaan jotain, jota ei voi nähdä missään muualla. Tämä lasikattoinen puinen kuormalavapöytä on juuri sitä. Se voi aluksi näyttää hieman rumalta, mutta kun lähestyt, huomaat todellisen tyylin.

Skandinaaviseen tyyliin

puiset huonekalut lava pöytälevy musta ruokasali keittiösaari

Siitä on kauan, kun esittelimme sinulle mustalla lakalla varustetun ruokapöydän Tee-se-itse-sarjassa. Se voi aluksi tuntua oudolta (musta väri saa huoneen näyttämään pienemmältä), mutta tässä mustavalkoisessa kontrastissa on jotain dramaattista (valkoiset tuolit, valkoiset seinät). Ja se on houkuttelevaa!

Yksinkertaisesti suunniteltu

puiset huonekalut kuormalavat tosiasiallinen ruokasali design tuoli

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, jos haluat työskennellä puulavoilla itse, on tämä: poista lastut perusteellisesti puusta! Tämä helpottaa edelleen työtäsi!

Maalaismainen minimalismi

puiset huonekalut kuormalavojen pöytälevy maalaismainen minimalistinen

Luo kaunis sisustus valkoisilla huonekaluilla ja aseta tämä puulavoista valmistettu pöytä huoneen keskelle. Pidätkö siitä? Hieno sisustus ja maalaismainen tyyli kulkevat käsi kädessä – se on vastaus!

Vihreä sohvapöytä

puiset huonekalut lava pöytälevy maalattu vihreä idea maljakko kukkia

Se näyttää niin hyvältä, etkö usko, että se on tehty puulavoista? Kyllä, se on vain hyvin hiottu! Ja kynnet on peitetty niin hyvin maalilla. Näyttää todella siistiltä, ​​täytyy myöntää!

Maalaismainen innoittamana

huonekalut, jotka on valmistettu puulavoista, matalat, kiinteät, yksinkertaiset, rullaavat ulkona

Ei liian moderni, ei liian tyylikäs. Tätäkö sinä juuri etsit? Voit käyttää sitä luomaan kodikkaan, maalaismaisen tunnelman. Täydellinen puutarhaan tai terassille. Älä löydä?

Vaatetangot käytävällä – värikkäät puupaneelit

ripustin eteinen vaatteet hattu pussit värilliset paneelit puu  Moderni olohuone ja pieni pyöreä sohvapöytä puulavastaylellinen olohuone tyylikäs sisustus puulava

Matalat penkit ja sohvapöytä

huonekalut puulavat istuintyynyt penkki rullainen sohvapöytä

Käytännöllinen mutta käytännöllinen takapihalla

huonekalut, jotka on valmistettu puulavoista, matalat, kiinteät, yksinkertaiset, rullaavat ulkona

Seinätarra ruokailutilassa

puiset huonekalut kuormalavat tosiasiallinen ruokasali design tuoliVärikkäitä leikkisiä tyynyjä lavoista valmistetulla puupenkillä       huonekalut puulavat levän istuintyynyillä penkki selkänoja

Maalaistyylinen vauvansänky puisilla lavoilla kaiteella

huonekalut puulavat vauvahuone ristikko maalaismainen

Vielä upeampia ideoita puulavojen käyttöön ja mitä huonekaluja niistä voidaan valmistaa

valaistus ulkopuolella hehkulamput puulavat huonekalut puulavat pihan penkityynyjen ulkopuolella patjahuonekalut puulavat kauppa rulla lasten asioita  huonekalut puulavat kattoikkunat kirjoituspöytä toimisto huonekalut puulavat toiminnalliset hyllyt aidat puutarhakukat huonekalut puulavat harmaa päiväpeitto pöytä alkuperäinen huonekalut puulavat puulattia kulmasänky idea vauva huonekalut puulavat sängynpääty sängyn tyyny punainen huonekalut puulavat sängynpääty valkoinen vuodevaatteet huonekalut puulavat tikkaat toimistopöytä lasi pöytälevy huonekalut puulavat hyllyt makuuhuone teini  huonekalut puulavat hyllyt saappaat toimivat huonekalut puulavat hyllyt seinäkirjat tyylikäs huonekalut puulavat makuuhuoneen sängynrunko tyynyt huonekalut puulavat makuuhuoneen sängynrunko verhoilu huonekalut puulavat makuuhuoneen pääty sängynrunko maalaismainen huonekalut puulavat makuuhuoneen päätypeite kukat kangas puettuna huonekalut puulavat makuuhuoneen pääty keltaiset tyynyt huonekalut puiset kuormalavat makuuhuone punainen päiväpeitteet pääty huonekalut puulavat istuintyynyt tyynyt kangaspäällystetty värikäs  huonekalut puiset kuormalavat sohvatyynyt huonekalut puulavat sohva pienet tyynyt peitetyt istuintyynyt huonekalut puiset kuormalavat pöytälevy pitää juomakelpoisena huonekalut puulavat sängyn alle huonekalut puulavat seinähyllyt kirjat varastohuone huonekalut puulavat olohuone perinteinen muotoiluidea