Sheesham -huonekalut – hyödyllistä tietoa ja tärkeitä hoitovinkkejä

Sheesham-huonekalut ovat todellinen eksoottinen tulokas, kun kyse on tyylikkäistä sisustusideoista ja ensiluokkaisesta sisustuksesta. Korkealaatuinen trooppinen puu ei ainoastaan ​​näytä vaikuttavalta ja jaloilta, vaan sillä on myös lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka kiinnostavat paitsi huonekaluteollisuutta. Pysy kanssamme, ja seuraavilla riveillä saat lisätietoja sheesham -puun jalopuusta ja sen monipuolisista käyttötarkoituksista sekä sheesham -jalokivien oikeasta hoidosta.

Sheesham -huonekalut tarjoavat optimaalisen mukavuuden omiin neljään seinään

sheesham -huonekalut petsattu massiivipuinen Whitney -ruokapöytä

Tärkeimmät tosiasiat sheeshamista

Tiikkipuun, tammen, kirsikan ja setrin lisäksi sheeshampuu on myös yksi suosituimmista jalometsistä, joita käytetään erityisesti huonekaluteollisuudessa. Sheesham-puu (Dalbergia sissoo), jota kutsutaan myös shishaksi, thilaksi, intialaisesta ruusupuusta tai Itä-Intian ruusupuusta, on merkittävä, nopeasti kasvava puu, joka kuuluu ruusupuu-ryhmään. Intian Punjabin osavaltion ja saman nimisen Pakistanin maakunnan osavaltiona ja vaakunapuuna puu on aina ollut yksi alueen tunnetuimmista puista. Nykyään sheeshampuuta kasvatetaan pääasiassa suurissa istutuksissa ja myös hyödyllisenä varjostimena kaupungeissa ja teeplantaaseilla.

Sheesham-puu on jalo, korkealaatuinen trooppinen puu, joka sopii erinomaisesti kirvesmiehen töihin, viilutuotantoon tai parkettipuuksi. Mutta sheesham on aina edullinen myös veneenrakennuksessa ja perinteisten soittimien, kuten sitarin, valmistuksessa. Ei ole ihme, että sheesham -puu on niin monipuolinen, koska arvokas materiaali on paitsi vakaa ja kestävä myös helppohoitoinen ja kestävä.

Jokainen sheesham -puukaluste on ainutlaatuinen

nils seinähylly sheesham huonekalut petsattu

Lisäksi muuten kovalla puulla on keskipitkän hieno rakenne ja hemmottelee aisteja miellyttävällä tuoksulla. Sen upea, tiivis vilja luo erehtymättömän koristeellisen ilmeen. Värit vaihtelevat kultaisesta ja tupakanruskeasta purppuraan ja vihertävän suklaaseen. Ja puun tummat suonet ovat usein melkein mustia.

Sheesham -puu – helppohoitoinen jalo materiaali huonekaluillesi

sheesham -huonekalut petsattu seinäkaappi

Lisävinkkejä Sheesham -huonekalujen hoitoon

  • Sheesham -huonekaluja ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Muutoin ne voivat tummua epätasaisesti. Käytä siis aina kaihtimia tai markiiseja suorassa auringonvalossa, jotta voit nauttia huonekaluistasi täydellisessä kunnossa pidempään.
  • Aina kun mahdollista, pidä huoneen lämpötila ja kosteus vakiona, jotta sheesham -puu ei laajene tai kutistu. Näin vältät epäpuhtaiden halkeamien syntymisen puupinnalle samanaikaisesti.
  • Älä myöskään pyyhi sheesham -huonekaluja kosteilla liinoilla. Liiallinen kosteus on haitallista arvokkaille, eksoottisille huonekaluillesi. Asiantuntijat neuvovat, että huoneen lämpötila noin 20 astetta ja kosteus noin 50-60% olisi optimaalinen.
  • Säännöllinen puhdistus on erittäin suositeltavaa. Voit kuitenkin tehdä tämän joko vain vedellä tai hieman neutraalilla, kemikaalittomalla saippualla ja nukkaamattomalla liinalla. Maidon hankaus ja aggressiiviset kodinpuhdistusaineet ovat ehdoton tabu!
  • Kiillota sheesham-huonekalusi enintään 2-3 kertaa vuodessa. Mehiläisvaha tai kova puuöljy ovat parhaita tähän. Kun puhdistat ja kiillotat, varmista, että työskentelet aina viljan suuntaan.
  • Käytä aina lasinalusia ja pöytäliinoja välttääksesi märät tahrat tai ruoantähteet.

Pidä huolta Sheesham -huonekaluistasi ja nauti niistä pidempään!

sheesham huonekalut nils sohvapöytä petsattu

Johtopäätös

Ostamalla sheesham-puusta valmistettuja korkealaatuisia huonekaluja valitset ajattomia jaloja kappaleita, jotka yksinkertaisesti pysyvät ainutlaatuisina. Niiden ainutlaatuisuuden takaa se tosiasia, että tämän trooppisen puun voimakas vilja ja erilaiset värit saavat jokaisen huonekalun näyttämään erilaiselta. Lisäksi Sheesham-huonekaluista on yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista, kuten pitkäikäisyys, kestävyys, helppohoitoisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde. Jotta voit nauttia siitä vielä pidempään, noudata yllä annettuja hoito -ohjeita ja huolehdi hyvistä kappaleista huolellisesti.

Kun teet ostopäätöksesi, anna vakiintuneen erikoisliikkeen tai verkkokaupan kokeneen henkilökunnan neuvoa sinua esimerkiksi moebel-eins.de ja löydä vain paras kotiisi. Joten pian mikään ei ole esteenä täydellisille Sheesham -huonekaluillesi.

Hemmottele itseäsi trooppisten huonekalujen laadulla!   

sheesham huonekalut makuuhuone nils senkki petsattu

Ja odotan ensiluokkaista ajattomuutta ja optimaalista asumismukavuutta!  

sheesham huonekalut seisova peili nils seinähylly