Raw Edgesin Bloom Books -hylly – englantilainen tyyli ja muotoilu

kukinta kirjahylly suunnittelu englanti oikukas

Bloom kirjahylly Raw Edgesiltä

Lontoon suunnittelijaduo Raaka reunat on tuonut markkinoille uuden ja upean kangaspuun muotoisen kirjahyllyn, jossa voit näyttää nuorten brittiläisten kirjailijoiden romaaneja. Bloom -kirjahylly tehtiin British Councilille. Tehtävänä oli popularisoida Granta -lehden nuorten brittiläisten kirjailijoiden tieteiskirjallisia teoksia.

Punaiset langat eri korkeuksilla – Bloom -kirjahylly

Bloom kirjahylly suunnittelu Englanti puurunko idea

Raw Edgesissä oli puukehys, samanlainen kuin kangaspuu – tästä nimi. Kirjat on asetettu punaisten lankojen päälle, eri korkeuksille. Tässä poikkeuksellisessa kirjahyllyssä on romaani jokaiselta Grantan kirjailijalta, joka on julkaissut teoksiaan vuodesta 1983 lähtien.

Tämä erittäin erikoinen ja jopa ylellinen kirjahylly esiteltiin tässä kuussa Salone Internationale del Mobile -tapahtumassa Milanon suunnittelijaviikolla. Katso upeat valokuvat kuvagalleriastamme, sieltä löydät Milanon Salonen parhaat huonekalut ja valaisimet ja voit myös ihailla muita mielenkiintoisia tuotteita Milanon näyttelystä 2013!

Puurunko, joka muistuttaa kangaspuuta

kukinta kirjahyllyn suunnittelu englantilainen puukehys   Erilaisia ​​kirjojen lukemistakukinta kirjat hylly suunnittelu englanti puukehys lukija

Säilytä kirjat

kukinta kirjat hylly suunnittelu englanti puukehys raaka reunat

Suunnittelijaduo Raw Edges projektinsa kanssa

kukinta kirjat hylly suunnittelu englanti puukehys kirjailijaOuto muotoilu ja käytännöllinen tarkoitus kukinta kirjat hylly suunnittelu englanti puukehys kiinnostus

kääntänyt ja toimittanut Sabine