Säilytystilaa ideoita pesualtaan alla olevalle laatikolle

Jos arvostat itseäsi vartalonhoitoasi, sinulla on paljon kosmetiikkaa kotona. Jopa isommassa kylpyhuoneessa on yleensä vähän tilaa kaikille tuotteille. Lisäksi joudumme usein tyytymään kylpyhuoneen rajallisiin mahdollisuuksiin. Tämä on luultavasti siksi, että tämän tilan nykyaikaiset säilytystilat ovat erittäin kysyttyjä. Suosittelemme, että asetat käytännöllisiä säilytysvaihtoehtoja pesualtaan alle. Seuraamme nyt konkreettisia esimerkkejämme!

Useimmille ihmisille “liikaa” tallennustilaa on parempi kuin “liian vähän”

liimaa järjestettyjen osastojen säilytysideoita

Yhdistelmä avoimia ja suljettuja säilytysvaihtoehtoja

Jotkut esineet, kuten kylpypyyhkeet, haluaisivat olla silmiemme edessä. Usein niillä on jopa koristeellinen vaikutus koko huoneeseen. Tätä varten avoimen tallennustilan ideat on tarkoitettu. Samaan aikaan joissakin muissa asioissa haluat suljetun tilan.

Siksi suljettujen ja avoimien tallennustilaideoiden yhdistelmä on usein paras vaihtoehto.

Nykyaikaiset mekanismit ovat yleensä kestävämpiä ja joustavampia

säilytystilaa ideoita upeita kengännauhoja

Säilytystilaideoita kylpyhuoneeseen laatikoilla

Käytännöllisin tapa järjestää säilytystilaa on usein eri laatikoilla. Oikealla sisäisellä asettelulla voit majoittaa käytännössä kaiken ja samalla pitää sen hyvässä yleiskatsauksessa. Samaan aikaan monet tuotteet on suojattu kosteudelta tällä tavalla. Tässä tapauksessa on tärkeää päättää laatikoiden oikea syvyys. Katso, kuinka monta tavallista tuotetta käytät usein kylpyhuoneessasi ja joiden säilytykseen tarvitset ideoita. Syvälaatikoiden suuri etu on, että muita laatikoita ja esineitä voidaan käyttää tarvittaessa kosmetiikan järjestämiseen.

Laatikon jakajat voivat muokata säilytysvaihtoehtoja

joustavia järjestäjän tallennustilaideoita

Järjestäjä laatikoille

Laatikoiden järjestäjiä, joita käytetään muissa yhteyksissä, voidaan yleensä käyttää myös pesualtaan alla olevassa laatikkoyksikössä. Ainoa rajoitus tässä tapauksessa on käyttää vedenkestäviä materiaaleja. Koska kylpyhuoneen kosmetiikkatuotteiden tyyppi ja koko muuttuvat usein, suosittelemme sinua tällaisia ​​ratkaisuja, joilla on erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja.

Monet naiset tarvitsevat säilytystilaa kylpyhuoneessa meikkiään varten

joustavia järjestäjän tallennustilaideoita

DIY -tallennustilaideoita

Erilaiset muovista tai muista kosteutta kestävistä materiaaleista valmistetut laatikot voivat tehdä laatikoiden sisäisestä järjestelystä paljon helpompaa. Nämä voidaan yksilöidä ja koristella kalvojen, muiden materiaalien ja jopa värien avulla.

DIY -tallennusvaihtoehdot räätälöidään tarpeidesi mukaan

tallennustilaideoita yksinkertainen DIY -organisaatio

Sähkölaitteiden säilytys

Monet naiset ja miehet huolehtivat hiuksistaan, etenkin kylpyhuoneessa. Siksi on erittäin käytännöllistä, jos hiustenkuivaaja tai suoristusrauta säilytetään turvallisesti. Näemme juuri tällaisen ratkaisun yllä olevassa esimerkissä. Se helpottaa monien ihmisten elämää.

Markkinoilla on paljon kylpyhuonekalusteita, joissa on riittävästi säilytystilaa. Usein ne ovat optimaalisia tarpeisiimme.

säilytystilaa ideoita valkoinen ja sininen

Säilytystilan tehokas käyttö

Joissakin kylpyhuoneissa ei ole laatikoita ja hyllyjä, mutta säilytystilaa on runsaasti. Tyylikkäillä tarjottimilla ja laatikoilla niitä voidaan käyttää erittäin hyvin kylpyhuoneen järjestämiseen. Tämä yleensä motivoi sinua ostamaan vähemmän mutta hyvin valittuja tuotteita. Joten sinulla on vähän kaaosta ja esineet näkyvät houkuttelevana koristeena.

Kuinka paljon käytät aikaa henkilökohtaiseen hygieniaan kylpyhuoneessa? Tekeekö hyvät säilytystilaideat tämän ajan miellyttävämmäksi ja aloittavat päivän nopeammin? Useimmille ihmisille vastaus tähän on varmasti “Kyllä!” Ja jopa pienimmässä kylpyhuoneessa voit parantaa paljon säilytysvaihtoehdoilla, kuten tässä on esitetty.

Tällaiset ratkaisut ovat ihanteellisia kaikille, jotka välittävät kampauksestaan ​​kylpyhuoneessa

säilytystilaideoiden järjestäjä sähkölaitteille

Tallennustilan ei tarvitse välttämättä pilata saumatonta ulkoasua

tiukat kylpyhuoneen säilytysideat

Tallennustilan suunnittelu voi olla käytännössä mitä tahansa tyyliä

säilytystilaa ideoita laaja alue pesualtaan alla

Puiset hyllyt ovat usein houkuttelevia, vaikka ne olisivat auki

tallennustilaideoita yksinkertainen tallennustilaidea

Tällainen luova säilytysvaihtoehtojen suunnittelu tuo kylpyhuoneeseen lisää tunnelmaa

säilytystilaa ideoita joitain kuorilaatikoita

Valitse sinulle parhaiten sopiva avausmekanismi

säilytystilaa ideoita valkoinen ja sininen

Näkyvät säilytysvaihtoehdot ovat usein houkutteleva ratkaisu

Lokero säilytystilaa ideoita